O le togalaau

New vine ma vine (vaega 3)

Matou te faʻaauau pea la matou masaniga i vailaʻau faʻapitoa ma le laulau vine i aso eseese. Faatasi ai ma le numera tele o vine e ese i foliga vaaia ma le tofo, e te mautinoa e piki se mea mo lou fale taumafanafana

Vine vine Lanu

O le ituaiga o Lily o vine vine ua lata mai nei i le tuliesea o faifaatoaga i Iukureini ma Rusia. O matua o lenei fualaau vine o le laau Kishmish Luchisty, lea ua faamaonia ona o le maualuga o le gaosiga ma le lelei o vine, faapea foi ma le Talisman, lea ua uma ona tuuina atu i le uaina-tele le tele o laau toto.

I tulaga o le Teritori o Krasnodar, ua sauni Lily o le vanu e selesele i aso e gata ai o le taumafanafana, i se tulaga e le masani ai, o le matua o le vave totogo vave o le faatoaga e faatuai seia oo i le ogatotonu o Setema.

Laʻau e maua ai le tuputupu ae faʻalelei i le gasologa o le tausaga, e lelei le fuʻa, ae ona o le le lava o le faigata o le taumalulu, e tatau ona ufiufi laau vao mo le malulu. Mai faʻamaʻi masani ma meaola faalafua, Lily of the vine vines requires further processing, their own resistance at a level level.

O le tele o pulusala o loʻo faʻatoʻa i luga o lenei ituaiga alumini o loʻo iai i le lautele o le 500-700 km. O le foliga o fuifui e faʻasolosolo pe faʻalanu. Berries e oʻo atu i le 13 kalama, ma le faʻaeteete ua faʻalanuina, samasama i le lanu. I lalo o le paʻu paʻu o vine O le lily o le vanu e natia ai se aano o manu, o se tofo lelei ma le manogi manogi manogi.

O le kulupu e tuʻuina mai i taimi uma fua maualuga, o vine mama e le faʻapala, e mafai ona feaveaʻi vine ma teuina mo sina taimi.

Fatuina o le mafaufauga o le faiaoga

E.G. Na maua e Pavlovsky se foliga o le vavao o se vaitaimi e matua puupuu lava mai le sopoia o le Talisman ma le Cardinal. O vine i le manatuaina o le faiaoga o loʻo tuʻuina atu ai se lapisi lapoa, lautele-faʻasalaga ua maeʻa i le faaiuga o Iulai po o le vaiaso muamua o Aukuso. O le mamafa o le mea-eleelea poʻo le lalaga e eseese mai le 800 i le 1000 kalama, ma o le tele o faʻataʻitaʻiga e masani foi ona masani ai.

Vine vine O faiaoga e maua le tele o le tuputupu ae, ae ona o le manaia o le vaovao, e faigata lava ona faamasinoina le malosi o le kiona, o le fuaina o tipu ma le tetee atu i faamaʻi vine.

I le gasologa o tausaga o suʻesuʻega, ua faʻaalia ai le maualuga o le gaosiga o le kulupu, e matua faigata ma tuʻuina atu se fua o le lelei tele o pisinisi. O fualaʻau tele o lenei vine ua i ai se foliga o le oval, o se mausali mausali ma se tofo sili ona talisapaia ma le malamalama muscat.

Fatuga o le Manatua o Negrul

O fualaau matua o vine Na aumai e Datier de Saint-Valier ma Korn nyagra i le au Moldavan se ituaiga vine suamalie i le manatuaina o Negrul, na manatuaina ona o le teaty berry ua i ai le mamafa o le vine-violet hue.

O lenei fualaau suamalie o loʻo i ai le vaitau o le matua, ma mai i le tele o ituaiga ituaiga e foliga mai o le tele o le tetee atu i lamatiaga o loʻo i ai mo le aganuu, faʻapea foi ma le malulu. Faatasi ai ma se fua lelei o fua o vine i le mafaufau o Negrul, e mafai ona faaopoopoina i luga faatasi ai ma le fesoasoani o metotia. O le aganuu e tali atu i le tausiga, o le vao e matua lelei i le tautoulu ma maua ai se alualu i luma lelei.

