Fugalaau

O lau fugalaau e puipuia e faʻamaʻi pipisi

O le fautuaga a se tagata fai fugalaau masani, o se tasi o le kalapu "Florists of Moscow", Elena

Faʻatau fualaau Alirin-B ma Gamair Na ou feiloai i le 2009, na latou faasaoina moni le phlox ma loʻu talaaga i le avea ai ma se tagata e teu vine. I le tautotogo o lena tausaga, na filifili ai le Vaega Phlox o le Moscow Flower Growers Club e faatulaga se floccus i le Faatoaga Faatoaga i le Prospekt Mira (o se lala o le Botanical Garden o le Moscow University State). I le amataga o le tautotogo, na faatauina mai ai phloxes ua i ai le pakiaka. Ou te lei vaai lava i mea sili ona leaga o le totoina; o tamai phloxics na paʻu i laulaau i laulaau. E le mafai ona fesiligia pe tulaʻi atu i Kiev i le Faatoaga Faatoaga e toe faatumu ai le faaputuga phlox iina. I totonu o le masina, e moni sa i ai se tauiviga mo olaga o pepe ma le fesoasoani a Alirina-B ma Gamaira. O le masina mulimuli ane, na faasaoina ai mea totino, e mafai ona totō ma foai.

Fugalaau fugalaau

O lea na ou talitonu ai e aoga tele fualaau. E oo lava i le taimi muamua, sa ou taumafai e faaaoga fualaau oona i le tele e mafai ai, ma talu mai le 2009 na ou matua suia uma i sauniuniga o meaola. E faasolosolo lava, o se faiga mo le puipuia o fualaau fugalaau faʻaaogaina Alirina-B, Gamaira ma Glyocladin.

Phlox

O le mea sili e mafai ona matauina pe a fai o le gaosiga o le phlox ao le i totoina, ona tele lea i taimi taʻitasi i le vaitau o le tuputupu aʻe. E tatau ona teu fatu o le Phlox mo le 1-2 itula ile fofo Alirina-B ma Gamaira (1tab. + 1tab. / 1l le vai), ona mafai lea ona e totoina. A uma ona maua, tuʻu se laulau Glyocladine lata ane i aʻa. O Felu e masani ona mafatia i le verticillosis, ma le faʻaaogaina Glyocladine - faʻataʻitaʻiga tatau. Pe a faʻaaoga Glyocladine manaʻomia ona iloa nisi o faʻaaliga. O le fualaau faasaina e vave ona tupu ma galue lelei i se malulu o le 60-80% ma le vevela o le 14-27 ° C. O le mea lea, tuʻu le tasi pe lua (faʻatatau i le tele o le laau) Glyocladin papatini i le susu o le eleele i le aʻa i le loloto o le 10 cm, mulch ma mea faʻalaʻau ma tausia le faʻamamaina mo le itiiti ifo ma le tele o aso. O le faʻaofiina o se laupepa i totonu o le aʻa aʻa e taua, talu ai i le vaega o le aʻa o le trichoderma (mea gaʻo Glyocladine) faʻatinoina lelei ana galuega pe afai o loʻo mamao ese le aʻa, e le tupu vave ma le vave le pala.

I laʻu fautuaga, o sui o le phlox, peony, na amata ona amata le vaega Alirina, Gamaira, Glyocladin ma sa fiafia i le iʻuga.

Biological fungicide Alirin-B mo fugalaau Biological bactericide Gamair mo fugalaau

O nisi o fualaau, e le togafitia aʻo lei totoina, e afua mai i le eleele i le tautotogo ma laulaau ma lala. A maeʻa togafitiga e lua ma se 'ava (1 laulau. Alirina-B +1 taf. Gamaira/ 1 l) paʻu i lau maʻi ma ola ola maloloina lelei. I le vaitau o le tuputupu aʻe, e faʻaaogaina le phlox i isi 2-3 taimi. Alirin-B ma Gamair, i le amataga o Me i le maualuga o le 1tab + 1tab / 1l, ona sosoo ai lea ma le 2 vaiaso i le maualuga o le 2tab + 2tab / 1l, le tolu togafitiga i le amataga o Iuni i le maualuga o le 2-3tab + 2-3tab / 1l. O le togafitiga lona tolu e faʻaaoga pe afai e tele faʻamaʻi i le vaitau na muamua atu. O le phlox vailaʻau, ma laʻau matagofie, e faigofie lava ona vaʻaia. O nei fualaau oona ua na o le faaolataga mo i latou.

