Isi

Pump Brook - fesoasoani fesoasoani mafanafana

O le olaga faʻale-atunuu e aunoa ma se faʻaleleia o le vai vaipaipa e le mafai ona mafaufauina. O se pusa faigofie ma leai se faʻafitauli E faʻamautinoa e le faʻamalosia le tuʻuina atu o le vai mai se vaieli ma se vaʻa tatala. O pamu maualalo maualalo maualalo o loʻo faʻaaogaina i totonu o le atunuu e maua i Rusia poo le Soviet Union muamua. Pamu pisapisao, leai ni vaega, taimi umi o le soifuaga, faʻafouina faigofie.

Mea gaosia o pamu Trickle ma Kid, o latou suiga

Ae e te leʻi faʻatau se pamu Trickle, e tatau ona e faamasani ma oe i mea na tusia, saili po o ai le kamupanī. E le pei o le tulafono, o le faʻasologa e le lelei le tuufaatasia o pepa, o le mamanu e eseese. O manatu le lelei i luga o le auala o loʻo tuʻuina atu e tagata faʻatau faatau.

  1. I le amataga, i le 40 tausaga ua mavae, o le gaosiga o pamu vibration sa sili ona taua i Belarus, i Lipetsk, lea o loo faagaoioi pea le kamupani Olsa. O le togafiti e taua mo le faʻapipiʻiina i vaieli, ona o le tino paʻu.
  2. I Rusia, pamu niniʻi Rucheyok Topol faʻalelei na faia i Bryansk, Chelyabinsk. O Zubr, o se tagata lauiloa iloga o uili o filifili, na ia puleaina foi le gaosiga o pamu.
  3. Pump Malysh - o se faʻataʻitaʻiga faʻatasi ai ma le maualuga o le faʻaaogaina o le vai e maua i Klimovsk MO, Livny i le itu o Oryol, Bawlen i le vladimir eria.
  4. O le pamu ma le pa lalo ifo ua taua o Kid M, na faia i Klimovsk ma Livny.

Laina eletise mo pomu uma e viia ai Malysh, Rucheek ua tuʻuina atu mai le taulaga Belarusian o Mogilev.

E mafai ona e iloa le gaosiga i le tuatusi ma le igoa ole kamupani. O le tusifolau o loʻo lisiina ai mea o le tusi faʻamaonia.

O loʻo tuʻuina se pusa lapisi faʻatasi ai ma faʻamaumauga faʻasalalau i le pusa pamu. E leai ni pepa faʻavae a le masini faʻainitaneti, e le mafai ona faʻatuatuaina, faʻavaivaia i vaiaso muamua o le taotoga.

Faʻamatalaga faʻapitoa, faʻataʻitaʻiga o pamu vibration i le maualalo

Pamu pisapisao ei ai se masini faigofie e aunoa ma ni felafolafoaʻiga. O le faʻaaogaina o le masini e faʻamalosia e se eletonika e fesoʻotaʻi atu i le AC laina i le taimi e 50 Hz. O le totonugalemu o le eletise eletise e tuʻuina atu ai le vibrations, i le aofaʻi 100 taimi / sec i le pine, lea e mafua ai ona faʻavave le membrane.

O le membrane o le puipui o le potu vai. O le potu e iai se pu mo le faʻaaogaina o vai ma se paipa faʻalelei. A faʻaleleia le potu, faʻafefea le vai i totonu, ona tapunia ai lea o le siaki siaki, ma faʻapipiʻi le suavai i totonu o le paipa faʻalelei. Ma o le 100 taimi ile lua. E lagona e le tagata faʻalogo le vibration o le fale, lea e taʻua ai le pamu o le vibrational.

E ono mafai ona faʻaititia pe faʻaitiitia le faʻatinoga o le pamu e ala i le fetuutuunai o le tele o le vibration, o lona uiga o le umi o pine o loʻo faʻauluina e le ogatotonu. Mo le faʻaitiitia o le tau, o sooga o loʻo faʻaaogaina mai le gaʻo. I le taimi o le galue malosi, latou te laʻei ma toe faʻafeiloaʻi le mea e sui ai.

O loʻo i ai faʻataʻitaʻiga ma le maualuga ma le maualalo o le suavai. I le taimi lava e tasi, o le pusi pito i luga e maua ai le puipuiga lelei i le malosiaga, ma o le pito i lalo e mafai ai ona e faʻaogaina le masini pe a faʻamamā fale, ma maualalo le vai.

O faʻataʻitaʻiga masani o pamu a Brook e leai se puipuiga mai le vevela. O le taimi nei, soʻo se pamu vibration e i ai se loka "matutu" ma mai luga o le vevela. I le maualalo o le vai i totonu o le lua, e tatau ona faʻapipiʻi se faamama e puipuia mai le oneone, lea e faigofie ona suia.