O le iloga iloga o le ituaiga o vaʻaia mataga ma le faʻaogaina o suamalie ma suamalie e tusa ma le 5 kalama ma le umi e oo i le 30 mm. I le umi o le 20 cm, o le mamafa o le mamafa o le pulumu e mai le 350 i le 500 kalama. O le tofo o fua o vine o le mafaufau o Negrul e maualuga i taimi uma, e pei o uiga tau fefaʻatauaʻiga ma le faʻatautaia o paʻu.

O vine o Charlie

O le vine o Charlie e amata i totonu o le 105-110 aso o se fatu fou na mauaina e ala i le sopoʻia o Nadezhda AZOS ma Victoria. I le taimi nei, o suʻega faʻamalositino o loʻo faʻatinoina i se ituaiga o foliga, lea ua mafai ona faʻaalia le maualuga o le gaosiga ma le faʻafitauli o maʻi.

O fualaau vine o Charlie e faʻafefe malie i le -24 ° C, ae tusa lava pe maualuga le tuputupu ae, e manaʻomia e le vao ni fale mo le taumalulu.

O fualaau vine e avea ma ogalaau malosi, lea e mamafa ia Aukuso, e mamafa atu i le 800 gmpu kulupu e tusa ma le 30-35 cm le matua. O vine e toetoe lava uliuli i le lanu, o le olongated oval e foliga ma e mamafa le 8-10 gramu. I le taimi ua tuanaʻi, o vine ua le o matauina le tatalia ma le suaina o vine. O fualaau suamalie o Charlie e leʻi oʻo i ai ua i ai le tofo i le po, lea e mou ese atu ao sasaa mai fua ma pisia.

Pleven vine

Pusa o fuataga o le Bulgarian selection Pleven na maua mai le sopoia o vine Italia ma Amber. O le fua o le laulau e pau i le afa muamua o Aukuso. O le toe iloa manino o le tele o ituaiga vine o Pleven o le maualalo o le tetee o laau i togalaau leaga, phylloxera ma le malulu. O le eseesega e iloga i le maualuga o le gaosiga ma le sauniuni o paleni laiti mo le taumalulu.

O le fuataga o le foliga o le tino e tusa ma le 300 glamati, ei ai le mamafa pe itiiti foi. Laʻau lanumeamata lanumeamata-lanumeamata vine o vine Pleven e fuaina le 3-5 kalama, latou te maua le amber tan i le la, vave faʻaleleia le suka ma, ma le itiiti o le eletise, maua lelei le tofo ma le lanu malie.

E tusa ai ma uiga aupito sili ona lelei o lenei ituaiga, na faia ai e le faifaatoʻaga le nutmeg, ituaiga Europa ma gafatia. O se taunuuga, o ituaiga fou ma vine, ma "matua" O le pleven e sailia e vine vine ma totoina i itu eseese o le atunuu.

Vilia vine

O le vave seleseleina o le vine vine Viking na maua mai ona o le galuega filifilia na faia e le amateur amerika V.S. Zagorulko O le matua matua mo lenei ituaiga o ituaiga Kodryanka ma ZOS-1. O pipi o le uluaʻi foliga o le nifo ma se pito sili ona taua i luga o le vao malosi Viking e mafai ona faamoemoeina pe a uma le 110-120 aso mai le amataga o le tumutumu. I lenei tulaga, o palasi e masani ai, o le mamafa mai le 500 i le 750 kalama, ua faia i luga o le vao.

O vine i totonu o le vine o vine Viking e lamolemole, lanu uliuli i le lanu ma le mamafa o le paʻu o le paʻu ma se maliega malie lelei. Le manogi e vaivai. O le pulupulu e pala, e le o se taimi e masani ai ma se mea sili ona leaga.

Atos vine

Bondarchuk V.K. na taua o Athos. Mai le amataga o fatugaʻo seia oʻo i le 95-100 aso le fua o vine.

O le tuputupu ae o le vine vine Atos e latalata i le maualuga. I le taimi lava e tasi, o fualaau na totoina pe tusa ma le 100% i le taumalulu. O le fomaʻi foliga e iloga i le faateleina o le toʻa ma le malosi o le tetee atu i faʻamaʻi e aafia ai le aganuu.

