Meaai

Meikeni Mekisiko i le pamu

O le puaa o Mekisiko i le pauka o se vevela vevela o meaai Mekisiko masani, ma e tele naua meaʻai mo ia. O mea autu o meaʻai o le puaa, o sana ma le uka, lea e avea o se ipu tao tao, ma se eseesega tele - o le ipu e mafai ona taumafa. Mo le puaa Mekisiko i totonu o se uka, e te manaomia se pauka e tusa ma le 2.5-3 kg, e fai si laʻititi laitiiti, faʻatasi ma se mea laugatasi. E sili atu le filifilia o se mea suamalie ma se pulu moli lanumoli - o le taimi lava lea o se filifiliga manumalo-win.

Meikeni Mekisiko i le pamu

O pi po o araisa, olive, pepa ma mea manogi e masani lava ona tuʻuina i totonu o le paʻu tumu.

  • Taimi e kuka ai: 2 itula
  • Auaunaga Per Container: 6

Meaʻai mo le kukaina o puaa i le pumpkin Mekisiko:

  • 1 laʻau pauka;
  • 1 kg le puaa paʻu;
  • 150 g lanu mumu;
  • 150 g masini saito;
  • 100 g sua olive;
  • 120 g pepa lanu mumu;
  • 100 g basmati rice;
  • balsamic vinegar, olive olive, keke, pepa tili, mea manogi.

Mekasini Mekisiko pork uʻu kuka

Sei o tatou sauniuni le "pamu puni". Faatasi ai ma se naifi malosi, tipi le pito i luga ma le siʻu. Aua le lafoai lenei vaega, o le a avea o se faʻavaa.

Ona matou tosoina lea o le uka mai totonu - matou te aveeseina fatu ma se fatu fatu fatu. Afai o le fualaau faisua e tino, e mafai ona e tipiina sina pipi laitiiti.

Matou te mama le ogatotonu o se pamu laititi

Faʻafefete le masima le uʻu mai totonu, faʻamamaina i le suāuʻu olive ile pito i fafo, tuu i totonu o le lima tao, faʻapipiʻi lemu ma lafo i le ogaumu mo le 25-30 minute i le vevela ile 180 tikeri Celsius.

Faʻafei pikiniki tao tao

O le puaa na tipi i ni fasi 'ie 2-3 cm i le lapoa. Oona na tipi i totonu o mama. Tuu le aano i totonu o se pesini, faʻaopoopo aʻi aniani, 1-2 laʻau vaikisi na pasia e le lomitusi, sasaa le ata chili pepa, pepa uliuli, masima e tofo ai, sasaa 2 sipuni tele o le vineka balsamic. Tuu le aano o manu i totonu o le sami vai mo le 30 minute.

Fafaga meaʻai ma aano ma mea manogi i le vailaʻau palsamic

Uu le suauu olive i totonu o se apa, salalau fasi fasi puaa, vave vave ona vevela ile vevela vevela.

Pulu puaa

Ona faʻaopopo lea o sana ma sana paluga o le pumpkin i totonu o le apa. Afai o lau laukaini o ni puipui mumu, ona mafai lea ona e faia e aunoa ma le pipi i le faʻatumu.

Faaopopo le sana ma le palukiniki

Matou te fufulu mama pulu mumu mai fatu, tipi i totonu o poloka. Matou te fufulu le araisa i le vai malulu. Faaopopo pepa pepa ma olive, alalaisa i le apa, masima e tofo ai, sasaa 2 teaseti o suka, pepa lanu moana. Matou te kukaina le faʻatumu o le vevela vevela seia oʻo ina toetoe lava a maeʻa uma le vai.

Faaopopo pepa vevela, olive ma araisa. Toto seʻia oʻo ina faʻamavae le vai.

Matou te ave le paukini tao tao mai le ogaumu, faʻapipiʻi ma le faaeteete le lima. Matou te faʻatumu la matou potopotoga lelei ma le faʻatumu i le pito i luga, ufiufi ma se tapuni ma se siʻu ma toe nonoa le manoa mo le kuka i se mea faapipii.

Matou te tuʻu le umu i totonu o le ogaumu i le 165 tikeri, kuka mo le tusa o le 1 le itula. O le taimi e faʻalagolago i uiga patino o le ogaumu ma foliga ma le tele o le pauki. Ou te fautuaina oe e faʻafefe lelei se tamatamailima i le itu o le uka i le itula, pe a vaivai, e mafai ona e mauaina.

Matou te fesuisuiai aano o manufasi faʻamaʻi ma araisa ma fualaʻau i totonu o le uka ma tuʻu i totonu o le umu

Aveese ma le faaeteete le fagu tunu mai le fale ua maeʻa. pe a tao le kuka, ua gaosia le sua, o se mea taua tele ma suamalie lelei, ou te fautuaina oe e teu ma sasaa i luga o se ipu.

Meikeni Mekisiko i le pamu

Auauna i le ipu vevela, tipi le ipu i ni vaega faatasi ai ma le faʻatumu. Sa ou uuina le pikiaka nutmeg, sa matua matagofie lava.

O le puaa Mekisiko i totonu o se uka ua saunia. Le fiafia tele!