Laʻau

Luga o le luluina o le masina mo Ianuari 2018

Ianuari - kiona, kiona, leaga le tau, e le toso atu i le atunuu atoa. E foliga mai ua mamao ese le tautotogo, ua malolo le fanua, ma e mafai foi e le e ona ona kuka. Ae e le o lea! Ua oʻo i le taimi e sauniuni ai: suʻe suʻega ma faʻatau fatu ua misi, fuālaʻau, vailaʻau. I luga o le saite, e mafai ona e galue ma le kiona, pe afai ei ai le tasi: lulu ese mai lala, fufulu i lalo o laau ma faapipii, faʻapipiʻi i le fagu vai. Ma galue e tusa ai ma le kalena lūlūina le kalena. A maeʻa, o le tumutumu o le zodiac ma le satelite natura o le Lalolagi e mafai ona saofagā i le fua o le galue i luga o le fogaeleele pe faʻaaogaina foi i le amataga o le 2018.

Luga o le luluina o le masina mo Ianuari 2018

  • Aso: Ianuari 1
    Aso fiafia: 14-15
    Vaega: O le Moon Crescent
    Faailoga o le Zodiac: Kanesa

Afai o le aso fou o le Aso Fou e le o se afaina ma ua e sauni e faia se galuega aoga, ia manatua o aso nei o fualaʻau totogo totōina i le fale o le a tuputupu ae lelei, pepa, eggplants, tamato, laki ua totōina mo laau toto. Ua oʻo mai le taimi e siaki ai pe o iai fatu uma e tatau ai, e suʻesuʻe le teuina.

  • Aso: Ianuari 2
    Aso fiafia: 15-16
    Vaega: O le masina atoa
    Faailoga o le Zodiac: Kanesa

Sili atu ona lelei le tuʻuina atu o feʻau uma e fai ai togalaau.

  • Aso: Ianuari 3rd
    Aso fiafia: 16-17
    Laasaga: Faʻasolosolo i lalo
    Faailoga o le Zodiac: Leo

Aua le ave le kiona i fafo, o le a oʻo mai mo oe!

E mafai ona i ai le kiona i luga o le saite, pe a fai o se vaega lelei, e tatau ona aveese mai ala i greenhouses. Faʻataʻitino le tosina atu o fesoasoani i luga o le 'upega tafaʻilagi, faʻapipiʻi le fafaga mo i latou i le togalaau. I le fale, e mafai ona e totoina ma totoina fualaau totoa.

  • Aso: Ianuari 4th
    Aso fiafia: 17-18
    Laasaga: Faʻasolosolo i lalo
    Faailoga o le Zodiac: Leo

O moega ma fualaau aina mo le taumalulu e tatau ona siaki ma, pe afai e tatau ai, faʻaauau pea. E tatau foi ona e luluina le kiona o pipii atu i vine laiti o laau. O le a aoga mo le tagata fai togalaau le tusia o se lisi tusitusia o le faatauina mai o fatu e tatau mo le sosoʻo fou.

  • Aso: Ianuari 5th
    Aso fiafia: 18-19
    Laasaga: Faʻasolosolo i lalo
    Faailoga o le Zodiac: Virgo

Mai lala o laau ma mai le eleele, afai e le lilofia i le kiona, e tatau ona aoina fualaau mamago na totoe talu mai le autumn. Faʻaauau pea le faʻaleleia o le tele o manufelelei i luga o le 'upega tafaʻilagi, faʻapipiʻi ai fafie i luga o le nofoaga. Auai i se suesuega maeʻaeʻa mo meaola faʻamaʻi o le taumalulu i luga o le saite, ma pulea lelei. O le galue a le fai togalaau i le taofia o le kiona o le a aoga foi.

  • Aso: Ianuari 6
    Aso fiafia: 19-20
    Laasaga: Faʻasolosolo i lalo
    Faailoga o le Zodiac: Virgo

E talafeagai le suʻesuʻeina o fugalaau fugalaau e teuina, rhizomes, tipi. E tatau ona aveese le faaleagaina. E mafai ona e faia le toe faaleleia o pa, o le sauniuni o mea faʻapalapala palapala. Snow e taatia i soo se mea e ao ona aoina i lalo o laau. O le germination o fatu na amata i lena aso o le a manuia.

  • Aso: Ianuari 7th
    Aso fiafia: 20-21
    Laasaga: Faʻasolosolo i lalo
    Faailoga o le Zodiac: Virgo

Fafagaina o se 'autau moli, e mafai ona e faʻamalolo manu felelei e puna e avea o se puipuiga mai faʻamaʻi

Afai e te le faamanatuina le Kerisimasi o le Orthodox, e mafai ona e faʻaaluina le taimi e maua ai ma sauni mea e faʻaoga mo le malupuipuia o fua o le a oʻo mai. Siaki le fale o laau i totonu o le fanua. Afai e te fuafua e totō ituaiga fou ma ituaiga o laau i luga o le site, ua oʻo i le taimi e filifili ai a latou filifiliga ma amata ona suʻe ni fatu.

