Fale taumafanafana

Auala e filifili ai mea talafeagai mo faitotoa faʻavave

Faʻasalaga o faitotoʻa faʻatautaia ma o latou faʻapipiʻiina i se kamupani faufale o le a taugata tele. E sili atu ona lelei le gaosia ma faʻapipiʻi le fausaga, ma faʻatau na o mea faigaluega mo faitotoa faʻavave. O le pusa faʻapitoa e aofia ai vaega ma auala e mafai ai e le leaf leaf ona tatala ma tapuni seia maeʻa. Afai e manaʻomia, e faʻapipiʻiina faitotoa i se eletise eletise ma se masini mamao. I lenei tulaga, e mafai ona e pulea le fegasoloaiga o le fusi e aunoa ma le tuua o le masini.

Ituaiga o faitotoa e tafe

Pe a faʻatulaga se pusa mo pupuni faʻavave, e tatau ona e mautinoa o le a fetaui ma oe. I le maota, o faitotoʻa e eseese i ituaiga eseese e tolu:

  1. Lafoaʻiina o se peʻa-nofoaafi, tuʻuina i le pito i luga o le avanoa. O le laupepa o le faitotoa e faʻapipiʻi i luga o taavale i le nofoaafi, ae leai se lagolago ile pito i lalo.
  2. Faʻaauau le uila i luga o le uila o loʻo faʻafeiloaʻi i le pito i lalo o le 'ie.
  3. O tafaoga e feoai solo i luga o alalaupapa i luga o luga o taavale i fafo atu o le avanoa.

O vaega o vaega mo i latou e ese foi.

Lisi ma le faʻamatalaga o vaega

O mea faigaluega mo faitotoa faʻavave e talitutusa mo tagata uma e gaosia, atonu e eseese na o foliga, tele poʻo mea. Sei o tatou mafaufau iai i auiliiliga.

O le mokesi o le lagolago lea mo le mamanu atoa o le faitotoʻa tafe, o le mea lea o loʻo alu ai le lau. Mo se faitotoʻa faʻamalosi i lalo o se mokesi, e manaʻomia se faavae, aua o isi ituaiga e le manaʻomia. O le mokesi o le faʻaleleia o le fausiaina o ni laina se tolu i le ituaiga o le "P", o le vaega pito i lalo o loʻo tanumia i totonu o le eleele ma faʻatautaia.

O le faʻamatalaga lagolago (o le laʻau faʻalava, taʻiala) o se auala e faia i le silasila malosi ma faʻasolo i lalo pito. O le taiala o loʻo faʻapipiʻiina i le pito i lalo o le fusi. E alu o ia i taavale solofanua.

O se taavale solofanua (lagolago mo taʻavale) o se faʻavae lea e faʻavae ai le 4 paipa o taʻavale. O i luga ia i latou o le lau o le laʻau e alu. O le taʻavale e faʻavae i luga o se polo e tumu i le gaʻo. O taavale solofanua e mafai ona eseese i le tele ma masini. Mo faitotoa malamalama, e faia i le palasitika, ae masani lava ona faia i le uamea.

Ole lagolagosua mo le faʻaaogaina o faitotoa e faʻaaogaina i nofoaafi ma fulufulu faʻalelei ma e lua pe 4 palasitika, i le va o le lau e alu. O lenei meafaigaluega e taofia ai le laulaa o le faitotoa i se tulaga saʻo, e puipuia ai mai le vevela i lalo o le matagi.

E manaʻomia tagata faʻatau e faʻapipiʻi le fusi i le tulaga sili ona leaga. O le pito i luga e taofi le pito o le faitotoʻa pito i luga, o pito i lalo, pe a tapunia, e fesoʻotaʻi atu i taavale solofanua.

O loʻo taʻavale le uila i le pito o le nofoa afi. I foliga vaaia, e foliga mai o se pusa uʻamea ma se uili uili i totonu. A tapunia le faitotoa, o le kulumu e faʻatulagaina e le pito i lalo.

O pulou o le uila laupepa e tuu i ona pito ma puipuia ai otaota eseese, kiona ma le susu mai le ulu atu i totonu. E faia i le uʻamea po o le polystyrene umi.

O tapoleni o le vaega autū lea i faitotoʻa faʻataʻamilo ma ou lava lima. I le avea ai o se tulafono, o le laupepa o loʻo faia i le pepa faʻapipiʻiina, faʻamalosi poʻo le silasila i luga o se uʻamea uamea.

O le sash movement e pulea ma le lima pe e ala i le masini. Afai o le faitotoa e taua tele, o le filifiliga lona lua e sili ona lelei.

Taavale aunoa

O se afi eletise e masani ona faʻapipiʻi i se mokesi. O le taavale mo le faʻaaogaina o faitotoa e faʻamalosia e puipuia mai le suavai i se mea faʻapipiʻi, lea e faʻapipiʻi i pusa malulu ile vaega pito i lalo. E sili le tuʻuina o le eletise eleʻele i lalo ifo ina ia faʻaleagaina. O le faʻaaogaina o le taavale e maua ai le puleaina o le faitotoa i le faʻaaogaina o le masini mamao poʻo le faamau i luga o le faitotoʻa.

