Meaai

Laʻau kapisi laʻau kuka i le uka

O le kapisi laʻau kapisi laʻau ma le pauki o se vasega muamua vevela mo tamaʻitaʻi tausi lelei, o loʻo i ai a latou talone e tele fualaʻau e teuina mo le taumalulu. O lea la, afai ei ai le pauka, kapisi ma le zucchini, ona ou fautuaina oe e kuka se suamalie mama mo le 'aiga o le aoauli - maloloina, lelei, lea, e le gata i lea, o le a le faʻaumatia le ata.

Malamalama meaʻai a le vaomatua - soupeti lauti pipi ma le uka

I le taimi o anapogi, o meaola manu e vavae ese mai le lisi. Ae ui i lea, o le kuka o le kāpeti o le a sili atu ona manaia i le aano o aano o manu. O le lapoa ma sili atu le fesuisuiai o fualaau faisua ua e tuʻuina i totonu o le apa, o le sili atu ona aoga o le mea maeʻa o le: anapogi e manaʻomia le faatumauina o le malosi.

  • Taimi e kuka ai: 1 le itula
  • Auaunaga Per Container: 6

Meaʻai mo le kuka o le kuka soupisi ma le uʻau:

  • 300 g palani paepae;
  • 300 g pika;
  • 200 g pateta;
  • 200 g zucini;
  • 60 g o aniani;
  • 150 g Karoti;
  • 150 g seleri;
  • 1 lanu o pepa lali meli;
  • 20 ml o suauu olive;
  • 2 kupita o meaʻai fualaʻau;
  • mea manogi e tofo, masima, aniani lanu meamata mo le tautua.

O se metotia o le saunia o soupeti kuka suamalie ma le pauka.

Soʻo se meaʻai, sei vagana ai sou suka mo se meaai faʻapitoa, e tatau ona e amata kuka ma le sauniuniga o lona faʻavae - fufuluina fualaau faisua, lea e maua ai le manogi maeʻa o se manogi manaia ma le tofo. E masani lava o le aisa, seleni ma le kāloti. E sili atu le lelei e amata i aniani.

Fuga le aniani, seleni ma le paʻu

O le mea lea, i totonu o le palu pan tatou te vevela le suauu olive mo le faʻavela (leai se meaola), lafo le aniani tiʻetiʻe totoa i totonu, faaopoopo le falesa, tipi i totonu o vavao ma se pulu tili tile i totonu o ni nai minute (tatou te ave fatu ma vaega mai le keli, tipi i ni mama).

Faaopopo le koko i le fagu

Carrot e aumaia le suamalie ma lanu matagofie. Ina ia mafai ona sili atu ona faʻaalia ona uiga aoga, kāloti, faʻapipiʻiina i luga o se fatulaʻau, fuga faatasi ma aniani ma seleni mo le tusa o le 6 minute.

O fualaau o loʻo totoe o loʻo faʻapipiʻiina i le palu faʻatasi, fuga ma le vavaeeseina ese o ia e le talafeagai.

Falafola le kapisi lafoaʻi i totonu o se pani

Muamua matou te tuʻuina le kapisi fou i le fasi'ie manifinifi.

Faaopopo le zucchini cubed

I le isi itu, faaopoopo i ai ma pepese fatu, tipi i totonu o ni tamai cubes, zucchini. E le mafai ona faʻamamaina tamai squash laiti, o fatu e le o faʻasaʻoina i totonu, ma o le peel e vaivai.

Lisi le uka ma tuu i totonu o le apa

Matou te faʻamamaina le suamalie samasama lanu samasama mai le pulu ma fatu, tipi i totonu o vavao, tuʻu i totonu o le pani.

Palu pateta

O fualaau faisua, naʻo le pateta e tumau - matou te tipi foi, tipi i totonu o ni vavao, tuʻu i luga o meaʻai uma.

Liligi fualaau faisua i le vai, poʻo le sua o le kuka

O tekinolosi i ona po nei ua faafaigofieina ai le sauniuniga o meaʻai ma meaʻai. Afai e leai sau taimi e kuka ai le kuka o le fualaau aina suamalie, ona taua tele lea o pulu bouillon i lenei tulaga.

Liligi le 2 lita o le vai i totonu o le apa, faʻaopoopo i ai pusa, tuʻu i luga se afi malosi.

Aumai le supa i se vevela ma faʻaauau le kuka ile vevela vevela.

A oʻo i le vevela o le supa, tape le kesi, tapuni le pani ma se tapuni. Cook i luga o le vevela pe a ma le 40 minute. I le taimi lea, o fualaau faisua o le a faamalūlū, avatu a latou mea manogi i le susu.

Malamalama meaʻai a le vaomatua - soupeti lauti pipi ma le uka

Liligi le kāpuni vela ma le kapeti ma le paukini i totonu o se ipu, fufulu i aniani lanu meamata ma mama mama, pe a tatau ai, ona faʻaopopo sina masima i luga o le ipu. Auauna atu ma se fasi falaoa fou - Le fiafia!

I le auala, e pei o le soupeti laʻau, e sili atu le lelei o le aano o manu pe afai e te tu mo se aso i totonu o le pusaaisa.