  • Aso: Ianuari 8th
    Aso fiafia: 21
    Laasaga: Faʻasolosolo i lalo
    Faailoga o le Zodiac: Libra

I aso nei, o le vevelaina o laau o le a vave. Aua nei galo e sua vai i totonu ole manaʻoga. O moega o loʻo i ai nofoaga o le taumalulu e tatau foi ona fusi i le kiona. Greenhouse ma totonu o laau, fiaʻai mo mea e gaosia, o loʻo faatalitali mo lou gauai.

  • Aso: Ianuari 9
    Aso fiafia: 21-22
    Laasaga: Faʻasolosolo i lalo
    Faailoga o le Zodiac: Libra

E sili atu le le taulimaina o laau i aso nei. Afai e tele le kiona i totonu o le atunuu, e lelei le toe foʻi i le toe faʻaleleia o ona fanua i totonu o greenhouses. O aso nei e mafai ona faʻatulagaina le lagolago i mea e tatau ai mo le lumanaʻi, ia auai i togafitiga o fatu mai iniseti.

  • Aso: Ianuari 10
    Aso fiafia: 22-23
    Laasaga: Faʻasolosolo i lalo
    Faailoga o le Zodiac: Scorpio

Ua oʻo i le taimi e amata ai ona faʻasese fatu e ala i le siakiina o faʻamaumauga o le tausaga talu ai. E mafai ona e totoina fualaʻau selesele mo fatu. Faʻaauau pea le seleseleina o mea taumafa o loʻo faʻaaogaina e pei o le fugalaʻau faʻalaʻau (olati, atigi figota, ma isi). Seleseleina eleele palapala mo mea totō.

  • Aso: Ianuari 11
    Aso fiafia: 23-24
    Laasaga: Faʻasolosolo i lalo
    Faailoga o le Zodiac: Scorpio

O fugalaau i totonu o loʻo i lalo foi o le kalena o le masina, o lea e tatau ai ona e tausia i latou i nisi aso.

Ua oʻo i le taimi e fufulu ai ma faʻamaʻi le greenhouses, siaki ma faʻafouina le laʻau o le mulch i tafatafa o laau vao ma rosa, faʻapipiʻi faʻapipiʻi ai laau talavou. I aso nei, o le totōina o fatulaʻau, totoina o fualaʻau seleni mo laau totō ma fualaau faisua i le "togalaau i luga o windowsill" o le a vave. O le fafagaina i totonu o le fale o le a aoga mo fugalaau i totonu.

  • Aso: Ianuari 12
    Aso fiafia: 24-25
    Laasaga: Faʻasolosolo i lalo
    Faailoga o le Zodiac: Sagittarius

O lenei aso e tatau ona tuuto i le siakiina o le saogalemu o le seleseleina o seleselega, faʻapipiʻiina o lagolago o vine, sauniuni o le eleele mo le toe totoina o fatu. E lelei le faʻalogo i le fuafuaina o le vaitau atoa.

  • Aso: Ianuari 13
    Aso fiafia: 25-26
    Laasaga: Faʻasolosolo i lalo
    Faailoga o le Zodiac: Sagittarius

O loʻo aoga i le asō o le siakiina ma le faʻafouina o fale puipui o laau mai mea leaga. Ua oʻo i le taimi e faʻamamaʻa ai le manulele mai le kiona, toe faʻatumu le fafaga i totonu ma toe asiasi faleoloa. E mafai ona e lūlū vave fuatini lauulu ile windowsill.

  • Aso: Ianuari 14th
    Aso fiafia: 26-27
    Laasaga: Faʻasolosolo i lalo
    Faailoga o le Zodiac: Sagittarius

Ua oʻo i le taimi e totō ai fugalaau faʻamalosi i totonu o pusa paʻu poʻo isi koneteina. Aua nei galo e fafaga manufelelei. Auai i le toe faaleleia o mea faigaluega i le togalaau, o le faatauina mai o vailaau talafeagai ma vailaau. O fatu o laau ma fugalaau na totoina i le aso mo fatu o le a tutupu faatasi.