O le Verticillosis o se maʻi faʻapitoa o le phlox, o le faʻafuaseʻi o le magumagu o laulaau ma laʻau e amata, ona pa'ū ai lea o aʻa. Ae o le mataupu e le oi totonu o laulaau, ae i aʻa. O le pathogen palapala ile aʻa, faʻaleagaina e meaola faalafua poʻo meafaigaluega pe a gaosia le palapala, ulu atu i le vascular system of plants, faʻafefete ma pona. Ma matou te vaʻai i le iuga. Talosaga fiafia i le paluga Alirina-B ma Gamaira mo togafitiga o vertillosis i le taimi muamua. Pe a faʻaalia i totonu o le togavao e tolu tausaga: o le samasama o laulaau ma laʻau, faʻapipiʻiina o aʻafiaga aʻafia i le tuputupu aʻe, faʻamaina o laʻau ma le faʻagogoina o nila, tipi ese uma mai i le phlox i le eleele, faʻamaligiina se lita o fofo (2tab. Alirina-B + 2ta. Gamaira/ 1 l). Ona faʻafefeteina lea o le togavao i le fanua togalaau ma ufiufi i se fagu lita e lima i le pito i luga e puipui ai le susu. I le vaiaso mulimuli ane, na maua ai ni mea ola maloloina fou. Faʻatinoga na faia i Iulai. Alili ma Gamair galue lelei i le amataga o le faʻamaʻi, pe afai ua leiloloa le taimi ma ua aʻafia uma le vaomatua, e tatau ona faʻaaogaina le tele o metotia faʻavae.

Peonies

Peonies e matua mafatia lava i le pala. E afaina ai mea uma: laulaʻau, puʻu, fugalaau, puʻe, tupuga o loʻo tutupu. O le mea moni, o le susu o le tau ma le vailaʻau oona e aʻafia i le faʻamaʻi. Na ou sau i se tuaoi i se asiasiga faauo, na tuua e le faletua, ma o iina ... Poor peonies. Faasalalau Alirin-B ma Gamair (5tab + 5tab / 1l) ma sausau. O lena mea uma! Sa toe malosi le au paionia, ma i le taimi na taunuu mai ai le talimalo, o mea uma sa faatulagaina lelei. O le mea lea, puipuia ma toe puipuia. Ma togafitiga e tatau ona faia faʻatasi ma fofo o se maualuga maualuga nai lo le faʻamalolo.

Biological soil fungicide Glyocladin mo fugalaau Laʻau suamalie o le eleele Trichocin mo fugalaau

Roses

Mafatuga faʻafuaseʻi o rosa - vaʻaia eseese. Ina ia puipuia faʻamaʻi, e togafitia le rosary i le 3-4 taimi aʻo lei tupu, i vaiaso taʻitasi ma se vaifofo Alirina-B ma Gamaira (2tab. + 2 tab / 1l o le vai), Glyocladin faʻaoga faalua i le vaitau i le tautotogo ma le autumn. O laʻau e mama, o le a tupu lelei le rosa ma faʻaleleia.

O lenei tausaga na mauaina mo le taimi muamua Trichocin, i le faʻamatalaga na ou faitauina ai mo fualaau fugalaau e totoina ai e fautuaina le sasaina o le eleele pe a totoina fatu, ma mo Karoti, e mafai foi ona palu le eleele aʻo lei lulu fatu. O le a ou taumafai e suʻe le palapala pe a lūlū fatu o zinnia ma aster.

E mafai ona faʻaaogaina fualaau oona i soo se vaitau, e fautuaina e togafitia e le gata o laau totō, ae faʻapea foʻi le eleele, e mafai ona faʻaaogaina mo laau totō e faʻaaoga i meaai.

E tatau ona ou fai atu i totonu o le togalaau e le tatau ona i ai se taua faasagatau i togafitiga, ae o le faaaogaina o fetuunaiga talafeagai e tuufaatasia ai le atinaʻeina o laau maloloina. E talafeagai le faʻaaogaina o le tele o ituaiga o gaosi oloa gaosi oloa, matico-mechanical, metotia o meaola. Muamua lava, aua nei solia tulafono o tekinolosi tau faatoʻaga, aua le toto phlox i luga o le phlox, ma isi. ona o le faaputuputuina o meaola faalafua ma pathogens. E taua tele le auai i le faʻaleleia atili o le palapala: faia o le faapalaga, vermicompost, lūlū vao.

Tuu lau fugalaau fiafia ia te oe i le umi e mafai ai i la latou lalelei! Elena, "Florists of Moscow"

E mafai ona e suʻeina le mea e faʻatau ai Alirin-B, Gamair, Gliokladin ma Trichocin i le website www.bioprotection.ru poʻo le valaau +7 (495) 781-15-26, 518-87-61, mai le 9:00 i le 18: 00