Faatoaga

E faapefea ona tausia vine i le taumafanafana e maua ai se seleselega tele

E ui lava i le le mautonu ma le vevela, ae o le ola o le vine e tutusa ma tagata ma e oo lava i nisi tulaga e silia ma le 150 tausaga. Afai e te faaopoopo i lenei vaitau puupuu mo le uluina o fualaau aina - e tusa ma le lua i le tolu tausaga pe a totoina ni fatu laau - ma o se manaia tele, ona le toe maofa ai lea o le maelega o le au fai togalaau o aoina mai aoga uma i a latou lava poloka. E le gata i lea, ona o taumafaiga a le au faifaatoʻaga, o le tuʻufaʻatasia o ituaiga paʻu mo aganuu ma le olaola olaola i le lauʻeleʻele avanoa e faʻalauteleina pea.

Fualaau suamalie "Minsk pink" tuputupu aʻe e tusa ai ma tekinolosi ua faamatalaina

O le taumafanafana o le vaitau sili lea ona taua mo le faʻatulagaina o le seleselega i le lumanaʻi, ma o le mea lea o le a matou talanoa ai pe faʻapefea ona maua le manuia ma fiafia i au lava taumafaiga i le vaitau o le autumn. O le fatu o se uaina e taia se tino oti pe a toe foi mai se vine faafetai mo lana galuega nai lo le tauia o meaʻai, susulu i le la, vine tetele ...

Faʻamasinoga

E le o tuai le totoina muamua o fatuga i lau togavine ma e alu ese mai le mafaufauga ina ia taunuu se miti! Nursing, gardeners and shops ua sauni e ofoina atu ia oe mea totō i totonu o koneteina, lea e le faʻaaogaina seia oo i le faaiuga o Iuni. Afai e leʻi faʻaalia le pepe lanumeamata i le radiation radiation ao leʻi feiloai oe, ae na maua tuusao mai le fale kiona, o lau galuega muamua o le tausia lea o lona faʻamalosi i se nofoaga e leai se la susulu. Mo se faataitaiga, i lalo o palealii o laau. O lenei taotoga e tatau ai ina ia le afaina ai laulaʻau vaivai mai le la. Se vaiaso i totonu o se malutaga malulu ma se vaiaso i se nofoaga avanoa - ua lava lenei taimi mo se sissy o vine.

A o fiafia le laau i vaega o le vevela o le la, e mafai ona e saunia se pu totoina mo ia. A o leʻi totoina, e tatau ona i ai le taimi e faʻaalu ai le eleele. I le taimi o le totoina, e mafai ona e faʻaaogaina se humus poʻo se faapalaga, faʻafefeteina i lalo o aʻa o se fatu laau ma se laulau o le 10-15 cm i le foliga o se komi. O le lautele o le lua e 35-40 cm. O le ua o le laau e tatau ona i lalo o le eleele - e le pei o laau fua. Aua le faʻaumatia le "eleele" eleele eleʻele ina ia vave ona vave maua vave le laau. Faʻamumu le lua faʻaleleia i le afa i le palapala, faʻapipiʻi, vaieli vai ma le maeʻa uma o manuga o loʻo i luga, faʻatumu i le pito i luga. O le mea lea, o le ae aloese mai le faʻavaeina o le palapala ma faʻavave ona faʻaleleia le susu. E tumau pea e faʻavae se pi ma nonoa se pepe lanu meamata. O le tausaga muamua e galue e faʻamalosi ai le fatuina ma le faʻavaeina o se aʻa malosi, o lea e tatau ai ona aveese uma itu taʻavale.

Faiga fai togalaau

I le mea mulimuli, o oe o le pule fiafia o se togavao ua silia ma le lua tausaga. Ua oo i le taimi e mafaufau ai e uiga i le seleselega i le lumanai. Ina ia le faʻaitiitia le togavao, e taua tele le vave aveese o pulumu "faaopoopo" ao leʻi amataina le vaega o le fuga. Matou te tuʻuina se tasi atinaʻe atinaʻe i le fua o le tasi o fualaau aina. O lenei "taotoga tuga" o le a mafai ai e le laau ona tufatufa atu meaʻai i se auala sili atu. O se taunuuga, o vine, ma pulumu lava latou, o le a sili atu ona lautele.

Faʻalogo lelei i lala vaivai, lea e tatau ona aveese e aunoa ma se alofa, ma fualaau e leai ni fua, ia o loʻo aveeseina i se vaega ina ia faʻasaoina lea mea ina ia faʻaleleia ai le telefoni. A uma, o lau o se fale gaosi oloa atoa mo le liua o le malosi o le la i le malosi, lea e maua ai le taumafa i le vine. I le faʻaoga, o nisi tomai ma le malamalama e taua, latou te o mai ma le poto masani. O le mea taua o le manatuaina o sini autu e tolu: faʻateleina le gaosi, faʻaitiitia le faʻamalosi ma le tausia o fualaau aina i tausaga mulimuli ane. Ia faaeteete ia aua neʻi toe faaleaogaina!

