Fale taumafanafana

E aoga le togi i luga o se saina Saina?

Dumplings o le mea e sili ona fiafia i ai tagata uma. Afai e te faʻatau i totonu o se faleoloa, e te maua se mea taugofie, vave ma le lelei. Ae ui i lea, o nisi taimi e te manaʻo ai i lau lava fale faʻaleleia fale. E naʻo latou faia mo se taimi umi lava. A uma mea uma, e tatau ona e tuʻuina ma le lima ia mea uma i taga taitasi, ona afifi lea i se auala faapitoa, siaki pe afai o loʻo pipiimau le paluga, ma na o le mafai ona e kuka. E le o tamaitai uma e fiafia i se galuega umi faapena. O le a la le mea e fai? Alu i le faleoloa ma toe faʻatau faʻatauga faʻapipiʻi faʻapipiʻi?

E faigofie lava le tali: leai, leai. I le mea uma, o loʻo i ai se faʻalavelave, e mafua ai ona le tele se taimi e alu ai le kukaina o le kuka. O se foliga tutusa ma ni nai pu.

O le faʻaogaina o faʻaupuga e faigofie lava. Muamua e tatau ona e toso ese le paluga ma tuu i luga o le pepa. O le faʻatumu e tuʻuina i taimi malolo taitasi, ona tapuni lea i se isi apa o le paluga. E tatau ona fuli saʻo i luga o le pepa ina ia faigofie ai ona pikiina paluga le taua. A maeʻa lena, ona fuli loa lea o le fomu, ma toso mai i luga o pu taʻitasi i luga o le laulau. O le vave lava e mafai ona e faia le tele o faʻalaologa i le taimi.

Le lelei o le faʻaogaina o mea:

  1. Faʻafaigofie. O le faʻaaogaina o faʻamalologa e le manaʻomia ai se poto faapitoa ma tomai.
  2. Televave. O le taimi nei o le faʻataʻitaʻiga o faʻaupuga o le a itiiti se taimi.
  3. Faʻamau. A le manaʻomia le faʻaleleia, e mafai ona natia i luga o se fata lea o le a le tele ai avanoa.
  4. Mama. A uma ona faʻaaogaina, faʻafefiloi lenei masini i le vai.

E manaʻomia ni faʻailoga mo fafine uma e fiafia e kuka mea uma i le lima. Ae ui i lea, e tasi le fesili taua: o le a le tele o se tau faaputuga? I faleoloa i le Initaneti ma le Rusia i luga o le upega tafaʻilagi, o lenei oloa e tau ai le 249 rubles. E le taugata tele.

Ma luga o le upega tafaʻilagi a Aliexpress, o le oloa e tasi e tau 240 rubles. O lona uiga, e leai lava se eseesega mai mea tau fale. E ui i lea, e na o le 24 laina faʻapitoa, ae o oloa mai se fale gaosi oloa e mafai ona faia ai le 35 paʻu i le taimi e tasi.

Uiga o faʻamalologa:

  • meafaitino - palasitika;
  • umi - 24 cm;
  • lautele - 24 cm;
  • lanu paepae.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tatau ona faʻatau mai le faʻaleleia mai se mea faʻanatura a le fale, e pei ona fuafua e faʻapipiʻi atili faʻaoga. Ma o le uiga ma le tau o lenei masini e le ese uma lava mai le oloa na ofoina mai e le tagata gaosi Saina.