Meaai

Fuʻu ni apu i totonu o le fala, fagu, apa

O le fufuluina o apu o le ituaiga masani lea o le seleseleina o lenei fua. E tapunia e le gata i ona foliga mama, ae o le telefoni mauga, kapisi, meli, ma vaomago e masani ona faaopoopo. E mafai ona teuina lelei fualaau suamalie mo le afa tausaga, pe oʻo lava i le isi seleselega. Aʻo leʻi faia na o le faʻaaogaina i luga o paʻu laupapa, o nei laʻau manogi e sau i ipu tioata.

Mo le fua o le suamalie o apu, e masani lava o fualaau laiti e filifilia ina ia tumu i le sami i le tele e mafai ai. O apples sili ona lelei e tuai tele. E tatau ona latou mausali, ma matua lelei. Afai ei ai Antonovka, Titovka, Pepin poʻo Anise i lau togalaau, aua nei misia le taimi ma ia mautinoa e teu ia apu i soʻo se auala o loʻo tuʻuina atu i lalo.

O pi mo le urination e tatau ona matua leai lava se mea leaga ma faaleagaina vaega, pe a fai o le i ai o ia mea e mafai ona faaleagaina ai le galuega atoa.

Fuʻu aʻau i totonu o fagu

Mo le kukaina o apu i totonu o fagu, e tatau ona e filifilia le 10 kilokalama o fualaau suamalie laiti. E te manaʻomia foi le 200 kalama o le suka ma le 1 tbsp. sipuni masima, mulimuli ane faʻamalu i le 5 lita o le vai. O le manogi o se fualaau faasaina o le a maua ai laulaau o fualaau aina ma laau toto i se fusi: currants, cherries, raspberries, melissa poo mint.

Kuka:

  1. Fufulu uma apples e aunoa ma le aveeseina o fasi laau.
  2. Fufulu lau laʻau manogi. Tuʻu le taimi e faʻagogo ai.
  3. I totonu o fagu vailaau, faʻapipiʻi mea o loʻo i luga o fola. O le pito i lalo o laulaau o le a ufiufi i se laulau o apu. Ona toe alu lea i luga o apu, ma toe i ai apu i le pito i luga. E manaʻomia lou faʻatulagaina o fua e latalata i le tasi ma le isi e mafai ai.
  4. Ua oo i le taimi e fai ai le tuufaatasiga mo le urination. Faʻafefiloi vaega tonu o vai, masima ma suka. Salu ma fufulu mo le 5 minute. Faataga e faamaalili.
  5. Liligi le vai inuinu i totonu o fagu i le pito i luga. Aua nei sasaaina le toega o le sami, o le a manaomia pea. Ufiufi i se fasi moli laititi, lafo i se vaʻa lelei mo ni nai aso. A o faagasolo lea taimi, o le a tagofia e apu sina vaega o le sami, lea e tatau ona toe faʻaleleia. Luga i luga o le sami i totonu o fagu. A maeʻa ni nai aso, o le a amata ona suamalie apu, ma o le a faʻaputu mai se pulu i luga o le apa, lea e tatau ona vaʻaia ma le faʻaeteete ma lafoai.
  6. Ona tapuni lea o le tapuni o le ufiufi ma tuu atu i le pulou. A maeʻa le 2 masina, ua sauni fua. Le fiafia tele!

Afai o fualaau aina e eseese lanu, ona tatau lea ona tuu i luga ole fagu.

Fuʻu ni apu i totonu o le fala

Fuʻu ni apu i totonu o le falala ei ai lona tofo iloga nai lo le fufuluina o apu i totonu o fagu. Mo le teuina i totonu o se koneteina, 5 kilokalama o apu o le a manaʻomia, ma e sili atu ona mafai, e faʻalagolago lava i le tele o le paʻu. I le avea ai ma mea faaopoopo, 20 fasi fuamoa, vine ma cherries o le a faia, e mafai ona e faaopoopoina le vaomago, 200 kalama o falaoamata rye. Mo sauniuniga ua saunia: 250 grams o suka, 50 kalama o masima, 5 lita o le vai tafe.

Kuka:

  1. Saunia se kalone laupapa: mulumulu lelei i le vai manino, ona fufulu lea i le vai inu.
  2. Fufuluina fualaau aina uma i pulu uila.
  3. Lafoaʻi vaega na faʻamautuina i luga o papa. O le laasaga muamua e amata i laulaau ma faʻauʻu i ai.
  4. Salu vai, faaopoopo le masima, suka ma le falaoamata. Faʻafiafia. Liligi le meaʻai i totonu o le paʻu i le pito i luga ma ufiufi ai faʻasalaga. A maeʻa le 5 aso, o le a fua le fua, o lona uiga e tatau ona siitia atu i se nofoaga malulu.
  5. E mafai ona e fiafia i le iuga ile masina.

Nai lo o le laupapa paepae, e mafai ona e faʻaaogaina le uamea faʻamau.

Fufuluina apu i le kapisi

Fufuluina apu ma le kapisi o le a iai i totonu o se pusa masani, o le mea lea mo le 3 kilokalama o fualaau aina e tatau ona e filifilia le aofaʻi talafeagai o ipu faʻafefiloi. Faʻaopopo le ipu i le 4 kilokalama o le kāpeti ma 3 fasi koko koko. O le faapaologa o le a aofia ai le 3 tbsp. punetipi o masima ma 2 tbsp. punetini o suka, soluble i le 1 ipu vai.

Kuka:

  1. Taloti fufulu fufulu i luga o se fatu ma ni pu tetele.
  2. Kipi le kapisi, faaopoopo ni kāloti kuka, masima ma suka i totonu. Faafefiloi ma ufiufi ou lima. O le fua o le suka gaosi e le sasaaina, o le a manaʻomia pea pe a kuka le fola.
  3. O fua e mama lava e tatau ona amata ona faaputuputu i totonu o le pani, faʻatumu avanoa gaogao ma le kapisi. O le lumanaʻi e faʻamalieina aʻau i le fale e faʻamaua tele. Ufiufi le pito i luga o mea aoga ma se lautele lautele o kapeti.
  4. Cook marinade mai le tipolo, vai, masima ma suka. Susu ma sasaa le kuka kuka i totonu o se pani ma apu.
  5. Ufiufi laulaau uma o kapisi ma mea e faʻaaogaina, tuʻu se ipu, ma faʻafefe. Taofi le lua vaiaso i le vevela o le potu, ona e lafo atu lea i se nofoaga malulu mo isi vaiaso e lua.
  6. Le fiafia tele!

Ina ia mafai ona faʻasaina aʻau i le umi e mafai ai, e tatau ona tuʻuina i totonu o se potu malulu: pulou, pusaaisa. O le gasolo lelei ma le teuina o le a mafai ai ona e fiafia i aʻau manogi mo se taimi umi.