Meaai

Toa Salati Tasi ma le Zucchini ma le Peas

E mafai ona e kuka suamalie suamalie pepa ma zucchini ma pi mo le 'aiga o le aoauli poʻo le' aiga o le afiafi, ae le gata! I le faagasologa o sauniuniga, ia saunia se pusa mama mo le teuina, ia faʻatumu i se salamata vaʻai, faʻamafanafana i totonu o se ogaumu ua uma ona vevela i le pe tusa ma le 100 tikeri, pe faʻamaʻaina i totonu o se pani ile vai inu - o le ae maua avanoa mo le taumalulu.

Toa Salati Tasi ma le Zucchini ma le Peas

E matua faigofie lava le taoina o falalaʻau i totonu o ogaumu - o se mea itiiti o faʻalavelave, ma o le tofo e matua tumu, e le pei o le tietie.

  • Taimi e kuka ai: 1 le itula
  • Aotelega: 1.5 L

Meaʻai mo le salati suamalie Paini ma le Zucchini ma le Peas:

  • 1 kilokalama o mea manogi suamalie;
  • 0.5 kilokalama o aniani;
  • 0.5 kilokalama o kāloti;
  • 0.5 kilokalama o tamato;
  • 0.3 kilokalama pipi lanumeamata;
  • ulu o le kalaiki;
  • 35 g o le suka faasili;
  • 15 g o le masima masima e aunoa ma ni mea faaopoopo;
  • 80 g o le suauu manogi;
  • se fusi pasili.

Le auala e sauniuni ai le suamalie suamalie pepa i le zucini ma le pi.

Oti maoti le aniani. O le ki i le manuia i soʻo se vaomatua o mea lelei ia, aemaise o aniani. Filifili se suamalie pe suamalie-suamalie pe, pe afai e mafai, shallot.

Tipi le sipuni

Tolu Karoti lapopoa pe tipi i ni fasi manifinifi. E tele mea faʻapitoa mo ituaiga eseese, o lea e mafai ai ona e muamua. O meaʻai fualaau a Carrot e pala, e tumau pea ona mamanu pe a maeʻa togafitiga vevela.

Tipi ma tapuni kati

Tuu tamato i totonu o se pesini ua tumu i vai inu. A maeʻa le afa minute, tuʻu atu i se pesini vai vai. Faatasi ma se naifi malosi e tipiina ai le paʻu, mulimuli ane e faigofie ona aveese.

Tipi toto

Na matou tipi tomato i totonu o ni ogalaau tetele.

Pelo o le logo

Matou te gaosia pepa logo. Faatasi ai ma loʻu vai malulu, tipi ese le au. Oti ese le pipi, aveese fatu, toe fufulu ile vai inu. Matou te tipi le pepa i ni fasi uumi uumi afa centimita le lautele.

Dice zucchini

Matou te fufulu le zucini - aveese se fasi mea lamolemole o le peel ma se naifi mo le tilotilo fualaau faisua. Na matou seleseleina fatuga fatu ma le tino le gaoia. O le vaega tele o le zucchini e tipi i totonu o ni tamai cubes.

Matou te saunia lanu lanumeamata ma tatu le kalaka

Matou te maua mai pusi mai pusi - o se mea faʻafiafiaga lenei. Afai e te le seleseleina le tele o cans o le salati mo le lumanaʻi, o le a umi se taimi e faʻaalu ai le peas.

Matou te fufulu le ulu o kelele, tipi i ni fasi pepa, tipi i ni fasi moa.

Matou te salalau fualaʻau i totonu o se ipu tao tao. Faaopopo masima, suka, mea manogi ma suauʻu manogi

Matou te vevela le ogaumu i le 180 tikeri Celsius. Ave se pepa falaoa, sasaa le suauʻu manogi i totonu. Liligi i ai meaʻai uma na gaosia, suālaʻau ma masima, faʻafefiloi ma lima ina ia faʻafefiloi le suauʻu ma mea manogi i fasi fualaau faisua.

Tuu le pepa tao i luga o se tulaga maualuga, tao mo le 35 minute. Ou te fautuaina oe e faʻafefiloi i le tele o taimi, ona o le vevela i totonu ole ogaumu e le tufatufaina i taimi uma.

Tuu le salatini ua maeʻa o le pepa suamalie ma le zucini ma le talo i totonu o fagu mo le faʻamaʻi

Lids ma cans mo loʻu faʻasaoina i se vaivaiga vaivai o le susu. Ona matou faʻamago lea o le fagu i totonu o le ogaumu, liliu le ua i lalo.

Matou te faapipiiina le ogaumu vevela i ni mafana mafanafana, tusi i autafa o ipu ma se naifi e faamau ai taga o le ea, ma faʻamaufaʻailoga. Ufiufi i le faavaa, toe lafo i le ogaumu, o le taimi lenei o le vevela e 110 tikeri, o le taimi e 15 minute.

Matou te o ese atu, faʻamalosi le ufiufi, malulu, ufiufi ma se palanikeke poʻo se palanikeke.

Toa Salati Tasi ma le Zucchini ma le Peas

Matou te fufulu ipu mo le teuina i totonu o se fale pouliuli, mago. E teuina ni meaʻai tuʻulaʻi seia oʻo i le vevela o le +2 i le 7 tikeri ma e le maumau ai le latou tofo.