Meaai

Saula Tomato ma kāloti ma apu mo le taumalulu

Fualaau o le fualaʻau mo le taumalulu mai oloa o loʻo i luga o soʻo se atunuu, o lona uiga, o loʻo i ai le tele o fuālaʻau ma fua. O sau sau Tomato ma kāloti ma apu e talafeagai mo aano o manu ma iʻa. O le faʻaaogaina sili ona lauiloa o le kuka o le pusa pasi, sasaa le saumalie ma fufulu i le kulimi kuka. O le manogi ma le tofo e suamalie, ma e naʻo le sauniaina o se sanuisi mo le 'aiga o le taeao po o le' aiga o le afiafi.

Mo lenei saumole, ou te faʻamaʻalo kāloti ma apu i se eseesega ina ia lelei ma lelei le paʻu, ona faʻaopopo ai lea o tamato gaʻo e aunoa ma le paʻu. Mea faigaluega e teuina seia oʻo i le tautotogo i se mea pogisa, e pei o le moli o le saula e mafai ona "mu".

Saula Tomato ma kāloti ma apu mo le taumalulu

O mea manogi mumu e mafai ona suia i paprika matagofie. Ia mautinoa e faaopoopo i ai le pepa mumu, e maua ai le saumalie o se lanu susulu manaia, o apu e "gaoi" mai ai.

  • Taimi e kuka ai: 1 le itula
  • Aotelega: 0.8 L

Meaʻai mo le faia o le saumati saumati ma kāloti ma apu mo le taumalulu:

  • 400 g kāloti;
  • 400 g apu;
  • lapisi tele;
  • ulu o le kalaiki;
  • 300 g fuamato toto;
  • 1.5 tsp mea lanu moana mumu;
  • pulu lanu mumu;
  • 15 g masima;
  • 30 g suauu gaʻo;
  • 3 sipuni tele o le suāuu olive.
Meaʻai mo le faia o le saumati saumati ma kāloti ma apu mo le taumalulu

Le auala e saunia ai sau saumati faʻatoʻaga ma kāloti ma apu mo le taumalulu

E kukaina pi ma kāloti mo sina taimi pe a faatusatusa i tamato, o lea tatou amata ai. Matou te 'aʻai apples ma kāloti mai le pele, tipi i totonu o vavao. Liligi sina vai laitiiti i totonu o se palupaʻu poʻo se palu faʻatasi ai ma se vaʻutuʻu loloto, tuu fualaau faisua ma fualaau, tapuni vavalalata, kuka i luga o le vevela vevela mo le 30-35 minute, siaki leisi vai, faaopoopo vai inu pe a tatau ai.

Oti tipi apu ma kāloti. Faʻalafola

A mamago apu ma kāloti, faʻafeiloaʻi i se masima lamolemole, lalaga.

Laʻau kukalati koko ma apu i paluga pateta

Tuu tamato i totonu o se pesini ma le vai inu mo le 2 minute, aveese le pele, tipi i totonu o pusa. Tatou mama mamalots, tipi i fasi pepa, kelu slic, peel fatu fatu, tipi i totonu o mama. Faʻaopopo le fasi pepa mūmū i le faʻafefiloi o fualaʻau, tuʻu mea uma i totonu o se meaʻai meaai, ia liua i se lamolemole.

Na tipiina e Gry ia tamato, ata tila, paleti, galati ma mea manogi

Matou te faʻapipiʻi uma palu pateta, toe lafo i le pusa i le afi.

Faaopopo le masima ma le suka.

Matou te faʻapipiʻi uma pateta masima ma tuʻu i le afi Faaopopo le masima ma le suka Faʻaopopo le suāuʻu manogi

Liligi le suāuu olive lē lelei pe soʻo se suāuu fuālaʻau.

Suauu fualaau faisua

Suauu le fualaau faisua i luga o le vevela vevela e aunoa ma se tapuni mo le tusa ma le 15 minute pe a uma le kuka. Faʻaeteete, o le mafiafia o le masini e lūlū pe a vevela, o lea e sili ai le tuʻuina o le apron ma tausi ou foliga!

Matou te salalau le saulaʻau fualaʻau i totonu o fagu ma ufiufi i le suauu

Faatumu fagu pasteurized ma fagu fualaau faisua i le ua. Liligi le 2 teaspoons o le olive olive i le pito i luga ina ia le paʻu le paʻu i le taimi e teu ai.

Matou te faʻamamaina fagu i se sau ma faʻasalatalata

Matou te ufiufi faletupe faʻatasi ai ma faʻamau faʻapipiʻi. I le pito i lalo o se laulau lapoa matou te tuʻuina se ie sipuni, sasaa vai vevela. Matou te faʻamamāina le paʻu o le fualaʻau mo le 4-5 minute (puʻu ma le malosi 0.3 l) i le vevela o le 90 tikeri.

Matou te faamaufaʻailogaina tapuni maeʻa, teuina i se nofoaga malulu, o lona uiga, i totonu o le potu.

Saula Tomato ma kāloti ma apu mo le taumalulu

Tip: faʻatumu se fagu matagofie ma se saulaʻau fualaau aina, ave se solo pepa manaia ma e mafai ona fua. O sina mafaufauga laitiiti ma e mafai ona e alu e asiasi i se tuaoi i le atunuu ei ai se mea manaia, lea ua tupu, faia ma afifiina i ou lava lima.