Fale taumafanafana

E faʻafefea ona filifili se pamu pipisi i le faʻavelaina o le fale

O le faʻavelaina o le fale o le atunuʻu o se tapuni vavalalata lea e salalau ai le vai, vevela i le tasi itu. O le matagaluega e aofia ai le pamu faʻasaga e lagolagoina ai le faʻaleleia o le toto. O paipa taitasi e punou, vavalalata, faʻapipiʻiina i luga o laina eletise e maua ai le malosi o le vaʻaia. O le eseesega o le vevela e le lava mo le gaioiga a le tagata e faʻaleleia le suavai i totonu o se mamanu faʻasolosolo ma i totonu o se fale e lua-fale. O le faʻaaogaina o le pamu e mafai ai ona faʻapipiʻi se afi vevela e le gata i totonu o le eleele maualalo.

O le masini ma le taʻiala o le faʻaaogaina o le pamu tafe

O le pomu lautele o se afi eletise o loʻo nofoia i totonu o se faʻapipi uʻamea. O lona rotor e faʻaalia le fesuiaiga e ala atu i le uʻamea i le uila. O le fesuiaʻiina o le mea e oso ai le afi e maua ai se masini moli i le paipa o le vaitusi, tusi i totonu o le mea e fufulu ai. Pe a liua, o le a faʻaaoga le eleʻele i lalo o le mamafa v i totonu o le matagaluega ona o le malosi centrifugal. Ua faia se uunaiga, o le malosiaga lea o le taamilosaga i le auala afi.

O le pamu mo le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le tino e aoga, o le vai e faʻamalosia ai le gaoioi, faʻaliliu lemu, o le avega i luga o le faʻamaavale e faʻaitiitia, o maʻa i potu uma e vevela tutusa. Lavea e oo atu i le 30% o le suauʻu mo le faʻavevelaina o se potu ma se vaʻa fuafuaina lelei.

O le mamanu o le faʻavelaina o le tino, le filifilia o ni fao, e tatau ona tuʻuina atu i se tagata tomai faapitoa.

E tele pamu moli, ae o le "susu" ma le "mago" ituaiga mamanu o loʻo faʻaaogaina i vaʻavave. Afai e vavae ese le rotor mai le vai e ala i le vaeluaina o o mama, o le fausaga ua manatu ua mamago. O se ata vailaau vai e fai i le va o mama i le taimi o le taotoga, lea e faamau ai le eletise ona o le maualuga o le eleele. A o ofuina mama, e tosina mai i latou i le punavai e taofiofia. Faʻalagolago i le faʻatulagaga o le fausaga, o loʻo i ai:

  • fulufulu ofuvae;
  • laina
  • poloka.

O pamu e faʻaaogaina i le maualuga o le faʻaaogaina o auala, ma e faʻaaogaina i totonu o fale faʻamafanafana e vevela ai fale e tele. E lelei le lelei - 80%, ae manaʻomia le auaunaga faʻapitoa.

I masini o le "susu" ituaiga, na o le stator e vavae ese mai i le alalaʻau. O le pamu e galue i le leo lemu, e le manaʻomia le tausiga, e faʻaaogaina i ni nai kesi, tusa lava pe tusa ma le 50%. O le taumafaina o le pamu e laitiiti, o le malosi o le taumafa i le itula faatasi ai ma le suiga i lea taimi e 50-200 watts. O pamu ei ai le faʻatonuina o le tolu-taimi.

Taʻiala mo le filifilia o le pamu moli mo le vevela

E taua le filifilia o le pamu faʻasalalau saʻo mo le faʻavevelaina e tusa ai ma tulaga faʻasolo. O le tau e:

  • nofoaga faʻamafanafana;
  • tulaga vevela o nofoaga ma fale;
  • eseesega o le vevela i le va o le faʻapala ma le toe foʻi mai;
  • foliga vaaia o le vevela;
  • aʻafiaga i le faʻagasologa o le faʻaoga,
  • fesoʻotaʻiga;
  • vevela vevela sa faʻaaogaina.

O le taunuuga o le sao o le filifilia o masini o le a avea ma se mafanafana lelei i le fale.

O le filifiliga o le malosiaga o le pamu e faalagolago ile vaega o le potu, o manaʻoga mo le vevela ma pe fia tikeri ole vevela i totonu o le vaomatua e vevela. E i ai fua faʻatatau o le faʻaaogaina o le vevela. Matou te alu mai faʻataʻitaʻiga taʻitasi, faʻatusatusa uiga o le pamu pipisi:

  1. O le faʻatupuina o le faʻatinoga o faʻatulagaga e faʻavae i luga o se eseesega o le vevela o le 30-35 O le mana o le afi vevela e vaevaeina e le eseesega, latou te maua le tau, o le gaosiga.
  2. Mo le 10 m o le uila paipa, 0.6 m o le mamafa e tatau. O le tau faʻatonutonu mo le pamu o loʻo faʻaalia i le tusi folau, fuaina i mita o le vai.
  3. O le pamu e maua ai le taamilosaga i radiators uma, mai le 5 vaega i le 10 m2. O le tafe o le tagata e faʻaleleia le suavai i totonu o le masini e tusa ai ma le faʻatinoina o le faʻamalosia o le afi. O le 25 kW vaimini e vevela le 25 l / min, e manaʻomia e le radiator 15 kW le tafe o le 15 l / min.
  4. O le maualuga o paipa afi e tatau ona fetaui i le vaega o le paipa o paipa. I le taliaina, o le tasi pamu o le a maua ai le pamu o le 80 m o le matagaluega.

