O le togalaau

O le peleni ma foliga sili ona lelei mo le vaega o Moscou

Faatasi ai ma le tele o fualaau aina, o le a faateleina le maua o le lauiloa i le au fai togalaau. O se vaʻaiga laʻititi lea, e le gata o se foliga matagofie, ae e tele foi ona fua. Faatasi ai ma le tausiga lelei ma le totoina, e mafai ai e le laau ona fiafia i ona tagata e iai le tele o fua manogi ma suamalie.

O ituaiga autu o le cherry columnar

O lenei ituaiga o fualaau aina suamalie ua i ai se manaoga faapitoa. Ona o la latou laititi laititi ma le laumei pakiaka, e mafai ona latou tuputupu aʻe e le gata i nofoaga tatala, ae faapena foi i fugalaau. O le lelei o nei laau totő o le aʻafia lea o aʻa ma amata ona fua vave.

O le ituaiga sili ona lelei o cherry colina mo le ola i le tuafanua o le "Ashinsky hybrid."

Eseese "Pepe"

O lenei ituaiga meaola e iloga i le lelei o gaioiga ma foliga matagofie. O le "Pepe" e masani ona faʻaaoga e fatu ai se fale e le masani ai. O vine i lenei ituaiga o mea manogi, mumu mumu. O fualaau aina suamalie e tusa ma le 10 kalama. Ona o lo latou lelei lelei, latou te atoatoa mo gaioiga eseese. O le fugalaau e matauina i le amataga o le tautotogo.

Buds o se paolo piniki. O se uiga iloga o lenei ituaiga o se gaioiga lelei ma le mafai gafatia-pollinate. O le laau e oʻo i le lua mita le maualuga, lea e mafai ai ona totoina e tusa lava pe i ai ni vaega laiti. O le ogalaau e saʻo faʻatasi ma tele tanu.

Laʻau peleni-foliga fiafia "Fiafia"

O lenei ituaiga o le galuega a tagata Falani. Na fafagaina i le 2015, ae i se taimi puupuu na mafai ai ona manumalo loto o le tele o fai togalaau. O uiga lelei eseese ma le matagofie o le gaosiga o galuega na fesoasoani tele i lenei lauiloa. Mai se tagata matua, e mafai ona e aoina mai i le 35 kilokalama o vine i le vaitau. O le mamafa o le fua e mai le 10 i le 15 kalama. O laʻau e sili ona lanu mumu. O le pulupulu e matua suamalie ma suamalie. O le suaina o lenei ituaiga e pau i le ogatotonu o Iulai.

O le peleni e foliga mai i le koluma "Fiafia" e faasino i se vaega o laau toto. Faatasi ai ma le tausiga lelei o le togalaau, e mafai ona ola le laau e oʻo ile 2 mita le maualuga. Ona o lona teuteuina, e masani ona totoina i totonu o fagu ma pusa. O le palealii o le laau ei ai ona foliga vaapiapi, e leai lava ni lala. O le fua muamua e mafai ona matauina i le tausaga lona lua o le olaga. O le tausiga o lenei ituaiga e faigofie lava. Cherry faʻasolo atu i le tele o faʻamaʻi, ae e matua nofouta lava i le maualalo o le vevela.

Faʻasolo i le koluma "Tupu"

O se tasi lenei o ituaiga sili ona tele o cherries. E ola le laau e oo i le 2.5 mita le maualuga. E fuga mai le laʻau i le lanu, faʻapupulaina se manogi matagofie ma le manogi e mafai ona salalau i se mamao taua. O fua e lanumoana le lanu. O latou mamafa e oʻo atu i le 7 kalama. O lenei ituaiga e le manaʻomia le teuteuina ma le tausiga faapitoa.

O se mea tuai fua o meaola. "Masiofo" - o ituaiga o cherry colin, lea e talafeagai mo le galueaina o fanua i tua. E faʻasaina e le laau le maualalo o le vevela ma e puipuia i faʻamaʻi eseese.