  • Aso: Ianuari 15
    Aso fiafia: 27-28
    Laasaga: Faʻasolosolo i lalo
    Faailoga o le Zodiac: Capricorn

Stratification i lenei aso o le a sili ona faamanuiaina

I aso nei, e mafai ona e faia le vevelaina o fualaau mamago, totoina laau i totonu o koniteina taitasi ua mamanuina mo lenei faamoemoe. O le taimi i luga o le saite e fuafua ai moega o le vaitau e sosoo ai, ona o le felagolagomaʻi o laau. O fatu na auina mai i le asō mo le faʻamalosi poʻo le galo o le a tali lelei.

  • Aso: Ianuari 16
    Aso fiafia: 28-29
    Laasaga: Faʻasolosolo i lalo
    Faailoga o le Zodiac: Capricorn

O le totoina o fatu i aso nei e le manaomia. Puipuia le saite mai asiasiga o mea leaga, toe faatumu le vaega o le kiona i poloka o le laau, e puipuia ai meaola faalafua i greenhouses, amio fumigation, fugalaau totogo. O totonu o laau o loʻo faatalitali e fafaga ma fafaga.

  • Aso: Ianuari 17
    Aso fiafia: 29, 1, 2
    Vaega: New Moon
    Faailoga o le Zodiac: Aquarius

O galuega uma ma laau i totonu o le togalaau, i totonu o le togalaau ma le fale e tatau ona tolopoina mo se taimi sili ona lelei.

  • Aso: Ianuari 18
    Aso faʻamamaluina: 2-3
    Vaega: O le Moon Crescent
    Faailoga o le Zodiac: Aquarius

E le tatau ona faalavelaveina le lalolagi i aso nei, e sili atu le tuʻuina atu o le taimi i le toe faaleleia o meafaigaluega tau togalaau ma saunia ni koneteina mo fualaau. E mafai ona e faʻaauau pea le tauiviga faifaipea ma togia. O le totoina o fatu, totoina ma le toe totoina o laau o le a maua ai se taunuuga vaivai.

  • Aso: Ianuari 19
    Aso fiafia: 3-4
    Vaega: O le Moon Crescent
    Faailoga o le Zodiac: Aquarius

E tatau ona faia se aso mo le faamamaina o auala ma taualuga o fale i luga o le saite mai le kiona, siaki ma toe faʻaleleia lelei le faʻaleleia o nofoaga e teu ai. Ua fautuaina i aso nei e toe faʻatumu le faʻamaumauga mo le togalaau ma mea faigaluega ua misi. E lelei tele le musu mai le lūlūina o fatu ma laʻau, ma gauai atu i totonu o laau.

  • Aso: Ianuari 20
    Aso fiafia: 4-5
    Vaega: O le Moon Crescent
    Faailoga o le Zodiac: Pisces

O le faʻatau i lenei aso e sili atu le faʻagata

Faʻafeiloaʻi fualaau ma laau matagofie o le a fua mai fatu o fuālaʻau taʻitasi e totoina i aso nei i luga o laau. O le lanu e tupu i luga o le windowsill o le a lelei foi. I luga o le fuafuaga lava ia, o le taimi e tatau ona tuuto i le toe faaleleia o fale oi ai nei. O le faʻaaogaina o totonu o fale mai meaola faalafua ma faʻamaʻi o le a le aoga. E oo lava i le fafaga i aso nei e sili atu ona lelei le faatapulaa pe afai e le mafai ona aloese mai ai.

  • Aso: Ianuari 21
    Aso fiafia: 5-6
    Vaega: O le Moon Crescent
    Faailoga o le Zodiac: Pisces

O fatu o fugalaau i totonu o loʻo faʻasoaina i aso nei o le a manuia i le tuputupu ae. E aoga le toe siakiina pe ua e teuina uma fatu i le tautotogo, ma faatau mai mea na misi. I totonu o le fale, o le a vave ona ia aofia i le toe faaleleia o mea faigaluega i le togalaau, toe faʻaleleia o fafaga i tagata e fafaga manu, ma mataʻituina le tulaga o fale.

  • Aso: Ianuari 22
    Aso fiafia: 6-7
    Vaega: O le Moon Crescent
    Faailoga o le Zodiac: Aries

I aso nei, e aoga tele le togafitia o fugalaau e ola mai i iniseti, ma i totonu o le fale o le fale - e faamama ai le ala mai le kiona ma tuʻu ai le maunu mo taʻavale i fale. Mai le totoina o fualaau aina ma le totoina e sili atu ona lelei.

  • Aso: Ianuari 23
    Aso fiafia: 7-8
    Vaega: O le Moon Crescent
    Faailoga o le Zodiac: Aries

Tuʻu atu i le aso le siakiina ma le toe faʻaleleia o fesoasoani i totonu o greenhouses, saunia o mea faʻafefeteina mo le toto. Vaʻavaʻai i faʻamaumauga o loʻo teuina mo le teuina, aveese mea leaga, siaki ma, pe a manaʻomia, toe faʻaleleia le faʻaleleia o le ea i totonu o le fale.

