Fugalaau

Sueina o vao

O le tele o togafitiga o vailaau togafitiga ei ai le mana ofoofogia e "sailiili" mo se mamanu maʻi ma filifili ai se afaina faapitoa, galue malie ma filemu.

I le isi itu, o laʻau lava ia e tasi e faʻaaoga mo ituaiga o maʻi eseese. Seʻio tatou manatua le mea e sili ona lauiloa St. John's wort - mutia mai le 99 faʻamaʻi.

Cyanosis blue (Greek valerian)

O fuataga o le falemaʻi lanu meamata e lautele. Tatou te faaaogaina na o sina vaega itiiti, ma o loo i ai laau e le "tumu tele". O se tasi oi latou o le cyanosis blue, poʻo le faʻamalosi, lauiloa e lauiloa o le vao.

O teuteuga o aʻa o le cyanosis ua i ai le faʻamoemoega o le faʻamoemoe i le bronchitis masani, tuberculosis, foma. O le Cyanosis e masani ona faʻaaogaina e avea o se mea faʻasao, 8-10 taimi e malosi atu nai lo valerian. E le o se mea na tupu ai le taʻua o le cyanosis o le "masiofo o le moe." E faʻaaogaina foi mo le maʻi fulafula, fevers, e faʻamamafa ai le faʻanoanoa o le pusa pe a tale. I le faʻafefiloi ma le St. John's wort ma le faʻafefe o le marsh decoction, o aʻa o le cyanosis e fesoasoani i le vevela o maʻi o le manava ma faʻaitiitia ai le tiga.

Cyanosis blue (Greek valerian)

Ou te alu i le 2 sipuni tele o le eleele o le cyanosis aʻa i totonu o se ipu vai, o le kuka mo le 20 minute i totonu o se vai vai, ona faamalosi lea mo le 3 itula. Ou te inu 1-2 sipuni 3 taimi i le aso pe a uma taumafa, ma le le lava o le moe ma le le mautonu, 3 lepu vavala i le itula ao le i momoe.

O le togafitiga e 1 masina ma malologa mo 2-3 aso i aso uma 10.

Cyanosis blue

Cyanosis blue

O patemea mai le faʻasalaga o le cyanosis ma le pamu lemoni e faʻamalolo ai le atuatuvale ma faʻamaonia le moe. Ina ia saunia le taele, ave se tasi ipu malamalama o laau mamago.

Mo le tele o tausaga ua ou ola i luga o le laupepa e le gata o se vailaau, ae o se fale teuteu. O le manaia o le susu, taumalulu-malosi, ae le taliaina le vevela ma le lamala. E ola lelei i le paolo o le va o laina o fualaau aina ma laau toto. E sili le fiafia i laufanua lauusiusi. Ou te saunia le fuafuaga mo le luluina muamua. Pe a eliina, ou te aumaia se pakete se tasi o le manurele ma se ipu ulaula mo le 1 sq.m. O le taimi sili mo le luluina o le autumn. I le totoina o le tautotogo, e manaʻomia le teuteuina muamua o fatu i le vevela o + 2-4 ° mo le masina.

Cyanosis blue

E le lelei le Cyanosis ma e le manaʻomia se tausiga faʻapitoa sei vagana ai le fafaga ma le vele. E masani ona fuga i le tausaga lona lua. Mo togafitiga faafomaʻi, ou te eliina aʻa o vao masani i Oketopa ma mago i le vevela o le 50-60 ". I le pito i luga, o le cyanosis o se fale lelei o le meli.

Faʻaauau le cyanosis i luga o lau 'upega tafaʻilagi, ma e leai se mea e manaʻomia e te vaʻai ai mo fualaau momoe ma fualaau faʻamoemoe i falemaʻi.