Meaai

Toa Fugalaau Fugalaau

O fugalaʻau fritters i totonu o le ogaumu e mālū, auro, ma sili ona lelei. O le kukalaʻau, kuka, pulu kulimi ua saunia mai le falalaʻau, ae o pancakes, i loʻu manatu, liliu atu e sili ona manaia!

Toa Fugalaau Fugalaau

O le kukaina o pancakes, sisiva poʻo tamai pancakes i totonu o le ogaumu e sili atu ona faigofie ma faigofie nai lo le faʻavelaina i totonu o se uila. Muamua, e te faʻaaluina le itiiti ifo o le suāuʻu fuālaʻau, e faʻaitiitia ai mea gaʻo ma faʻaitiitia le aofai o kalori i le tautua. Lona lua, o le ogaumu e tumau i le mama, aua o mea uma e kuka i totonu o se ogaumu tapunia, ae le o totonu o se pani, pe a felafolafoaʻi aloiafi o le suauʻu i le mea e mu ai. Tolu, o le umukuka o le a le manogi lava e pei o le suauu mu, lea e masani lava mo le faʻavelaina o le ogaumu, na o le manogi manogi o panikeke!

  • Taimi e kuka ai: 30 minute
  • Auaunaga Per konete: 3

Meaʻai mo le faia o fulaflower fritters:

  • 450 g o le falelola;
  • 120 g kāloti;
  • 50 g o kirimi kirimigi;
  • 1 moa moa;
  • 55 g falaoamata saito atoa;
  • 20 ml o suauu olive;
  • sua masima, tao paʻu, fuālaʻau manogi.

Le auala e saunia ai fulaflower fritters

Matou te fufuluina le kapisi o le faisualaʻau i le vai malulu, tipi ese mea leaga mai le tumutumu. E tuʻuina atu i lalo o le pesini paluga le faʻaogaina o inflorescences, ma e mafai ona tuʻuina le 'au e kuka ai soupeti po o moa moa.

Tatou te fufuluina ma auʻiliʻili mea leaga o le falelola. Tuu i totonu o se mea e faʻaleleia

Matou te faʻamamaina kāloti, faʻauʻu i luga o se mea faʻapipiʻi, faʻaopopo i le pusa. Afai e faʻapipiʻiina se gaosiga mamana i lau mea e teu ai, ia na o le tipiina o Karoti i ni fasi keke.

Tuu ia kāloti kuka i totonu o le pata

Le isi, faʻaopoopo sina kulimi kulimi suamalie i fualaau faisua. Mo le meaʻai taumafa o le ipu, faʻafeiuʻi le kulimi kulimi ma le gafiti-iti kefir.

Faatasi ai ma ni nai mea e le afaina ai, olo le fualaau faisua i se lamolemole.

Faaopopo le kulimi mafiafia ma tatu fualaau faisua

Ona faʻaopopo lea o le fuamoa i le pesini faʻaofuofu, lea o le a avea o se ituaiga kelu e faʻatasi faatasi ai fualaʻau.

Faaopopo fuamoa moa

Liligi mea suamalie - falaoamata atoa o le saito, masima masima e tofo ai, taofi paʻu i le pito o se naifi. Faʻafefiloi meaʻai seia oʻo ina lamolemole. I le auala, mo se faasologa o meaai, suia le falaoamata o le falaoa ma le pulu mai le oats po o le saito.

Faaopopo le falaoamata, masima, paʻu paʻu. Faʻafefiloi seʻia oʻo ina lanu

Faʻasaga le paluga i totonu o se pesini loloto, faʻaopopo atili le taupou faʻamalosi o le olive olive, faʻasusu le paluga ma se sipuni, ma o le faifai pea o le a foliga mai o le kirimulusua mafiafia.

I totonu o se pesini, tao le paluga mo fulafula fritters, faʻatasi ai ma le faʻaopoopoga o le suauʻu fualaʻau

Fagaʻu se pepa tao tao poʻo se non-baking taofi le ipu ma le suauʻu kuka lelei mo le faʻavelaina. Ona matou folaina lea o pancakes ma se sipuni sipuni, ma tuu ai sina mamao i le va oi latou, talu mai le taoina, o le a faateleina le pancakes.

Lubricate le pepa tao ma le suauʻu manogi ma salalau le paluga mo fritters ma se sipuni

Matou te vevela le ogaumu i le vevela i le 190 tikeri Celsius. Tuu le apa i pancakes i le ogatotonu o le ogaumu. Pipi mo le 4-5 minute i itu taʻitasi - pe a faʻasusu le tasi itu, ave se pepa tao tao, liliu ma le totoa pancakes, ma toe tuʻu le fagu i totonu o le ogaumu. Aua nei galo e tapunia le faitotoa ogaumu ina ia aua le faʻasaʻo le vevela!

Pipi falala keke pancakes mo 4-5 minute i itu taʻitasi

Matou te tuʻuina atu keke panikeke i le laulau, vevela i le vevela. Taimi e tofo ai i le kulimi kulimi poʻo le yogurt Eleni.

Toa Fugalaau Fugalaau

O keke pancakes o se auala lelei lea e nana ai fualaʻau le fiafia i le lisi o tamaiti. E le mafai e nai togi laiti ona fuafua le tuufaatasiga o palacakes suamalie, pe afai e te le aofia ai tamaiti i le faiga o kuka.

Ua saunia le kulupelakeke pancakes i le ogaumu. Le fiafia tele!