Tuʻu atu se isi mataupu oa latou galuega i laasaga amiotonu. O le fufuluina o vine e talitutusa ma le suaina o tamato ma na o le pau lava le eseesega, o le aveesea "i luga o se mea" e faatoa faia pe a taua tele mo oe le faateleina o le tuputupu ae o le malosiaga o le ata tele. Afai o lau galuega o le taofi lea o le tuputupu ae o le maualuga, ae ia taulai atu i le mafiafia o le aʻa ma faateleina le tafe o meaʻai i flusu i le lumanai, ona aveese lea o le laasaga i se vaega ma se tasi i se laufanua (non-lignified) - tuu ai ni laulaau se lua pe tolu. O le sili atu o le malamalama ma le paleni o le fua o le ai ai i luga o lau vine, o le suamalie ma le sili atu o le tofo o le ai luga o fua. Ma faʻamaʻi e pei o le milipolo ma le oidium e fiafia i le faʻamafanafana ma le paolo.

Laʻei pito sili

O le vine, e pei lava o soo se fualaau aina e fua mai, e nofouta i le fafagaina, tusa lava pe o se aga masani poʻo le itiiti foi le lauiloa. Faʻapipiʻi laʻau i luga o le fausiaina o fua o le lumanaʻi, e sili atu ona umi ma e le vave tuʻuina atu se faʻaaliga vaaia. Ae o le foliar application - o le auala sili ona vave ma sili ona aoga o le faʻatoʻaga e tuʻuina atu ai vine ua matelaina ma meaʻai talafeagai mo le tuputupu ae ma le atinaʻe atoa. O auala uma e lua e taua tele mo le au faifaatoaga o loʻo sailia le maualuga o le toe foi mai i le vine vine.

O fuafaatatau o micronutrients e sili atu ona afaina ai le le lava o meaʻai, ae mo lenei mea e tatau ai ona faʻatautaia ma le manino ia faʻalogo e tuʻuina atu e le laau i le fai togalaau. O le mea lea, o le 'apamemea ma le uʻamea e nafa ma le saʻo saʻo ma le tele o inflorescences. Faʻalavelave ma le mafuaʻaga e mafua ai ona paʻu le ovary. A aunoa ma le manganese, o le tuputupu ae o loʻo taofia. O le le lava o le paleni e faʻafefeina ai le gaosiga masani o le gataifale. O le le lelei o le sinimina e afaina ai aʻafiaga. O le avanoa o laulaau ma la latou samasama atonu e mafua mai i le le lava o le molybdenum, aemaise lava i le tulaga o eleele palapala.

E le lava le faʻamautinoa o le faʻaputuina o le suka i fualaʻau vine, talu ai ona o le le faʻaaogaina o le suavai ma le le lelei o mea taumafa e puipuia ai le faʻaaogaina o elemene ma mea elemene. O le aloese mai mea e le masani ai, e faigofie lava, e tatau ona e faʻaaogaina se tupulaga fou o fomaʻi e pei o Biohumus mo fualaau aina ma fua mai le Life Force company, lea e filifilia lelei ai le mea o loʻo totoe, e tusa ai ma manaoga vave o le vine. soʻo se mea aoga e 90%! I le taimi lava e tasi, e leai foi le soifua maloloina o le tagata nofo mafanafana poo le siosiomaga e afaina ona o le faʻamalosi o le fualaau.

Faʻatoʻa faʻapitoa mo le fualaau 'aina "Biohumus mo fualaau' aina"

O se taunuuga, o le ae mauaina:

  • faaitiitia le taimi o fualaau aina;
  • faaleleia le tofo o vine;
  • fua mai le faateleina;
  • faʻamalosia le puipuiga o le vine i le tele o faʻamaʻi faʻamaʻi masani.

E tasi le fualaau faasaina e fetaui lelei mo laulaau ma laulaau lauulu, lea e matua talafeagai lava mo na tagata fai togalaau o loʻo i ai se taimi itiiti. O itula sili ona lelei o le pulupuluina o le afiafi: o le fofo e le lava se taimi e malogo ai ma o loʻo lelei ona tuʻuina i totonu o le ie. Ia mautinoa o le fualaau faasaina e le faʻafefe, ae naʻo le liʻo e aofia ai lau. Ole taimi mai le amataga o le tuputupu ae o le vaitau e tasi i le 10 aso mo laulaau ma vaiaso uma e lua mo laei pito i luga.

O le suamalie o vine e faalagolago i le malamalama ma le paleni: o le tele o le la ma le "masani" o vine, o le fua o le fua

O le suamalie o vine e faalagolago i le malamalama ma le paleni: o le tele o le la ma le "masani" o vine, o le fua o le fua

O vine e le o se mea faigata ma se aganuu e pei ona foliga mai. E ese le manaia i le aso lelei o le tautoulu, pe a susulu mai le taumafanafana Initia i se mata susulu matala, tata ese se fuifui vine, ma seʻi i luga se meaʻai, tuʻimomomoina se suamalie suamalie, laitiiti i lou gutu! Talitonu mai ia te au, o galuega tetele uma ma taumafaiga i aso uma, o moe uma e le moe ma vave ona tulaʻi e aoga lenei mea ofoofogia!

Faitau i matou i luga o fesoʻotaiga faʻaagafesootai
Facebook
VKontakte
Aʻoga
Faʻasoa i la matou YouTube YouTube: Life Force