Faʻasalaga faʻaitiiti (faʻaaogaina le faʻamalosi) tape le afi pe a oʻo mai le lautusi o le faitotoa i lona tulaga maualuga.

O le puipuiga ma le puleaina e masani lava ona i ai i totonu o le eletise eletise ma le puipuiga talafeagai e faasaga i le suavai.

A filifilia le masini, e tatau ona e mafaufau i ni mea taua:

  • masini o le vaega fegasoloai o le faitotoa;
  • uumi ma le mamafa o le mamafa;
  • meafaigaluega lelei ma lona faʻatulagaga;
  • malosi faʻaaoga.

O tulaga o le tau i lau eria e aʻafia ai au filifiliga. Mo se tau Siberia ma gutu malulu, e fautuaina e filifili eletise eletise.

Loka mo faitotoa faʻavave

O se loka o le a manaʻomia pe a fai o le mamanu o le faʻaaogaina o faitotoa o le a faʻaaoga e aunoa ma le masini. Lui ma se matau e talafeagai mo faitotoa o lenei ituaiga. E mafai ona avea i latou o ituaiga nei:

  • masini matala ma se ki i itu uma e lua;
  • electromechanical e mafai ona tatalaina uma i se ki ma mamao ese, mai se vavave poʻo le mamao ese;
  • kiliki tulafono e leai, na o le lolomiina o le tuufaatasiga o fuainumera e setiina e le e ona;
  • kiliva tioata tatala i kī faigofie, lea e matua faigata lava ona faʻamaonia.

E lava le faʻatuatuaina e pei o le mea e faʻaaogaina i fale, faʻafeiloaʻi i le faitotoa.

Pusa o le Falemeli

O vaega uma o loʻo taua i luga e mafai ona faʻatau eseese, ae sili atu le faigofie ona faʻatau se pusa sauni. I lenei tulaga, o le a vave ona e maua uma faʻamatalaga talafeagai:

  • taiala taiala;
  • tagata faʻatau;
  • taavale solofanua;
  • uila toso;
  • lagolago lagolago;
  • toʻilalo.

Aʻo leʻi faʻatau, e tatau ona faʻamaonia tulaga o lou faitotoa ma i latou na faʻaalia ile pusa. E tatau ona tutusa le umi o le faitotoa ma lo latou mamafa.

Maota e maua ai ni seti sauniuni mo faitotoa faʻavave

Alutech - o se kulupu o kamupani o se taʻitaʻi i le maketi o le faʻaaogaina o vaʻalele ma faitotoa o vaega ile Europa i Sasae. O le i ai o la tatou lava fale gaosimea ma meafaigaluega tekinolosi e mafai ai ona tatou maua se tele o ituaiga o oloa lelei.

DoorHan - o le kamupani o loʻo fai ma sui o le maketi a Rusia, e 8 ona laau i Rusia. Faailoaina mo mamanu faitotoa o lana lava mamanu.

O kamupani a le Welser Profile o pisinisi a lenei vaega tele o kamupani o loʻo i Europa ma Amerika i Matu. O le mea aupito sili ona tuai i lenei fausaga na faavaeina i le seneturi lona 17 e avea o se faʻatoʻaga aiga. I le taimi nei, o lona aofaiga o le gaosiga o mea e sili atu i le afa miliona sikuea mita.

O Roltek, o se kamupanī i totonu o le fale, ua na ona mitamita lava e faapea o le siosiomaga atoa o le gaioiga o loʻo faia i Rusia. E faʻapitoa i luga o le faitotoʻa ma le faasee.

O le kamupani e maua ai le tele o seti o vaega mo faitotoa felafoaʻi, fuafua mo sashes of lengths and scales from 350 kg i le 2 tone:

  • Roltek Micro - o le seti ua mamanuina mo ni fausaga malamalama malamalama ma se umi e le sili atu i le 4 m ma e oo atu i le 350 kilokalama;
  • O Roltek Eco ua filifilia mo le faʻapipiʻiina o le fusipaʻu ma se umi o le 7 mita ma e mamafa i le 500 kilokalama;
  • Roltek Euros e faʻaaoga i se vaega sili atu. E talafeagai mo faitotoa ma se umi o le 6 i le 9 m ma sili atu i le 500 kilokalama;
  • Roltek Max ua mamanuina mo fausaga lapoa ua fausia i le gaosiga. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, latou te ufiufi avanoa e oʻo i le 18 mita le umi. Toe faʻamalosia faʻamalosia le mamafa o le mamafa e oo atu i le 2 tone.

O faʻamatalaga faʻapitoa e tuʻuina atu i mea faʻapitoa e mafai ai ona e faʻapipiʻi faitotoa paʻu e aunoa ma le fesoasoani a tagata tomai faapitoa. Mulimuli ane, o le a fesoasoani lea i le faigofie ona maua le malepe ma toe faaleleia.

Roltack sikuea avanoa faʻaaoga - ata vitio