Tala Fou

Fale afi faʻavevela mo le faʻaleleia o fale.

I le taumalulu, e le mafai ona e faia e aunoa ma ni faletala afi. O tagata e ona faatoa mauaina se fale vevela poʻo le fausiaina o se fale fou, ua leai ni o latou vae, o loʻo vaʻavaʻai mo mea faʻavevela.

I aso nei, e mafai e le au gaosi oloa Tusia ona vave foia lenei mataupu. Romotop na faʻaalia mai se mea fou i le maketi o mea masini afi - o se mea faʻapitoa eletise eletise o le Lugo01 W. O le vaomatua e pei o se ogaumu poʻo se afi afi, na o vaega uma lava o loʻo tuʻuina faʻasaga i se mea faʻapipiʻi palasitika. E foliga mai, e pei o se pusaaisa e lua potu. O ia meafaigaluega o le a avea ma uiga lelei o soʻo se totonu.

O vaomatua, pellets poʻo suauu e mafai ona avea o se punavai o le malosi malosi. Ina ia mafai ona mafaufau i se moli ola, o le mea e faʻaaogaina ai le vaomatua e faia i le foliga o se moli tioata. O lenei elemene e maua ai le potu se vaʻaia faapitoa.

Le lelei o le vaomatua:

  • I le leai o se eletise autu, o nei tagata faʻamaʻavale e le mafai ona faʻaaogaina le vevela ile fale.
  • E mafai ona fesoʻotaʻi le vaomini i le faʻavelaina ma le vai vevela.
  • O loʻo i ai se fesuiaiga lelei o vevela. Faʻafefe vai lelei e faʻafetaui ai manaʻoga eseese.
  • O le mea fou e matua tutoatasi mai le eletise. Afai e leai se eletise i totonu o le fale, o le a galue le vaomatua.

O le meaola faʻapitoa mafanafana o Romaotop o se faʻaaogaina lelei ma se mea faʻamafanafana faʻalagolago mo le nofo ai i le mafanafana poʻo se fale faʻapitoa.