Meaai

Gagana Georgian green beans

O popo lanumoana Georgian o se mea suamalie o meaʻai gaosi meaai, lea e aofia ai naʻo oloa o fualaau. Afai o loʻo e suʻe ni meaʻai mo se meaʻai i luga, ona fai lea o lau fua mo oe. E saunia mea uma lava faigofie. Muamua, tuu se fasi meaʻai ma fualaau faisua i luga o le ogaumu ma, aʻo latou falaiina, fai se sauuga palapala, kilika ma le sua o le tipolo. Ona tatou faʻafefiloi mea uma ma tautua, i se tulaga lautele, o se ipu mai le faasologa "e le mafai ona faigofie".

Gagana Georgian green beans

E leai ni pini o pini masani (pulu lanumeamata-pi, po o asparagus) e falai, kuka, pipi. O fualaau mai lenei fualaau faisua e faapitoa lava le fiafia mo i latou oe na filifili e leiloa ni nai pauna faaopoopo, aua i le 100 kalama o lanu lanumeamata e leai se 24 kilokalo ua maua. O le mea moni, i le tuʻufaʻatasiga faʻasalani pīni, o le ipu e foliga mai e faamalieina, ae o tagata uma i luga o se taumafa e tatau lava ona 'ai se mea!

  • Taimi e kuka ai: 20 minute
  • Auaunaga Per Container: 2

Meaʻai mo le faia o lanu lanumeamata lanumeamata i le Georgian:

  • 400 g o manoa manoa;
  • 50 g pepa lanu mumu;
  • 80 g leek;
  • 65 g o paʻu paʻepaʻe;
  • 1 2 lemoni;
  • 3 totoa o le kalaka;
  • 120 ml o vai ua tunu;
  • 5 g o masima masima;
  • olive suauu, mea manogi e tofo ai.

Le auala e saunia ai pini lanumeamata lanumeamata i le Georgian

Liligi le 2 sipuni tele o le olive maualuga maualuga i totonu o le apa, ona tuu lea o le fasi uʻamea i le mama. Faamolemole ia matau o le oneone e mafai ona i ai i le va o lekeli, ia fufulu lelei le gutu i vai inu!

Tuu le leketi gaosi i totonu o le apa

O pepa suamalie e faʻamamāina mai fatu, fufulu i lalo o le tap, tipi le tino i totonu o ni nai pusa. Faʻaopopo pepa faʻasolo e teu.

Tuu le pepa suamalie suamalie

Ona sasaa lea o pi piʻamea lanumeamata i totonu o le apa. Sa ou faia se ipu o fualaau faisua malo. E tatau ona fufulu mama muamua fasi pipi - tipi ese pito, maua se vein vevela ma tipi i totonu o pusa.

Kuki fualaau faisua ile vevela masani mo 10-12 minute, faʻafefiloi taimi.

Liligi pipi lanumeamata lanumeamata i totonu o se apa falai ma fuga fualaʻau mo 10-12 minute

A o fagaina falalaʻau, matou te faia sau sau aganuu a le Faresais - paʻu. E tele filifiliga mo lana tapenapenaga - faatasi ai ma le suamalie, ma le rimoni, ma le vineta vine, ma le cilantro. Talu ai o la matou fua o le vegetarian, matou te faia se paʻu i luga o le vai.

O paʻu paʻu ua tuʻuina i le vai malulu mo ni nai minute, ona fufuluina lea, ma faʻagogo i totonu o se pusa vevela.

Palu vai, malulu i le vevela o le potu.

Paʻu laulaʻau pulu mai le paʻu.

Matou te saunia mea e faʻaaoga mo le fasimoli

Tipi le garlic ma nati i totonu o se paluga masima, faʻafeiloaʻi i se paluga, sasaa vai inu. Tasi le sua mai le afa o lemoni.

Tasi fua ma le kalaka. Faaopopo vai ma le sua o le tipolo

Faʻamuʻu meaʻai seia oʻo ina maua se paʻu malamalama lelei, o le "paʻu" lea. Tatou te tofo i ai, pe a tatau ai, faaopoopo sina masima i le tofo, ma afai o le moa e matua mafiafia, sasaa suavai ma toe pipiʻi.

Faʻamau meaʻai seia oʻo ina maua se paʻu lamolemole.

Tuu le masi i luga o se ipu. I le ala, afai o oe o se tagata e fiafia i faʻasalalauga a Georgian, ona mafai lea ona e maua se sunchi, o se tamai pine o le a saʻo.

Tuu le kuka kukalalalalatini i luga o se ipu

Matou te tufatufa fualaʻau matala i luga o le saula ma vave ona tautua.

Matou te tuʻuina fualaʻau mafanafana i luga o le sau

O lenei ipu e lelei i le mafai e le gata ona vevela ma malulu. Fugalaau suamalie e fafagaina i sau saugofie - o se taumafataga tele i aso anapogi.

Ua saunia pene lanumoana Georgian. Manaia lelei, kuka kuka ma maloloina meaai!