Meaai

Pickled Feta Cheese

O se fuataga faigofie lava mo le kuka o le sisi o le cheese cheese. O mea uma e manaʻomia mo lenei fua o se pusa o le feta, se seti o laau mamago, kilisi, olive olive ma se pea paipa o chili pods. I ni nai aso mulimuli ane, pe a tumu le sisi i le sami faapaleʻele, o le ae maua se mea manaia lelei - mea vevela ma faʻamafanafana. O le suauu o le a le mou atu, tumu i manogi o laau mamago, o le a na ona faaleleia ai lona tofo. A uma ona e 'ai le sisi, e sili atu le teuina o le suauu i totonu o le pusaaisa.

O paluga kukalati e mafai ona tautua o se mea tutoʻatasi, ae faʻaopoopo, o le a faʻamauauina ai fualaau aina suamalie aupito sili ona talafeagai ma le tofo, ma o se fasi keke faigofie o le a avea ma se meaʻai manaia pe afai e te faʻalauteleina sina fasi sisi sisi.

Pickled Feta Cheese

I ni nai minute, e mafai ona e saunia se meaai lelei mo se pati ma uo.

  • Taimi e kuka ai: 15 minute
  • Aotelega: 250g

Meaʻai mo Pickling Feta Cheese

  • 250 g cheese cheese;
  • 2 pusa o pepa vevela vevela;
  • 4 talo o le kālele;
  • o se lala o le rosemary;
  • 1 tsp paprika eleele;
  • 2 tsp moa mago;
  • 1 tsp. thyme ma le basil;
  • 150 ml le taupou olive olive faaopoopo.
Meaʻai mo Pickling Feta Cheese

O se metotia o le saunia o le kulimi pupuni

Matou te tipiina le kulimi ua maeʻa i totonu o ni tamai pipi, e masani ona ou tipiina ina ia pau le fasi laau, mo se mea lauiloa, e matua talisapaia e alii lenei mea.

Tipi le kulimi i fasi pepa

Taʻu i ai le silatile, tipi i le afa ma faʻaigisa lemu e faʻamalolo le suauu sisi. E tasi le fasi pepa chili e tipi i totonu o mama. I lenei laasaga, i se tulaga lautele, o le sauniuniga o le sisi kuka i le tulaga o le gaosiga o oloa e muta, o mea uma o totoe o le tuu uma o mea i totonu o se fagu.

Saunia nilati ma pepa vevela vevela

I le pito i lalo o se ipu talafeagai, e sili ona lelei le filifilia o se fagu maualalo i se ua lautele, tuu se lala o le rosemary, le afa galati gaosi, nai nai mama mama, faaopoopo i ai se paʻu pipi atoa ma se vaega o vavao.

Matou te faaauau pea ona faʻatumu le fagu, faʻaopoopo i luga o le faaputuina o pusi sisi ma faʻasusu i latou i laʻau paprika, mint dried, thyme ma le basil, matou te tuʻuina foi fasi o le kelu ma mama o le pepa.

I le pito i lalo o le fagu, tuu se lala o le rosemary, keleka, pepa tila, faaopoopo se vaega o le cheese cheese Faʻasusu laulau faʻatasi ai ma papuni paprika, mite mago, thyme ma basil Matou te faaputuputuina ia oloa ae aua le momoe

Matou te faʻatumu atoa le fagu, e le manaʻomia ona e faʻapipiʻi le sisi, talu ai o le a foliga mai e faʻafefe uma le matagofie, ae le gata i lea, o le 'ai ia mea e le talafeagai.

Liligi le suāuu olive i totonu o se fagu

Matou te sasaʻaina le suauʻu olive o le muamua faʻamaʻiina o le malulu i totonu o le fagu, i lenei tulaga, e te le tau manaʻomia le faʻamalosi e maua ai se taunuuga lelei. O le suauʻu e le faʻaumatia, ae o le a sili ona aoga mo le teuteu o salakeke, ona e tumu i le manogi o mea manogi, keluka ma le pepa, o le a maua ai se fualaau sili ona mauoa o tofo ma manogi.

Tuu le masimasi e sua ma malulu i totonu o le pusaaisa mo ni nai aso

Tatou te tuua le sisi mo ni nai aso i se nofoaga malulu, e le toe faʻaogaina manua. A maeʻa le 2-3 aso, o le ae maua ni kulimi vaimalie, mea manogi ma mea manogi, lea e mafai ona salalau solo i luga o le vao pe faaopoopo i se salalaʻau fualaʻau.

Pickled Feta Cheese

O le fua, e pei ona e vaʻaia, e matua faigofie lava, e mafai ona e suia mea faʻaopopo i lau faitalia, e le fiafia se tasi i le kākalo, ma atonu e le fiafia se tasi i taimi o taumafa vevela. O le mea autu o le faʻasaoina o le mataupu faavae - le vaitau o le sisi mālū ma mea manogi ma mea manogi ma liligi i ai le suauʻu lelei. Le fiafia tele!