Meaai

Meatball Soup

O se tasi o le malamalama, faigofie-i-le saunia o soupasi o le a aʻafia i tagata matutua uma ma tamaiti o le sofipolo a le tapao. E tele fesuiaiga o lona faatinoga: e mafai ona e faʻatumu le sua i le araisa, buckwheat poo le semolina; faia ni meaʻai mai i meaʻai po o moa; kuka i ai pe leai foi. Ou te fautua atu e te kuka le kuka araisa ma ni meaʻai mai i aano o manu: o se loto, ma le isi, toetoe lava o le mea muamua o meaʻai.

Meatball Soup

Ina ia maua le sua suamalie matagofie, lanu auro, e mafai ona e lūlū aniani ma kāloti i le suauʻu suauʻu ma faaopoopo le fulu i le pusa i le va o le faʻatonuina o pateta ma le aano o manufasi. Ae i lenei tulaga, o le a le toe avea le meaʻai ma meaʻai. Ma pe a kukaina meaʻai, ona maua ai lea o se suʻu vaivai ma le manogi, o lea e mafai ai ona faia e aunoa ma le 'ai. Afai e foliga mai ia te oe o se ipu o le vevela vevela e sili atu ona manaia i liʻo auro o le gaʻo, ona mafai lea ona e faaopoopoina se fasi pata poo se sipuni o le suauu manogi i le soupena ua saunia - vave i le apa po o ipu taʻitasi.

  • Taimi e kuka ai: 25 minute
  • Auaunaga: 8-10

Meaʻai

  • 2.5-3 lita o vai;
  • 3 alalaʻau alalaʻau;
  • 1-2 kāloti;
  • 0.5 kaini o araisa mamago;
  • 2 aniani laʻitiiti (1 i le sou, 1 i ni fasi meaʻai);
  • 200 g fasi meaʻai;
  • Greens;
  • Salt - 0.5 tbsp po o le tofo;
  • 1 tbsp fualaau faisua po o le pata.
Meaʻai mo le kuka o le Meatball Soup

Fufuluina o Soupeti Meatball

Tuu le vai i totonu o le pusa e vevela, ma i le taimi nei, fufulu ma paʻu fualaʻau. Matou te tipi pateta i totonu o ni tamai pusa, ma kāloti i liʻo poʻo "fugalaau."

Faʻaolo masima ma kāloti

Liligi fualaau faisua ma pata i totonu o le vai inu ma kuka i luga o le vevela vevela, i lalo ifo o sina laititi i le itu o le tapuni, 10-12 minute.

Tuu fuālaʻau ma masini i totonu o le vai inu

Aʻo kuka kukaina le pateta ma kāloti ma araisa, o le a matou taulimaina meatballs. Sa ou faia ni aano o manu, moa moa e lelei foi. Susu, tusi le fasi meaʻai, faaopoopo i ai se siʻisi lapisi i luga o se laʻau lelei pe faʻaputuina i se mea e teu ai meaʻai. Faʻafefiloi lelei ma fai ni polo laititi ma le telē o se kulino, ma lima susu.

A o fufuluina fualaʻau, saunia le aano o manu

Ma o le a le kukaina ai aano o manufasi ma faʻaleleia lelei o latou foliga, o le a matou faʻaaogaina le fautuaga e fesoasoani i le sauniuni o meatballs: taʻavale mea taʻitasi i le falaoamata.

Ina ia puipuia mai meaʻai mai le malepelepe, e mafai ona e loli i le falaoamata

Oti maoti lelei le riki lona lua ma le pasili mama. E mafai ona e vaʻaia le suasusu ma lau laau fou ma tiogo.

Faaopopo aisa ma masila i le sou. Cook mo le 5-6 minute, faʻaopopo meaʻai ma mea manogi

A fua mai fualaau faisua ma araisa e pei o le susu, ia tuu aniani ma gaʻo aano i le kuka kuka. Faʻaopopo le masima, faʻafefiloi. Kuki ma sina laulauina ile 5-6 minute, ona faaopoopo lea o meaʻai ma, pe a manaʻomia, sina suauʻu. Lua minute - ma ua saunia le supa.

Meatball soup e mafai ona faʻaaogaina i le kulimi kirimigi

Auauna i se ipu fou, vevela ma ni meaʻai, tuʻu i totonu o se pesini se sipuni o kirimi kirimigi.