Fale taumafanafana

E manaʻomia e Beekeeper se faailoga mo pi mai Saina

E faitau selau oi latou, ma e na o ia lava. Ae ui i lea, o le manuia o le pene ituaiga e faalagolago i ai. Ina ia maua lenei mea, e le mafai e le beekeeper ona faia e aunoa ma se faailoga faapitoa mai Saina. E taua le tuʻuina o se faailoga iloga i le pito i tua o le pipi, ma o lenei mea o le a maua ai e le tagata e ona fanua le tausiga lelei ma lelei mo a latou "uarota e leaga". Seia oʻo mai i le taimi nei, e toʻatele e finau e uiga i lamatiaga o lenei faiga. Ae ui i lea, e leʻi maua lava ni finauga mataʻutia e lagolagoina ai sea faʻamatalaga. E le gata i lea, o le faitau afe o tagata gaosiga e ofoina atu ni inisiua saogalemu mo lenei mea.

E manino le filifiliga

Faʻataʻitaʻi pepe tomai faʻapitoa a Europa, o loʻo aʻafia i le faʻatoʻateleina o tagata taʻitoʻatasi, tuʻu le nofoaga autu mo le faailogaina o masiofo. E taua le manatuaina o le vaitaimi o le gaioiga o lenei malosi e lua tausaga. Ona oʻo ai lea o le matua ma ua le toe maua lona gaosiga. O le mea lea, o iniseti motusia e mafai ona filifili se fuamoa fuamoa-faʻatau mo i latou lava, ma atonu e le o nofouta le tagata tausi maʻi i lenei mea. O le mea lea, ia mautinoa e tagitusi le tamaʻitaʻi. O se faailoga faapitoa o le a fesoasoani e faia lenei mea ma le vave ma vave. O le mea lenei na mafua ai ona ofoofogia o ia:

  1. O le vali e leai ni toxins.
  2. E vave ona magoto.
  3. E le ofoina mai se manogi manogi.
  4. E i ai se tasi o aʻafiaga ua faia i totonu o le faailoga, o le mea lea pe a tusia ai e le tatau ona faʻaauau i luga pe tusi foi se laina. O le aofaiga o le vaitusi o loʻo faʻapipiʻiina i le tootoo.
  5. O le limite o le faailoga e mai le 1 mm, ma o le laina lautele e tusa ma le 2.5 mm.
  6. Lulu susulu. O le mea e sili ona puʻe e manatu o se paolo paʻepaʻe. E 8 lanu avanoa.
  7. O le pulou e nofo mau i luga o le faavae, o se taunuuga, e le galo le vaitusi.
  8. Pepa vali ata e puipuia i le vai, susulu o le la ma isi vailaʻau. O le lanu paʻu o le faailoga e tumau pea mo se taimi umi.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se masini tusitusi, e mafai foi e se tagata tausi manu mo meaʻai ona makaina se pi. Ina ia faia lenei mea, e le manaʻomia ona ia mauaina. E mafai ona faia saʻo lenei mea i luga o vae, vavae ese le fafine ma se mama faapitoa. O le vali ei ai le vai, lea e mafai ai e oe ona faʻaumatia loa le mata pe afai na faia e le tagata tausi manu se mea sese pe maua foi le pona leaga.

E faʻaaogaina e tagata faʻapipiʻi pipiʻi lanu eseese e faʻaalia ai le matua o le tele o masiofo. O loʻo i ai se faʻapitoa faʻapitoa o lanu lanu moana. O le tele, latou te faʻaaoga lanu paepae, samasama, lanumoana, mumu ma le lanumeamata.

Tau o le mataupu

O le tulaga lelei o le oloa e faalagolago lava i le kamupanī. O oloa gaosi e masani ona totogi se faasologa o le sili atu nai lo le mea o totoe. O nisi o ituaiga o maka e o mai faatasi ai ma le mafai ona toe faʻaleleia, lea e mafai ai ona faʻaaogaina mo le silia ma le tasi le tausaga. O oloa faʻatau i luga o le upega tafaʻilagi na faʻatau atu nei oloa mo le 195-220 taupuuga. Ae ui i lea, o le filifiliga tau tamaoaiga e mafai ona maua i le upega tafailagi o le AliExpress. O tau o Saina e na o le 113 rubles. I le taimi lava e tasi, aua neʻi galo e uiga i faʻalauiloa masani ma taugata mamafa mai tagata faʻatau. Ae o faʻamalamalamaga lelei e tatau ona o gatasi ma le faʻamatalaga.