O le suamalie i luga o le vine ei ai se foliga matagofie ma o le lamolemole, e aunoa ma ni faailoga o le tipiina o vine ma le mamafa o le mamafa e oo atu i le 10-12 km. O vine e tele, ovalu poʻo nifo o loʻo i ai se lanu violē po o le lanu uliuli. O le faifai pea o le fualaau aina e fulufulu, malie. Pe a 'ai le vine Athos, e toetoe lava a le lagona le paʻu.

Vine vine Zest

Na maua mai i le lua o Cardinal ma Chausch vine vine mai i le toʻalua mai vine mai Iukilani ma vine. I le matua o le 100-110 aso, e mafai ona e aveesea le pulumu i le vaiaso muamua o Aokuso.

I le gasologa o tausaga o suʻesuʻega, o le eseesega e leʻi maualuga le tetee atu i faʻamaʻi pipisi o vine. Vine vine Zest manaʻomia le malupuipuia, ma i le ogatotonu o laʻau e mafai ona ola naʻo totonu o eleele malulu.

O le mamafa o lima e le sili atu i le 550 kalama, o fualaʻau e tutusa le mamafa ma e aofia ai vine lapotopoto lautele, e oʻo i le 34 mm le tele ma e oʻo atu i le 7.5 kalama. O fua o loʻo i ai se tino manogi ma le manaia ma se manogi vaivai.

Fualaau oona

Faʻailoa i le Faletusi Tutotonu a le Atunuu faaigoaina mulimuli ane I.V. Michurin Muromets vine vine e aofia ai ituaiga o laulau o le vave ona matua. O fomu matua e faʻaaogaina mo le faʻasalalauina o Victory ma le itu i Matu. O le tuputupu ae o le vao o lenei ituaiga e maualuga, ma ua iloagofie mai Muromets e toetoe lava o le atoatoa o le mama o laau ma le maualuga faigata o le taumalulu, i le -26 ° i le taeao. O fualaau suamalie vine e maualuga le tetee atu i paʻu palapala, gaioiga atoa o le vine e manaʻomia e faasaga i le oidium.

O se ituaiga o ituaiga O le muromets e tusa ma le 350-400 kalama, o loʻo i ai le lautele o foliga ma le maulalo. O vine e lapotopoto pe oval, faʻamautu lelei le suka. I lalo o le paʻu mūmū mūmū mūmū ma se vaipuna vevela, o loʻo i ai se aano o manu, le tino.

I tausaga lelei, o le seleselega vine o Muromets ei ai uiga maualuga tau pisinisi, o loʻo faʻaaogaina fou ma pei o vine. I le malulu o le taumafanafana, e mafai ona e faʻatali mo fualaau vao pe o le fausiaina o "peas".

Richelieu vine

O se vine mamago o le vave ona matua, ua maua ai e Richelieu se seleselega i le 115-120 mai le amataga o le vaitau tuputupu ae. Richelieu vine e iloga i vaomatua mamana malolosi ma o le seleselega o le seleselega tausaga taʻitasi.

O le kulupu e faigofie lava i le fausiaina o le tele o ovaries, o le mea lea, ina ia taofia ai le mamafa o le vine, e taua tele le fausiaina o pulumu ma pulu. Laʻau e tali lelei i le tausiga ma e sili atu ona puipuia i osofaiga o manu, faʻamaʻi ma gutu e oʻo i le -22 ° C.

O vine vine Richelieu e tele tele. O le mamafa o le paʻu o le 600-800 kalama, o le vine e pogisa, toetoe lava uliuli le umi, e oʻo i le 30 mm, e iai se foliga o le oval, o se paʻu-paʻu-paʻu, o se meaʻai suamalie ma se tofo lelei. E leai ni pusi na maitauina i fualaau aina;

Chameleon vine

Ukrainian breeder N.P. Vishnevetsky na mauaina le tele o vaega o le gaosia o laau eseese ma le maualuga o fualaau aina ma vine vine o Chameleon ma se vaitaimi puupuu o le 100-110 aso.

E le sili atu le malosi o le togavao o lenei vine vine -23 ° C, o laau e seasea ona afaina i le pala ma le iloa masani o le aganuu.