Laʻau peleni-foliga pele "Ashinsky hybrid"

O se tasi lea o ituaiga fou, lea na gaosia mai cherries i lalo o le igoa "Ashinskaya". E faʻafeiloaʻi e le laau tulaga faigata o le tau ma tauvaga leaga. Se tamai laau. O lona maualuga e le sili atu i le lua mita. Ua totoina lenei laau mo le seleselega ma avea o se laau teuteu. O le suia o le tagata lava ia o le "Ashinsky hybrids" e tupu i se vaega, o le mea lea, ina ia mafai ai ona faateleina ona fua, e tatau i se tasi ona totoina se pollinator "Pollution" i autafa. O le taimi matua o vine e pa'ū i le vaega lona lua o Iulai. O laau matutua e mafai ona oʻo atu i le 30 kilokalama o fualaau. O vine e suamalie ma sili ona manogi. Latou te toleniina femalagaaiga i vaʻa mamao.

O ituaiga uma o loʻo taʻua i luga ua matua faigofie lava ona tausia. O le tuputupu ae o se laʻau talavou i lau 'upega tafaʻilagi o le a le faigata. Taʻiala maualalo - ma o lau laau o le a avea ma teuteuga silisili o le esetete.

O le tausiga o le alofa ma le totoina o le alofa

E tusa ai ma laau laugatasi, o laau e leai ni laʻau e eseese le fausaga o le pale ma aʻa. O nei togalaau e le manaʻomia se tele avanoa. Ina ia latou maua le lagona lelei, ua lava lea e pipii i le mamao i le va o fua o le 0.5 mita. O sea vaitau e le afaina ai le fuaina o le peleni.

O le totoina e tatau ona faia i totonu o se pu ua saunia faapitoa. I le pito i lalo o le malolo, e tatau ona e tuʻuina se vaega o se faʻafefiloi o chernozem ma humus. Afai o le vaega o le a tupu ai le peleni, o le maualuga maualuga, ona tatau lea ona e faaopoopoina se tamai fafie.

E manaʻomia lou totoina o se laau i luga o eleele mataga. O le kiliina o le 'upega tafaʻilagi e le talafeagai tele, talu ai o aʻa o laau vao e tutupu ile loloto pe a ma le 15 cm.

I le lua tausaga muamua o lo latou olaga, e fautuaina le faia o vaiinu masani ma le tele. E tatau ona faʻaaogaina le vai naʻo le mafanafana, sili atu le timu. I aso vevela ma i le taimi o fualaau aina, faʻalautele le numera o taualumaga.

O le talone e pei o le koluma e sili ona fiafia ile palapala.

Mafaufau foi i le mamao o le vai. Ole maualuga o le susu e mafai ona matua faaleagaina ai le laau. O le mea lea, e sili ona lelei le totoina o sea peleite i luga o mauga.

Fertilizer rules:

  1. I le tautotogo, o le nitrate ammonium e tatau ona faʻaaogaina. O nei fualaau oona e fesoasoani i se seleselega lelei.
  2. Mai ia Aokuso ia Oketopa, o loʻo fautuaina ai le faʻaaogaina o mea e faʻaaogaina. Latou te manaʻomia ona fafaga i le fua o le 2: 1.
  3. A maeʻa ona toto, e tatau ona faʻamaʻeleina ia laau taʻitasi i le mullein infusion. Mo le sili atu ona aʻafiaga, e tatau ona faaopoopo se pusa ole fafie i le vai ua saunia.

A maeʻa ona faʻaaoga soʻo se ituaiga o fugalaʻau, e tatau ona faʻafefe le laau. O nei laau toto e tupu malie tele, o lea afai oe tausisi i tulafono o le fafaga, e mafai ona e maua se seleselega lelei i le lua tausaga.

Laʻau faʻavae - faʻapitoa seʻau e fiafia ai tagata uma i ona foliga vaaia. Faʻaaloalo i tulafono o le totōina ma le tausiga, e mafai ona tuʻuina atu se fua lelei ma maualuga.