Fale taumafanafana

Fusi le suo mai china

O ni nai fugalaau fugalaau ma se laʻau matagofie matagofie - o nisi tagata nonofo i le mafanafana e le o sauniuni e faʻaalu uma o latou taimi i le faʻaleleia o fanua. O ia tagata e umia, e pei o le tulafono, e leai se fale e ese ai e teu ai ni pakete sefululua, ituaiga o uila, suo poʻo fale, o se sapalai o fatu ma fomaʻi talafeagai. Ae ui i lea, e tatau lava ona i ai se seti o mea faigaluega ma se pea totigilima i luga o le saite.

Lotu Rusia i luga o le initaneti e ofoina atu se auala sili mai le tulaga - gaugau pipi. O nei oloa e le talafeagai mo le faʻaaogaina i aso uma, ae o le a mautinoa lava o le a faʻaaogaina mo le totoina o fugalaau faʻatasi pe faalua i le vaitau. E le gata i lea, e mafai ona ave se suʻu pusi mo le fagota pe mo se tafaoga.

O le lauiloa Finnish brand Fiskars e maua ai se tasi o oloa sili ona taugata. Folafolaga Fiskars Tulaga lelei, mo se faataitaiga, o le a tau e tusa ma le 4000 rubles. Palasitika faapitoa ma le silasila ma le alumini ma faʻamautinoa le tumau pea o oloa. O le auʻau e le faʻaogaina i le faaleagaina ma faapaleni le maualalo o le vevela. E aofia ai le faʻavaa o le tapoleni mo le teuina o se suo.

O le tau o oloa mai le gaosiga Finelani e maualuga tele, o le mea lea mo a latou "ono selau", o le tele o tagata faatau o loʻo sailia ni taugofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea e faʻaaogaina ai le palisad meafaigaluega e na o le 500 rubles. O se suālaʻau manogi ma se manoa faigofie lea e sau foʻi ma se ufimata mo le faigofie ona teuina. O le lanu uliuli e maua ai puipuiga mai le faaleagaina.

O se ofo sili atu ona lelei o loʻo tuʻuina atu i luga o le upega tafaʻilagi a le AliExpress - e tusa ma le 427 rubles. O le pakete lava ia e mafai ona faʻapipiʻi i ni avanoa se lua: i le tulaga saʻo, o le oloa e faʻaaogaina e pei o se suo, ma i le 90 tikeri, e maua ai se pusa.

O le suālaʻau e le faʻaaogaina mulilua ua avea ma tagata lauiloa i le au faatau. Faʻaaliga silasila i se 'au e faʻafefiloi. I le tasi itu, o loʻo i ai pupuʻu i luga o le pakete, lea, afai e tatau ai, e mafai ona vavae. I le pito i lalo o le suo ei ai se tapasa, ae e tusa ai ma iloiloga, e masani lava ona le lelei.

E fautuaina e le kamupanī le faʻaaogāina o se suʻu pipi e le gata mo le totoina o togalaau, ae faʻapea foi mo le faʻamamāina o le kiona, eliina ai vaʻa ma isi galuega mamafa. Ae peitai, o ata o tagata faatau na latou fai mai le faafeagai. O le tele o le oloa e matua faʻatusatusa (41.5 cm) o le aoga moni mai ai o le a naʻo luga o se moega fugalaau. E aofia ai se mataupu.