Meaai

Apricot jam i lemoni

I le amataga o apricots o le taumafanafana, i loʻu manatu, o fualaau suamalie aupito sili ona suamalie muamua, lea e sili ona lelei e fai ai le apricot jam ma lemoni. O lenei togafiti maloloina lelei o le a fesoasoani i fale faʻatoʻaga i le lumanaʻi. E i ai faatasi ma le apricot jam o keke keke e ufiufi aʻo leʻi faʻaaogaina le suauʻu kulimi poo le sukalati. O se vaega lamolemole o fualaau aina puree e faʻapipiʻi ai kuki, latou te le o aʻe i luga o le meaʻai, o le mea lea o le keke e foliga sili ona tomai! Apricot jam ma lemoni ua faʻaaoga e fai ai le keke keke. O le keke o le sipuni ma le apricot jam ma le mafiafia, e matua manaia lava!

  • Taimi e kuka ai: 50 minute
  • Aotelega: 2 ipu ma le gafatia e 500 ml
Apricot jam i lemoni

Meaʻai mo le faia o le apricot jam ma lemoni:

  • 1.5 kg o apricots;
  • 1 kilokalama o le sugar granulated;
  • 1 lemoni
  • 50 ml o vai faamama;
  • 2-3 fetu o le fetu anise;
  • laau paina.

Le auala e saunia ai le apricot jam ma lemoni.

Matou te tuʻuina fua faʻatoʻa mo ni nai minute i totonu o se pesini vai malulu, ona fufulu maeʻaeʻa lea i le vai tafe, faʻafeiloaʻi i se mea e teu ai.

Fufuluina apricoti i vai malulu

Oti le fualaau aina i ni vaega se lua, aveese ia fatu. Afai e laiti le apricots, ona le mafai lea ona e gaogao ma tuu fatu, aua o le a tatou soloina le puree fua o le fua mama i se sieve.

Tipi afifi ma ave ese le maa

Tatou te fuaina le suka. Somi le sua mai le lemoni atoa, faʻaopopo vai. Faʻamasani le sua o le lemoni i se faʻaoʻo ina ia leai se fatu e pauu i totonu o le apa.

Sasaa le suka i totonu o se fagu, sasaa vai ma faaopoopo le sua o le tipolo

Faʻaopopo le anise anise anise ma le paikeke i le syrup, vevela i luga o le vevela seia oʻo ina uma le suka.

Faʻaopoopo le anise ma le afamona, vevela seia oʻo ina solo le suka

Matou te faʻapipiina apricots i le sipuni vevela, tuʻu i le afi, aumai i se vevela, aveese le pulu.

Tuu le apricots i le vevela vevela ma aumai i se vevela aʻo aveese le fulu

Cook mo le 20 minute i luga o le vevela, vevela, ina ia aua le mu. E mafai ona e taulimaina fua fualaau aina; e leai se mea e manaʻomia e faʻamalosi ai i lenei tulaga.

Cook apricot jam 20 minute

Pe a fua le fua o fua, aveese le apa mai le ogaumu, solo le masini i totonu o se sieve. O le laau o le paina ma le anufe fetu ua toe faafoi i le pusa.

Tuʻu le siaki i se sieve

Aumai le masini i se mea e toe vevela ai, kuka mo le 10 minute ile vevela masani.

Aumai le pepa apricot e pasi i se faʻavevesi i se faʻala

Fufulu ipu i totonu o se vaifofo o le suāuʻu masini, fufulu ile vai inu, ma faʻagogo ile ogaumu. Matou te faʻapipiʻi le vevela vevela i fagu mafanafana, ufiufi i luga o falanisi mama. I le taimi muamua o le a foliga mai o le suavai o le a foliga mai o le suavai ia te oe, ae peitaʻi, a manaia, e mafiafia.

Sasaa le apricot jam i totonu o fagu vavalalata ma mimilo

A maeʻa maeʻa le fagu ma le tino, matou te faʻamaufaʻailogaina mau, ave i latou i se mea pogisa. E mafai ona teu Jam i totonu o le kapoti masani o le umukuka poʻo le fale meaʻai.

Taumafai e tapunuina fagu e le o launiva masani, ae faʻatasi ma le paʻu poo le pepa tao tao. I le taimi o le teuina, o le a faʻaitiitia le susu, ma o le masini o le a pei o le marmalade.

Apricot jam i lemoni

E i ai le manatu e faapea o fualaau o soʻo se uiga lelei, e oʻo lava i ni mea e vevela, e talafeagai mo siamu - o loʻo i ai ni mea moni. O le British invented jam, sa saunia muamua mai ni fualaau aina suamalie laiti, i loʻu manatu, tangerines. Afai o le jam o loʻo i ai le tele o suka, ma e kuka i le maualuga o le vevela, i se isi faaupuga, e vevela tele, ona toetoe lava a faʻaleagaina uma meaola faʻapitoa i le taimi o kuka. Ou te le vevela e kuka le kuka mai fualaau vevela, ae e mafai ona teu sina vaega i le tau i lenei auala.

Apricot jam ma lemoni ua saunia. Le fiafia tele!