Meaai

Pikinake keke i luga o le kulikot faatasi ma le siloti

Puki keke ma le yogurt ma le siloti o se fuamalie faigofie ma le taugofie lea e mafai ona e kuka i le fale ma le atunuu, aemaise lava pe a fuga mai raspberries. E tusa ai ma lenei fua, o le tilotilo fugalaau e foliga mai e matua mafiafia ma sili ona manaia. O pīpī na ufiufi i le tilotilo o loʻo ufiufi le foliga, ma o le fasi pepa o keke keke pancake e foliga mai o se keke falala lelei. E tumau pea na o le saunia o kulimi tuʻu poʻo kirimoli manaia.

Pikinake keke i luga o le kulikot faatasi ma le siloti

E mafai ona kukaina le siloti kulimi ia le gata mai vine fou. Afai o le a tumau pea le seleselega aisa i le tausaga ua mavae, ona oʻo i le taimi e fai ai. Ou te lei matauina se eseesega i le va o fugalaau tioisa ma le fou, o le jelini na foliga mai e lelei i mataupu uma e lua.

Taimi e kuka ai: 1 itula + 2-3 itula mo le kuka.

  • Auaunaga: 6
  • O mea aoga.

Meaʻai mo le faia o le keke pancake i luga o le yogurt ma le siloti

Mo le paluga pancake:

  • 230 ml yogurt;
  • moa moa;
  • 35 ml o suauu olive;
  • 170 g falaoamata o le saito;
  • 35 g o oatmeal;
  • 55 g o sana;
  • 5 g suauu paʻu;
  • masima, pata.

Mo le tiloti:

  • 300 g fugalaau tiogo po o fugalaau fou;
  • 150 g gaʻo faasili;
  • 50 ml o vai;
  • 20 g o le pateta pateta.

O se metotia e fai ai keke keke pancake i luga o le yogurt ma le kulimi

Vaʻavaʻai, faʻafefiloi mea taumafa o le paluga - yogurt, olive poo fualaʻau fualaau, o se fuamoa ma le 1/2 teaspoon o masima. Paʻu meaʻai seia oʻo ina tutusa le masini.

Faʻafefiloi mea taumafa mo le paluga pancake

Matou te faʻaopoopo mea taumafa i totonu o se isi ipu - falaoamata o falaoa, taofi paʻu, falaoamata falaoamata ma le oatmeal.

Faafefiloi mea taumafa palu falacake

Faʻaopoopo faʻaopoopo mea inu vai i le ipu falaoa, falala le paluga. Afai e sili atu ona mafiafia, faʻaopopo sina isi yogurt. E ala i le tumau, e tatau ona suavai, ina ia salalau lelei i totonu o le apa.

Faʻafefiloi vai ma mea mama

Matou te vevela le pan i se pito mafiafia, o le mea pito sili ona lafo i le uʻamea. Lubricate i se mea lamolemole o le gaʻo po o le gaosiga o gaʻo mo le faʻavelaina. Tasi pancake - lua sipuni faʻatasi ma se paʻu o paluga, tao mo 1-2 minute i itu taʻitasi. Matou te gaugau le pani keke i se faaputuga, e togi uma i se vaega lima o le pata, lea e tatau ona tele, a leai o le a malogo le keke.

Fry pancakes

Faʻasusu se fualaʻau manogi mafiafia. Tuu fualaau tipi po o fugalaau fou i totonu o se fagu, faaopoopo i ai sina vai laitiiti, aumai i se vevela, kuka mo le 3-4 minute, ona fufulu lea i se vevela.

Aumai ia fua i se faʻala

I le vai malulu, faʻaleleia le sosolo o le pateta ma sasaa i totonu o se vaitafe lanu i totonu o le sua sua suamalie. Taumafai ina ia aua nei faia ni pulumu, ia kuka mo le 3-4 minute ile vevela vevela.

Liligi i totonu o le malolo ua faʻaleagaina

O fualaau suamalie, saunia e tusa ai ma lenei fua, e foliga mai e matua mafiafia, e mafai ona 'aina ma se sipuni, e pei o le tala tuai. Faʻafefiloi le siloni ina ia le ufiufi i se ata tifaga, ma e mafai ona e aoina keke keke pancake.

Laʻau manogi suamalie

Matou te ofuina ia pancake i se laumei mafiafia o le silotila, tuu le pancakes i se pusa mata.

Matou te fola pancakes i le tilo ma faaputu i se faaputuga Matou te tuʻuina se lolomi i pancakes ma tuʻu i totonu o le pusaaisa Pikinake keke i luga o le kulikot faatasi ma le siloti

Matou te tuu sefolafolafolafolafola i luga o pancakes, tuu se uta, ma tuu i totonu o le pusaaisa pe na o se nofoaga malulu mo ni nai itula.

Pikinake keke i luga o le kulikot faatasi ma le siloti

Otioti le keke taofi i ni vaega, sasaa i le suamalie ma auauna atu ma le kirimulimi kulimi po o le kulimi sasaina, teuteu ma se laulaau mite.

Pake keke i luga o le yogurt ma le kulimi fualaau ua saunia. Le fiafia tele!