O le umi o le taamilosaga o le taamilosaga ma le tele o le paipa, o le sili atu foi ona malosi o le pamu o le taamilosaga e manaʻomia mo le faʻavevelaina o le fale Afai e le o le vai, e sili atu le vaʻaia, o le pamu e manaʻomia ai le malosi faʻaopoopoga.

Afai ei ai le pamu e tasi o le eletise, e tatau ona filifilia i se nofoaga faʻaagaaga. E ono mafai ona faia ni suiga i taimi masani i totonu o le tino e se mea vaivai.

O le filifiliga o le ituaiga o pamu mo le faʻamafanafana e faalagolago i le gafatia o le tagata faatau. O tau lauiloa e taugata, e leai se totogi ma e le manaʻomia le toe iloiloga mo le tele o tausaga. O nei masini e aofia ai pamu o tagata gaosi oloa Europa. O masini faʻainisinia e tele taimi e taugofie, ae o la latou auaunaga faʻapuupuu, o loʻo i ai se faʻalogo, le pisa ma ua misa le afi. O tagata Rusia o loʻo i le vasega ogatotonu, o lo latou tau e 2 taimi sili atu le taugofie nai lo tagata gaosi lauiloa.

Nofoaga ole pamu tafe

A faʻapipiʻi le pamu, e taua le tuʻuina atu avanoa avanoa mo lona tausiga. E lelei tele le faʻapipiʻiina o masini i luga o le laina toe faafoi i luma o le vaomatua. E fesoasoani lenei i:

  • toniga o le fafagaina o vai i le tino;
  • o le a tafe le pamu i luga ole vai vevela;
  • e le mafai ona fausia pusa vaalele i totonu o le vaomatua.

O le oso mai o le pamu ua faʻapipiʻiina i luga, e galue i lalo o le vanu.

O le pamu ua naʻo luga o le auala, lea e tatau ona avea ma se vaega e itiiti ifo nai lo le laina autu faatasi ai ma le faamalosia o le aofia ai o se siaki siaki. O lenei mea o le a faʻamautinoa ai le taamilosaga o le faʻamalolo i le laina autu i le leai o se eletise. O le auala e tatau ona tapuni ina ia mafai ona toe faaleleia le pamu.

Grundfos suauu pamu

E tusa ai ma tagata atamamai, o le pump pump Grundfos e sili ona lelei. I le taumafa i le lalolagi, e 50% o masini faʻavevelaina uma ua faʻapipiina i pamu o lenei ituaiga. O se lala o le popole Danimaka ua tatalaina Grundfos i lalo o le aai o Istra i Rusia.

E maua ai masini rotor susu ma susu. O masini vai e faʻapipiʻiina ma se mea faaopoopo mo le faʻamafanafanaina o le afi, e manaia, faʻapipiʻiina i totonu o potu faʻalakola. Mo le upega tafaʻilagi, o loʻo maua le UPS Series wet rotor system. O nei masini e maua na o Siamani ma Serbia. E tele faailoga e mafai ai ona iloa se mea sese. O se pamu moni mai le gaosi oloa e le mafai ona taugofie nai lo le 130-150 tala.

O le masini e galue i le 10 tausaga e aunoa ma le toe faʻaleleia, i le noatia ma le fai fuafua i le faiga faʻaoga. A e faʻapipiʻi le masini, ia e teu i le potu mo le itiiti ifo ma le 24 itula. Faʻamauina le pamu eletise i luga o se vaega o le paipa. Faʻafesoʻotaʻi tolu vaega, mai se isi laina.

O le laina eletise o le faaleleia atili o fale e ofoina atu ai pamu muliniuga a Magna o eseese gafatia ma pamu fuʻa a le Alpha. O le masini lava ia e faʻafetaui i le faʻatonuina o le faʻatulagaga, faʻaitiitia ai le faʻatapulaʻa i le po, ma pe a leai ni tagata nofomau i totonu o le fale, e laveaiina le malosi.

Wilo Pump Description

O pulupulu felauaiga i Wilo na faia i totonu o Siamani e faʻaaogaina mo le faʻamamaina o vai i vai vai, faʻavelaina o masini, ma auala faʻapitoa.

O faʻataʻitaʻiga o pamu mo faʻamafanafanaga o loʻo faʻapipiʻiina i se faasologa ma tuʻuina atu soʻo se manaʻoga; o loʻo gaosia i latou i le susu ma susu susu. Matou te lisiina le faasologa na ofoina e le kamupanī:

  • Star, faʻaleleia RS, RSD, Z;
  • TOP - Z, D, S;
  • Yonos - Pico, Maxo;
  • Stratos - Pico, Eco-St.

O meafaigaluega e le maualalo i le lelei i le gagana Denmark, ae mafai ona galue i le vevela mai le 120 i le100 C. E mafai e se tasi mea faʻapipiʻi ona faʻasalalau se uila afi i le 750 m2. Pumps e fausia ai se mamafa o le 2.2 - 12 mita. E tusa ai ma le malosiaga, o le masini e tusa ma le 2.2 - 8 kg. E galue filemu le masini.

O pomu Wilo e talafeagai mo le faʻavevelaina o masini ma radiators, mo le suavai vevela. O le ola o le masini e aunoa ma le toe faʻaleleia ua faʻaalia 8 tausaga mo le susu.