Meaai

Paluga kulupu ma tumutumu karaka

O meaʻai faʻamaʻi ma taimi i totonu o tamato ua totoina na tuʻuina atu i le tele o mea, ma le faʻaaogaina le le amanaiaina o le laʻau matagofie, lalelei ma le soifua maloloina. O le tulaga lea pe a le gata aʻa, ae o fua o fualaau faisua e mafai ma e tatau ona faʻaaogaina mo le faasaoina. O le koko o Carrot e tofo i meaʻai, e le manaʻomia ona e faʻaopopo i ai le tele o mea, na o sina vaega laititi mo gutu mo le 2 lita. Tomato e foliga mai suamalie, ma e oʻo lava i ipu sili ona faʻamaoni o le a talisapaia le piko - e matua manogi lava.

Paluga kulupu ma tumutumu karaka

Soo se ituaiga o tamato e talafeagai mo le seleselega: lanumeamata, mumu ma samasama, i soo se tikeri o le matua. O le mea taua lava o fualaau faisua e maloloina ma e le o vaʻaia. Tomato faʻatoʻa taofi le tele o meaʻai, o lea o latou o se meaai taua i la tatou laulau.

  • Taimi e kuka ai: 45 minute
  • Aotelega: 2 totini ma se gafatia e 1 l

O meaʻai mo le Pickled Tomatoes ma Carrot Tops

  • 2 kilokalama o tamato laiti;
  • 150 g tumutumu carrot;
  • 2 launiu lau e mafai;
  • 10 pi o le pepa;
  • 6 pulou;

Marinade:

  • 1 lita o vai;
  • 4 sipuni tele ole suka gaosi;
  • 2 sipuni tele o masima sosoʻo;
  • 100 g o le 6% vinika.

Le auala e saunia ai tamato gaʻo ma tumutumu karaka

Mo le teuina, tatou te filifilia mitimūmū mūmū mūmū, paʻepaʻe, ma le pulupulu eleelea, e aunoa ma ni faʻaaliga vaaia o le vela, ma e lafoaʻi, paʻu le paʻu. Aʻo leʻi suʻeina, fufulu fualaau faisua i totonu o le vai malulu, mulumulu ma maeʻa i luga o se solo.

Fufuluina ma faʻamamago tamato

E manaʻomia e le karoteti le mea fou, sili ona seleseleina mai le togalaau. Afai e faatauina mai kāloti i le maketi, ona tatou tipi ese lea o luga ma tuʻu i totonu o le vai malulu. Ona matou fufulu lea i lalo o le tapuni ma mago.

Fufulu ma faʻagogo pito i luga o kāloti

Talosaga mo le fofo i totonu o se vaifofo o le suauu tao, fufulu i le vai ua kuka, mago i totonu o se ogaumu i le vevela o le 120 tikeri Celsius pe faʻamaʻapeʻa ai le vaʻa. Faʻapipiʻi le faʻavaa mo ni nai minute.

Laʻau o le lau, pepa ma cloves ua kuka i vai inu

Meaʻai mo le faʻasaoina - laʻau faʻaiʻu, pepa ma cloves e faʻaaogaina i vai inu.

I totonu o se fagu mamā, matou te tuʻuina ai lau laʻau 2, 5 pi o le pepa uliuli, 3 'ulu.

Fugapa moana kuka tumu. Fufulu suavai i se vevela, faaopoopo le suka gaosia ma masima, e kuka mo le 2-3 minute, ona sasaa lea o le vailaau ma aveese le pusafana mai le ogaumu.

Failauga kuka

Matou te tuu ni tamato i totonu o se fagu, ona tuu lea o lālā o karuti, ona toe toto ai lea o tamato, ia tumu le fagu i le pito i luga. Sasaa le vai tafe ina ia natia atoa mea, ia alu mo le 5-8 minute, faʻamafe le vai.

Matou te tufatufa tamato ma taʻalo i totonu o se fagu ma sasaa vai inu mo ni nai minute

Sasaa le vasa paʻu o loʻo faʻatumu i totonu o fagu, faʻapipiʻi faʻatasi ma le faʻapipiʻi. Matou te tuu fagu i totonu o se apa tele ua tumu i vai vevela (vevela e tusa ma le 40 tikeri), vevela i le 85 tikeri. Tatou pasteurize fagu lita-lita mo le 15 minute, lita - 20 minute.

Faatumu le fagu i le faapaleʻele, ufiufi ma se tapuni ma tuu le pasteurized

Matou te faʻamalosi faʻamau i luga o le faʻavaa, faʻamafanafanaina meaaiʻai i le vevela o le potu. Teuina i se nofoaga pogisa ma malulu. O fualaʻau paluga e tusa ai ma lenei fua, e le maumau lo latou tofo mo le tele o masina.

Matou te tosoina le faʻavaa, faʻamafanafana meaʻai i le potu vevela

O nisi taimi e mafai ona e suia le aga masani ae le o masani masani o le horseradish ma le fua e tuʻu ai se mea fou. Na ou taumafai i se tasi taimi ma mo ni nai tausaga, sa ou faʻalauteleina aʻu seleselega i luga o taʻalo.