Meaai

O le pogisa e tele

Hippocrates faʻafetai tele i mea aoga o apu ma fautuaina i latou e 'ai i le taimi o togafitiga o faʻamaʻi o le manava, fatu ma fatuga. Ou te le manatu na faitau e loʻu tinamatua galuega a Hippocrates, ae a ou taoto i se falemai i nuu i tua ma se fatu fatu, na aumai e se tina matua ia te au se kilogram o le fiafia i le taumalulu, lea ou te leʻi ai i lena taimi. Masalo na manatu le Alii ia te ia i lena mea sa ou manaomiaina. Ma ou te manatua pea le tofo ma le manogi o na apu.

Toga

Suesuega e saienitisi e taʻu mai ai o apu e aveesea le masima ma le vai mai le tino, ma faʻaitiitia ai le toto maualuga. O lea o tagata ei ai lenei faafitauli e lelei tele le 'ai i se taeao lelei i le taeao. E lua ituaiga fua suamalie i aso taitasi o se puipuiga sili lea o le atherosclerosis ma le fatu fatu: o le pectin o loo aofia ai i nei fua matagofie ua faaitiitia ai le cholesterol.

Afai ei ai sau faʻalavelave moe, 'ai ni aʻau suamalie ma mu i le po. O loʻo kuka, ma tao, ma o loʻo i ai se maualuga maualuga o suauu meli, o lea e aoga ai mo le rūmāmatika, faʻamaʻi fatu ma le ate, faʻapea foʻi ma faʻamaʻi paʻu. Ma o le apu ao leʻi faia le taumafataga o le afiafi e fesoasoani e faʻamamaina ai le manaʻoga.

Toga

© Fir0002

E aoga foi le faʻatulagaina oe lava aso o le apu o le apu - ia 'ai na o apu (pe tusa ma le 1.5 kilokalama) ma inu vai suamalie fou ma apple decoctions. Ae o le sui atoa o le vai i suavai ma compotes e le aoga; e tatau ona e inu pe tusa o se lita o vai malenoaga poʻo vai masani o le lelei i lenei aso.

Mo aso anapogi, aemaise lava o le apu o le apu, e tatau ona e filifili fua suamalie ma fualaau suamalie, ae le o mea inu. Talu ai ona o le aina o apu mama i le tele o mea, e ese mai mo se taimi umi, e mafai ona e '' ai 'oe lava i le tele o faafitauli tau soifua maloloina. O lona uiga, o le poto faʻalautaua "e lelei mea uma i le faʻaleleia" i mea e sili atu le lelei o aʻau ola maloloina nai lo le talafeagai.
Ma ou te fautuaina oe e te mulimuli i le fautuaga a le taʻitaʻiga o meaʻai: fualaau aina mo le taeao! O loʻo i ai laʻu vaega lelei o apu tipi i le vaitau o le apu, ma i le itula - o laʻau po o lanu lanumeamata ma le meli po o le jam (jam, jam, ma isi) mai apu.

Toga

Ma i le faaiuga - o se fua mo le televitamin faʻasuina i apu.

Ave le 1 kilokalama o le pepa suamalie ma tamato, 0.5 kilokalama o apu, 200 g kāloti ma, pe a manaʻomia, sina tamai fasi pepa vevela. Ina ia faamama, fufulu, fufulu i se mea e fai ai meaʻai, faaopoopo sina masima. Tuu le masini maeʻa i luga o le afi ma faʻapipiʻi mo le 15 minute. Ona faaopoopo lea o le 2-3 sipuni tele o soʻo se vineta ma le 200 g o le kalakeke - sili ona lelei, faʻafefiloi, tuʻu i totonu o fagu vaʻa, sasaa se sipuni sipuni o le suāuʻu manogi i le pito i luga ma faʻalatalata i se paʻu palasitika. E mafai ona e taʻalo i luga se masini vevela e aunoa ma se suāuʻu manogi, afifi i totonu o se "ofu mafanafana" ma tuʻu ai e faʻamalolo lelei. O lea o le a teuina umi.

Ia soifua maloloina!

Toga