Pumps Kid I ei ai le maualuga o le suavai, Kid-3 ei ai se mea maualalo, ma o Kid-K ua faʻaaogaina e pei o se vai. O le pamu e sili atu i luga o le taotoga ile 2 itula. O le malologa e tatau ona le itiiti ifo i le 20 minute.

Pelini vibration o Belarusian O galu e gaosia i luga ma lalo ifo o vai. E tele ni suiga. E faʻatatau i le nofoaga o le suʻega, o le mea e fai ai le B 10 - 40 o loʻo maua (o le fuainumera o le umi o le uaea tuʻuina), Trick N 10 - 40. Pump pump pumps e galue i vaieli ma taʻavale.

Tekhnopribor Corporation e gaosia Trickle-1 pamu ma le maualuga o le suavai ma Trickle 1M ma se pito i lalo ifo. O masini e faʻapipiʻiina ma vaʻavaʻaʻi vaʻaia e tausisia tulaga saogalemu.

Faʻamaumauga faʻapitoa o pamu Trickle

Mai le faʻavevesiina o masini, o le Vaitafe e sili atu i isi pamu ile faʻaaogaina o meatotino. O le pamu e fesuisuiai e galue ai i vaieli ma vaieli, e tuʻu ifo i le faʻafefe o vaituloto, pitonuu lolovaia.

Uiga o le pamu Brook ua faailoa mai i le tusi folau:

  • pule eletise - 225 W;
  • maualuga le loloto o le suavai - 80 m;
  • ulu / felafolafoaiga - 20 m / 950 l / h, 30 l / 720 l / h, 40 m / 430 l / h;
  • fua - maualuga 300 mm, mita 99 mm;
  • o le uili uumi e fetaui ma numera i le makaina.

O le faʻapotopotoga lautele o le pamu tetele o loʻo faʻamaufaʻailogaina. Mo galuega e le faʻaaogaina ma puipui o le vaieli, e faʻaaogaina ai mama mama.

Faʻaititia le masini i le loloto i luga o se uaea nylon. O le eletise eletise i totonu o le fale e tatau ona i lalo ifo o le faga e faʻamama ai vai.

Aua neʻi faʻaaoga se uaea uʻamea poʻo se uaea mo le tupu. O le uʻamea e le faʻaitiitia ai le vibration; faʻaleagaina o le kaseti poʻo le uaea lava e mafai.

Faʻapitoa o masini faʻapipiʻi

O le filifiliga o pamu eletise maualalo e naʻo le taimi mafanafana e talafeagai mo le tuʻuina atu:

  • o le masini e faigofie ona faatumauina, mafai ona faʻalagolago ma faʻatuatuaina;
  • vai e faafesootai ai galu eletise ma aoga mo le faaaogaina;
  • o le tau maualalo o le Prickle pump e mafua mai i le gaosiga i le CIS, o le leai o tiute faaleaganuu;
  • Tusi faʻamaoniga mo pamu faʻamalolo mo le 30 masina e tatau ona faʻatino lelei.

Pumps Kid, Brook of amendments uma e mafai ona faʻatau i soo se tulimanu o le atunuʻu. Tuʻu le masini i luga o le upega tafaʻilagi a le gaosiga Tuʻuina atu i le faitotoa o le fale.

O le pamu palaka e galue i le voltage e 220 V, e faʻaleleia i tulaga o le gaosiga o le eletise. E tatau ona faʻafesoʻotaʻi le masini faʻapipiʻi ile pipi. O se pupuʻu puupuu o le 240 V o le a taʻitaʻia ai le toilalo o le faʻamalama o le magnet.

Pump accessoires

E le tatau ona laʻititi le pipisi o le gaosi oloa i le vaega, o le avega faaopoopo e tau atu i le toilalo o le masini. Mo le faʻaaogaina o le polymer poʻo le pulupulu. Afai e tuʻuina le vai i le paipa, o le fesoʻotaʻiga i le pamu e faia i se pulupulu e umi le 2 mita.

O le uaea mo le tuʻuina atu o le pamu loloto e tatau ona avea ma kapota, faʻapipiʻi i mata, e tusa ai ma faatonuga. E taua lenei mea, pe a fai o le faʻamaʻu o le eletise eletise ua solia, o le a faʻaleleia le pamu e faʻaaoga ai se uaea e le faʻaaoga.

Mo pamu o loʻo i ai se mea maualalo, e tatau ona faʻaaogaina le filiga ma le faʻaaogaina o le vevela.