I luga o le vine, o palasi lapoa e oʻo atu i le 1700-2000 kalama o loʻo faʻataʻoto ma fua, e teuteuina i fua matagofie matagofie, e oʻo lava i tausaga timu e le mafai ona taʻe. O le pi o vine o le vaʻaiga lautele, lanu lamolemole manaia. O fualaau o Chameleon e maua mai ai le maualuga o fua mai i le 30 kilokalama mai vine.

O le maua o mea taua-o le tofo, o vine mama e mafai ona tumau i luga o le vao mo se taimi umi e aunoa ma le leiloa o meatotino, feaveaia ma teuina.

Sphinx vine

Mai fua o matua vine Timur ma Strashensky V.V. Sa maua e Zagorulko le vine vine o le Sphinx, ma avatu fualaau aina suamalie 100-105 aso i le maea ai o le amataga o le vaitau tuputupu ae.

O le vavaeina o lenei laau toto ua lelei ona aʻa, ma o laau matutua e tetee lelei i maʻi. E ui lava i le mea moni o vine e faʻafefe malie i lalo -23 ° C, i lalo o tulaga a Rusia, e manaʻomia e le vao ni fale i taimi o le malulu ma le malulu i le tautoulu. Vine vine Sphinx malosi, matua lelei.

Cylindroconic pupu vine e lafoaʻi pe tatalaina, o la latou lapisi e mai le 600 i le 950 kalama. I nisi tulaga, o pulumu e oʻo atu i le 1500 kata ua faia. O fualaau fuamoa o fualaau o le Sphinx vine ei ai le mamafa pe tusa o le 10 kalama ma le umi e oo atu i le 30 mm. O vine mamago, o le fiafia lelei ma le maualuga o le suka ma le manogi manogi.

Ua oʻo i le faaiuga o Iulai, mai vine vine o Krasa Nikopol i le Kuban, e mafai ona e seleseleina le lanu piniki piniki po o le lanu violē, e aoina mai i le faʻaogaina o alalaʻau e pei o le palasi e tusa ma le 500 kalama. O lenei ituaiga, suʻesuʻeina e le tele o vine vine, e manaʻomia pe a ma le 105 aso e matua ai. I le taimi lava e tasi, o Krasa Nikopol ua lava le puipuiga i le paʻu palapala, ma e sili atu le galue i le vine mai le palapala faʻalua i le taimi mo togafitiga puipui.

O le pi e tusa ma le 5 kalama e matua eleelea, sugary, e paʻu manifinifi ma manaia lelei. O le vine vine o le vine, o le vine lea e sili ona lelei mo le ola ae le gata i faatoaga masani, ae o totonu foi o Rusia, i totonu o le eleele tapuni. O fufulu lalelei o foliga vaaia, maualuga le mafai ona feaveaia ma le mafai ona teu.

Vine vine Riddle of Sharov

O lenei ituaiga vine muamua sa masani ai tagata vine Rusia mo le sili atu ma le 40 tausaga, ma mo nei mea ua salalau mai le Kuban i North-West ma Sasae Sasae o le atunuu. O le fua o le pala, palatini e sili ona maualuga o le Riddle of Sharov vine e manaomia ai na o le 110 aso, ma faafetai i ona tuaa e le mafaatusalia mai sasaʻe, o le ituaiga na maua ai le maualuga -32 ° C, faigata o le taumalulu ma le puipuiga lelei mai meaola faalafua.

I le ogatotonu o laina, o laau o lenei ituaiga i nisi taimi e le manaʻomia ai fale malulu, ma taʻitasi tausaga e fua lelei fua. I luga o le vao e maua ai le malamalama i le tele, e fua mai i le 110 i le 500 kalama o fuifui vine. O vine e lapotopoto i le 2.5 km i le mamafa, ma se paʻu uliuli lanumoana e ufiufi i se tautotogo mafiafia. O le vine vine o le Sharov Riddle vave vave ma faʻaleleia lelei le suka. O se taunuuga, o fualaʻau pisipisia ei ai le manaia lelei ma se laititi o le "fox" ma le manogi o le manogi. O le faifai pea o fua o le suavai, eleelea, maualuga i le sua. A maeʻa le aoina, e teuina fuifui e aunoa ma le leai o se lelei mo le oʻo atu i le tolu masina.