Fale taumafanafana

O fea ma pe aisea ua faʻapipiʻiina ai le tagata faʻaauau 110?

Faʻasaoina e le tagata vaʻalele 110 tagata mai le manogi o manogi ma leo pe a ese mai le faletaele. Faʻapipiʻi le masini i luga o vaega taʻitasi o le vaʻalele, faʻamoemoe le ausilali. O faʻamatalaga nei e uiga i masini ma auala e faʻapipiʻi lelei ai le vaalele.

O le mataupu faavae a le faipule vavalalata

O le faʻaauau ole fale ole fale ole fale e masani ona galue ole valve e leai se toe faafoi, e aunoa ma le pasia o le eletise ma le gas i le vaitafe. Pe a faʻaaoga le faletaele, o le aʻa o le vai e faʻaitiitia ai le mamafa i totonu o le tino, ma afai e leai se valve, e mafai ona toe vave alu le vai i le vave nai lo le tafe. O le valve vaitaimi 110 e tatala pe a pa'ū ifo le mamafa i totonu o le paipa paipa ma tutusa le faailoga.

O se ata fuafuaina o le faagaoioiga o vaalele vaalele o loo faaalia i le ata. O masini uma e aofia ai:

  • fale;
  • vaalele
  • faʻatonutonuina o masini.

O le mataupu e faʻamaufaʻailogaina i se mea e mafai ona aveese. E tatau ona tuʻuina le fesoʻotaʻiga. I le va o vaega o loʻo i ai se faʻamau faʻamau.

E tatau i le inlet ona faatagaina le ea e pasia, ae le o iniseti ma rodents. O le auala mo le tatalaina o le afaina - tootoo poʻo le membrane. E le masani ona faʻapipiʻiina le numera o le numera.

O loʻo faʻaaogaina le faʻaauau ole vaʻa e tuʻuina atu le ea i siama e faʻafefe ai vaitafe. E mafai ona faia tutoatasi, ave i fafo le paipa mai le tane faʻapitoa, pei o se alavai, ma malemo i le pito i luga. I le itu, faʻafeiloaʻi i le meaʻai mo le tuiina o le ea.

Ituaiga o Valve Air

O le faʻaogaina o le telefoni e faʻaogaina ai le televise, o loʻo i ai laina lautele ma faʻasaga. Mai i le tele o paipa, vaʻaia ma le tafega, o mea e mafai ona faʻaaogaina mo otaota vale e sili ona lelei. O loʻo i ai se faʻalapotopotoga o mea faʻaleleia, e tofu ma se faʻamatalaga:

  • o le tagata e taliaina o lo o nofo i luma o le pamu o le pamu i totonu o se vaega o le paipa;
  • Polokalame faʻataʻitaʻiga mo le faʻaogaina o palama ma se paʻu paipa;
  • valve polo i le punavai patipati;
  • ua faʻapipiʻiina le faʻataʻitaʻiga i luga o paipa ma le maualuga o le 20 cm, e mafai ona pasia se vaitafe pe suia e le 90.

O faʻataʻitaʻiga o le talo e mafai ona faʻatupuina le tautotogo poʻo le faalua. O le faufautua o se ipu faʻapotogo.

O le vanimonimo o le ea e le o toe faafoi mai i le mea e fai ai le moli po o le suʻavaʻavega. O lenei ituaiga o faʻatautaia mo se vavalo faʻasaina ua faʻapipiʻi i paipa ma le limeti o le itiiti ifo i le 400 mm. Mo ni vaega uumi pe a iai se tulaga lamatia o le vailaʻau vai pe a faʻapipiʻi le paluga, faʻapipiʻi ai valve valve.

Valivali e faʻapipiʻiina e ala i le uʻamea, pipiʻi i le va o vaelua e lua ma ni ato, poʻo se manoa lima e faʻaaogaina.

Mafuaaga mo le faʻapipiʻiina o vaʻalele

O le faʻaaogaina o le eletise e malosi tele. O tau e fesuisuiaʻi pea lava pea, o gas mai le faʻalavelave o le faʻaaogaina vai. O le faʻaaogāina o mea mama e suia ai le tulaga faʻaleleia i paipa. A aunoa ma tulafono faatonutonu, o le ola ma se faiga e le lelei le faʻaaogaina o masini vai e le lelei. Faʻamatalaga o le Vaitafe 110:

  • otometi le fetuunaiga o le mamafa;
  • lē faʻavalea;
  • puipuia le tagata pipili mai le malulu i le taumalulu;
  • faʻapipiʻi faigofie;
  • tau maualalo.

O le masini e tutusa ma le mamafa i le va o le laina ma le siosiomaga i luga o le taualuga o le mea o loʻo faʻapipiʻi ai. Ae ui i lea, o sea ituaiga masini e mafai ona galue lelei i se maualuga e le maualuga atu nai lo le fogafale lona lua. Afai o se tafe tele e tafe mai i le taimi e tasi mai itu e lua i luga o le riser lava, e le mafai e le valve ona taulimaina.

Ua faʻapipiʻiina le faʻaauau vai 50 i luga o le faʻagasologa i totonu o le masini. E masani lava, o sea ituaiga masini ua faaauupegaina i tulaga o le suiga mai le 32 cm inisi e fesootai i le 50 cm le aoina. O le van van e faapipii i le vaega e taamilo ai, tipi ese le manogi manogi mai le paipa masani, faafetaui le mamafa i le tino.

Faʻasaʻoina faʻapipiʻiina o faʻaleleia

O le valve vaalele i luga o le riser ua faʻapipiʻiina i totonu o le fale, ona o le aisa, e le aoga. Ae le manogi i totonu o le potu e le tatau ona lagona. Afai ei ai le tele o ausilali o le fale ma o le autu autu o loʻo faʻaalia i luga o le taualuga, ona faʻapipiʻiina lea o se kamupene vai vavae 110 i isi. O le a faʻaitiitia ai le tau. E mafai ona e faʻaaogaina le masini e tusa lava pe le maua le oso poʻo e le mafai ona aumai i luga o le taualuga, faʻamautinoaina o manaoga o le SNiP i tulaga mamao i elemene faʻatulaga. A filifilia se masini, e tatau ona maitauina o nisi taimi e ono manaomia ai fetuunaiga tusi lesona. Faʻatonu le failauga i luga ae o le vaitafe pito i luga o le tino ma e tatau ona avanoa mo le asiasiga ma le toe faaleleia.

E naʻo le failauga e na o le faʻatonuga saʻo! Aua le tosoina le paipa ma le logo

E le mafai ona sili atu i le lua fausaga palama mea e mafai ona faʻaaoga e le tagata faʻalogo vai. Faʻatonu le masini e le sili atu nai lo le mita mai le vaitafe. E tatau ona i ai i le pito i tua o le telefoni feaveai, i le pito i tua o le mea e faʻaaoga ai fesoʻotaiga, i le maea ai o le masini mulimuli. O le mamao pito mamao mai le fola i le taimi o le faʻatulagaga e tatau ona 35 cm.

O se faʻaleleia faʻapipiʻi lelei o le a tumau mo se taimi umi, ae o se siaki taimi ole tulaga o le valve e manaʻomia.