Meaai

Totoina o aiga i totonu o se fagu - moa ma pateta

Fale-faia i totonu o se pusa mo taimi pupuu - moa ma pateta - o le a sili ona fiafia muamua i ai i le taumafanafana, ona o na meaai e tele se taimi. Leai se mea e kuka ai se isi ipu meaʻai, eseese aano o manu, faʻamafanafana se fagu moa ma pateta i totonu o se pani, pe taofi le fagu i le vevela vevela mo ni nai itula e faʻamafanafana ai meaai. I totonu o le pusaaisa, e mafai ona teuina mo le tusa ma le 10 aso le kuka maeʻa, e le umi, e sili atu ona tuʻu i totonu o pusa ma faʻagogo.

Totoina o aiga i totonu o se fagu - moa ma pateta

E faigofie le kukaina o le kuka i totonu o le afa lita, e na o le lua ia tautua i le fagu e sau. Ou te tuʻuina 6-8 masini i totonu o le ogaumu i le taimi, e faʻatatau i le tele o aano o manufasi ma fualaʻau.

  • Taimi e kuka ai: 1 itula 20 minute
  • Auaunaga Per koneteina: 6-8

Meaʻai mo sauniuniga mo fagu fale - moa ma pateta

  • 1.5 kg o moa;
  • 200 g o le sititi;
  • 30 g o kālati mamago;
  • 1.5 kg o pateta;
  • 1 ulu o le keke;
  • masima, faisua, pepa uliuli, suauʻu fualaʻau, vai.

O se metotia o le saunia o moa ma pateta - teu taimi e teu ai fale

Vave sauni vave le pusa. Faʻafeiloaʻi lelei i le vai mafana, fufulu i le vai inu. I le pito i lalo o fagu taitasi, sasaa se sipuni sipuni o le olive poo le suauu manogi.

Matou te tipi le aniani, sasaa le aofaiga tutusa o aniani tipi i totonu o ipu taʻitasi.

I totonu o fagu sauni, tuʻu le tutusa o lapisi gaʻo

Uʻu pateta, tipi i totonu o ni ogalaau tetele. I le taumafanafana e mafai ona e kukaina se ipu ma ni pateta laiti, e le manaʻomia ona e fufulu, ia fufuluina i se pulumu. Tuu se apa pateta i luga o se apa o aniani. Muamua, salalau pe tusa ma le afa o pateta.

Tuu se apa pateta i luga o se apa o aniani

Otioti le susu o le moa i ni vaega lapopoa, i le lapopoa e tatau ona foliga pei o kapeta pateta. Faaopopo le moa i pateta.

Faʻaopopo le moa i le pateta

Uu le ulu o le silati mai le paʻu. Fufulu mamalava i se naifi malo. Tuu i totonu o laulau taʻitasi 1-2 laʻau vaikalifi, 2 lau laʻau, sasaa ni nai pi o le pepa uliuli.

Faaopopo le aisa, faʻi pepa ma le pepa uliuli

O le isi, sasaa 2-3 teaspoons o kātiti mago ma masima laulau e tofo i totonu o fagu taitasi. E taua le faʻatumu o fagu mo moa fale ma pateta i totonu o se fagu mo le 2 3 volumes, ma le 1 3 e tuʻua fua.

Liligi le sukaroti mama ma le masima laulau i totonu o fagu taitasi

Ona matou sasaa atu lea o le vai mafanafana, e tusa ma le 50 ml i le fagu, e le o toe manaomia, o le a faamatuu atu le susu mai aano o manu ma fualaʻau i le taimi o kuka.

Faatumu mea o iai i le vai mafanafana.

O lenei lafoaʻi fagu i moa ma pateta ma faʻafefe lelei ina ia tufatufaina atu le masima ma le taimi i le atoaga o le voluma. Ona aveese lea o faavaa, ufiufi fagu i le afifi.

Ufiufi fagu i pepa

Matou te seti le faʻafefe i le ogatotonu ole ogaumu. Matou te tuʻu ni fagu e ufiufi i pepa i luga o le uaea. Matou te tulei le mea faʻafefiloi ma liliu le afi i le vevela o le 170 tikeri Celsius.

Taua! Matou te tuʻuina avanoa e aunoa ma ni faʻavaa i totonu o se ogaumu malulu!

A vevela le ogaumu i le vevela e manaʻomia, e mafai ona e vaʻaia pe faapefea ona faʻafefete mea.

Tatou te kuka mo le 45 minute, pe a malosi le ipu, faʻaitiitia le vevela.

Suauu pateta ma moa i le ogaumu mo le 45 minute

Vili faʻamau i luga o le tapuni, liliu le au i luga o le tapuni, faʻapipiʻi i se palanikeke. A uma le mafanafana, fufulu i totonu o le pusaaisa poʻo totonu o se potu malulu.

A faʻamalieina faletupe, tuʻu i totonu o le pusaaisa poʻo le potu malulu

Mo le teuina o taimi uumi, o nei avanoa e mafai ona faʻamaonia (faʻamaʻi ma le malosi o le 0.5 l - 25 minute). Ae ui i lea, i lo matou taimi, i loʻu manatu, e le talafeagai, e sili atu le lelei i le kukaina o meaai fou.

Le fiafia tele!