  • Aso: Ianuari 24
    Aso fiafia: 8-9
    Vaega: O le Moon Crescent
    Faailoga o le Zodiac: Aries

Afai e fai i luga o le eleele se anufe anufe, e tatau ona aveese. Aua nei galo e teu au meafaigaluega i le togalaau ma suʻesuʻe le fale mo maʻi. Ua oo i le taimi e popole ai i le faatauina mai o fualaau mo le tui i le amataga o le tautotogo po o le vaitau. O le taofia o le kiona e talafeagai lelei.

  • Aso: Ianuari 25
    Aso fiafia: 9-10
    Vaega: O le Moon Crescent
    Faailoga o le Zodiac: Taufaʻa

O le laau e toto i luga o laau i lenei aso o le a maua ai se seleselega tele

Ua oo mai le taimi e toto ai fatu o le pepa suamalie, tamato, lelei, eggelu. O le mea lautele, o lenei aso e sili ona fua mai ia Ianuari. E faʻataga ai le totoina ma le totoina o soʻo se laau. I luga o vao ma laau, laʻau teuteu ma pupu. Aua nei galo e uiga i manulele, sasaa le fafaga i totonu o fafaga. Faʻavasega le togalaau o le lumanaʻi.

  • Aso: Ianuari 26
    Aso fiafia: 10-11
    Vaega: O le Moon Crescent
    Faailoga o le Zodiac: Taufaʻa

I le aso nei, lulu fatu o tamato ma pepa suamalie mo laau toto, faia togafitiga mama o laau ma laau, fuafuaina o moega. Ua oo i le taimi e amata ai le faamalosia o fugalaau. E mafai ona e faʻaaluina le taimi e faʻatau ai fatu saʻo.

  • Aso: Ianuari 27
    Aso fiafia: 11-12
    Vaega: O le Moon Crescent
    Faailoga o le Zodiac: Gemini

Ua oo i le taimi e tausia lelei ai le lumanai ma feaei i laau, saunia o ni mea e lagolago ai. O faʻalavelave ua faʻatuina i le asō mo le faatumauina o le kiona i luga o le saite o le a aoga. Ma le isi, e tatau ona e siakia le fogafale poʻo le potu, lea e teu ai fualaʻau ma fua. Faʻaleagaina vave mea leaga. I totonu o greenhouses e tatau ona fai le fufuluina ma le faʻapalapalaina, siaki siaki.

  • Aso: Ianuari 28
    Aso fiafia: 12-13
    Vaega: O le Moon Crescent
    Faailoga o le Zodiac: Gemini

O le galuega sauniuni o lenei aso o le tusia lea o se fuafuaga o le luluina e tusa ai ma le fua o fua o fua. Ae manaʻomia pea le toe faaleleia o meaʻai, faʻaleagaina e le leaga o le tau. O le asō o le taimi e faʻatau ai ituaiga uma o togalaau faʻasoa ma sapalai. O fale uma i totonu o le fale i aso nei e mafai ona gaosia, tipi ma toe totoina. Atinaʻeina o le totoina o laau toto.

  • Aso: Ianuari 29
    Aso fiafia: 13-14
    Vaega: O le Moon Crescent
    Faailoga o le Zodiac: Kanesa

Toeitiiti atoa le masina atoa e mafai ona e totoina ni vaitusi. O aso nei e leai se faʻalavelave

Mai le pito i luga o greenhouses e tatau ona aveese le kiona ma fuafua le totōina o laau i totonu. I le aso nei, o fatu o fualaʻau lanumeamata ua totoina, mo fualaʻau - fugalaau taʻitasi, eggplants, leks, tamato, ma isi fualaau faisua. I totonu o le greenhouse, e mafai ona e totoina le totoina o ituaiga o strawberries.

  • Aso: Ianuari 30
    Aso fiafia: 14-15
    Vaega: O le Moon Crescent
    Faailoga o le Zodiac: Kanesa

O aso nei o se taimi lelei mo le lūlūina o fatu o laau i totonu, lela, tamato, fufuluina o fualaau aina lanumeamata. Laʻau mai fatu o le faʻasusuina o nei aso o le a malosi, ae o le a tatau ona faʻatali sina laau umi nai lo le masani. O tane vavao i luga o le saite e tumu i le kiona.

  • Aso: Ianuari 31
    Aso fiafia: 15-16
    Vaega: O le masina atoa
    Faailoga o le Zodiac: Leo

Soo se galuega i lenei aso e le manaomia.