Meaai

Faasaoina o cherries i totonu o le sua sua

O se seleselega mauoa e talosagaina i totonu o fagu. I le faaopoopo i le teuina o siamu, compote, jam, cherries ia latou lava suavai mo le taumalulu o le a sili atu ona lelei i lenei lisi. Mo sea ituaiga o seleselega, e tatau ona teuteuina siaki siaki ina ia leai ni fua pala. E oʻo lava i se mea se tasi e mafai ona faʻaumatia le galuega atoa. Naʻo fua ma fualaau fou e talafeagai mo le teuina i totonu oa latou lava sua. O cherries faapelepele e sili atu le tele nai lo cherries; pe a faʻaalia i le vevela vevela, o le a latou le maumau. O le mea lea, e le manaʻomia ona teuina i totonu o le vai malulu mo se taimi puupuu aʻo lei faʻafeiloaʻi pei o cherries.

Cherry i lona lava suamalie, tapunia mo le taumalulu, e lelei atoatoa e pei o se faatumuina mo keke manaia po o pies. Mo lenei mafuaʻaga, e fautuaina e faʻasaoina fualaʻau e aunoa ma le suka. Mo le kukaina, ia 'aveʻamea paʻepaʻe, lanu piniki, mūmū mūmū, faʻamagisa i le pito i luga i fagu ma faʻamaʻaina i totonu o se faʻavave mo le 10-15 minute. Ona faamaufaailogaina lea o ia ma auina atu mo se teuina.

Paʻu paepae i la latou lava suavai ma lua

Mo se fua mo cherries i lau lava suavai mo ituaiga paʻepaʻe taumalulu o le a e manaʻomia ni fagu lita. E tusa ma le tasi le kalama o le peleni suamalie o le a alu i se tasi o ia gafatia. E tatau ona sufulu le suʻu ina ia i ai le ¼ o le voluma o le koneteina (e tusa ma le 200 kalama). O lenei fua e maua mai ai se faʻagasologa mo fagu fufulu ma cherries i totonu.

Kuka:

  1. Seteli le koneteina ipu tioata o lau filifiliga. E mafai ona togafitia se tasi i le vevela vevela e faʻaaoga ai se ulo, ae afai e te fuafua e tapunia se fua tele o fua, ona lelei lea o lenei faiga ile ogaumu poʻo le microwave.
  2. Liligi i ai se ipu tioata le atoatoa.
  3. Fufuluina ni cherries, aveese mea vevela, aveese laʻau ma afifi.
  4. Faatumu le fagu i le pito i luga ma fua. Sasaa sua sua suamalie i luga o tauau ma se avanoa o le peleni pele. E le talafeagai le sii i luga o le ua, ao faagasolo le faagasologa o le faʻamalositino, o le vine filifilia filifilia o le a nofo ai i se nofoaga leai se mea.
  5. I le pito i lalo o le pusa, tuʻu se solo mamā, faʻaopopo vai ma sina mafanafana. Tuu ato o cherries i totonu o se apa ina ia oʻo ai le vai mafanafana i tauau. Amata le faʻamaʻaloga mo le 30 minute.
  6. Aveese ma le faaeteete ia aiaiga mai le pani i taga, faʻapipiʻi le puipui, liliu, afifi seia lelei. O le aso e sosoo ai, tuʻuina atu i ai lona tulaga masani ma tuu i totonu o le faleoloa.

A maeʻa ona faʻasamaina ipu o cherries, e le lava le suavai, ma o loʻo i ai se nofoaga avanoa i le au, e tatau ona tumu i le vai inu. E na o le maeʻa lava e mafai ona paʻu i le faʻavaa.

Cherry piniki, ituaiga uliuli ia latou lava suavai ma le faʻamaʻi

O paʻu paʻu mo le taumalulu, o ona fua e le o se eseesega tele, ae, e ui i lea, e manaʻomia ai se tasi o poloaiga ia matauina pe a faʻasaoina. Mo le kukaina, oe manaʻomia le 700 kalama o le peleni laititi, ma e tatau ona fetaui i se fagu lita pe lua lua-lita. 100 kalama o le suka o le a le mafai ona suamalie le mea faigaluega, lea o le a mulimuli ane mafai ai ona faʻaaogaina vine mo le taoina. 0.5 lita o le vai o le a alu i le siva.

Kuka:

  1. Berries e lafoai lapisi, fagu ma fufulu.
  2. Faatumu se fagu mama ma le mama ma ni pelene suamalie. Sili i le suka.
  3. Salu vai ma sasaa i totonu o se fagu.
  4. Auina atu se fagu mo se 10 minute faʻasalaga.
  5. Faamau faʻamau faʻatasi ma tin lids. Suʻe mo se aso. Aveese mea lelei i totonu o le faleoloa.

Aʻo leʻi faʻamalosi, e tatau ona lafoina le pito i lalo o le pusa ma se ie manifinifi e aloese ai mai le taʻeina o pusa tioata i lalo o le aafiaga o le vevela vevela.

Cherry i lona lava suavai e aunoa ma le faʻamalosi

O le Cherry i lona lava suavai mo le taumalulu e aunoa ma le faʻamalositino e maua ai mo lona teuina e aunoa ma ni maʻa. I luga o le fua e te manaʻomia ai 2 ipu o cherries pele ma le 1 ipu suka. O le faasao o le a maua ai le 1 sipuniti o le citric acid. O fua o ia aiaiga i le taumalulu e mafai ona aina e aunoa ma le popole i ponaivi.

Kuka:

  1. Aveese pupuleo mai vine filifilia, fufulu maeʻaeʻa. Tuu i totonu o se mea e teu ai meaʻai ma faʻafefe uma vai.
  2. Aveese ponaivi ma auina atu i totonu o fagu fufulu mama.
  3. Paʻu moe ile suka ma le citric acid. Liligi le vai inu i luga o mea e gaosia. E tatau ona sasaʻa ma le faʻaeteete, ma se lanu mimiti, ina ia le taʻe le koneteina tioata.
  4. A maeʻa le faga, ona faʻapipiʻi loa lea i se tapuni tioata. Faʻapipiʻi, liliu le mea e le manaʻomia.

O le suamalie suamalie mai vine e manaʻomia ai le faʻasalaga i vai inu i mea e talafeagai ma lou tofo.

O fua masani mo le faasaoina o cherries e mafai ona fesuisuiaʻi e ala i le faailoaina atu o isi vine po o fua. E mafai foʻi ona e faʻaopoopo mea manogi e faʻamamafa ai le tofo ma ni faʻamatalaga faapitoa. Laʻau sauniʻai fiafia i oe!