Fale taumafanafana

Auala e faʻaaoga ai fagu palasitika i se fale faʻapitonuʻu faʻaonaponei

O le toe faʻaaogaina o se tasi o faafitauli aupito sili ona ogaoga e feagai ma fale o le taumafanafana, aemaise lava talu mai le tele o 'aʻai o le falemafanafana, i le mataupu faavae, e le o iai ni pusa lapisi. E le masalomia, o pepa ma se vaega o lapisi fale e mafai ona susunuina, ma e mafai ona tanumia ni mea faʻapitoa i moega pe lafo tuusaʻo i se lua faapalaga. Ae o le a le mea e fai i fagu paʻu lauiloa uma e matua faasaina e susunuina i totonu o ogaumu poʻo afi afi e faʻaofi, ma e leai se aoga e tanu ai, talu ai o le a sili atu ma le tasi le selau tausaga e faʻavae ai le palasitika? E tasi lava le ala e alu ese ai - ia talosaga mo le lelei. E uiga i le faʻaaogaina o fagu palasitika i luga o le faatoaga ma o le a talanoaina i lenei tusi.

Mataupu i le autu: o tufuga talafeagai mai pusa palasiti na e faia.

Le faʻaogaina o PET ipu i le fale

O le a le pusa palasitika? O le mea muamua, muamua, mea faʻapitoa polymeric ma mea uma ua maeʻa. Mai i lenei itu, soʻo se tagata nofoa mafanafana ma se vaaiga faʻaalia ma lima tuusaʻo o le a mafai ona tele ni meafale e aoga mai fagu PET masani, fatuina mea eletise teuteu ma lafo ni koneteina leai ni mea talafeagai.

O le aoga tele o pusa palasitika o le leai o se tau. I le faʻaopoopoga, o le PET e mama, ductile, faʻasaga i le tau ma le faʻamalauina o le UV, ua tuʻuina atu atoatoa i le gaioiga. O se pusa tioata e tumu i le vai e mafai ona taofiofia le tele o avega i fafo ma e mafai ona avea o se mea e vevela ai le vevela. Ma o le mea pito sili ona taua: i fesuiaiga uma, o pusa palasitika uma ua i ai se vaega faʻamau ma se tapuni. Ma o lenei mea e taua tele mo soʻo se matai e fai, lea o le a fesoasoani e faʻapipiʻi ai oloa pe a fai e manaʻomia se manaʻoga. Mafaufau i nisi o filifiliga mo le faʻaaogaina o pusa palasitini i le togalaau.

Pusa lanu paʻu mo le fausiaina o le togalaau

O le mea muamua e mafai ona e faʻaaogaina pET sauniuni mo le fausiaina. O le vaʻaia o le 'upega tafaʻilagi e masani lava o se faʻafitauli faigata mo le toʻatele o tagata o le tau mafanafana, aemaise lava mo i latou e maua vai i luga o se taimi faatulagaina poʻo le asiasi atu i se eria o le taulaga i vaiaso taʻitasi. I se tulaga faapena, o pusa palasitino e leai se tasi e manaʻomia o le a fesoasoani i soʻo se tasi e mafai ona fesoasoani i le fatuina o se masini vaʻaia mo le 'upega tafaʻilagi e aunoa ma se tau tupe. Mafaufau i ni auala faigofie-e-faatinoina mo le fatuina o se faʻavaivai e faʻavae i luga o fagu palasitika eseese.

Faʻamatalaga Faʻamatalaga Faʻamatalaga Matagofie

Ina ia togafitia ma otometi le fufuluina o laau e te manaʻomia:

  • PET faʻatasi ai ma se lapisi o le 2 lita i le faʻatusatusaga, tasi le fagu - tasi le mea totino.
  • foam rubber (so o se palamings).

Liligi vai i pusa taitasi 4/5 o le voluma. Faʻaofi se fasi pufuga i le ua nai lo le pulu. Tuu le fagu i lalo o le laau ina ia latalata le ua i le aʻa o le laau. Aʻo e gaogao, faʻapipiʻi vai i totonu o le tane.

Faʻasusu vai

Mo lenei faiga faʻavaivai, o le tele ma foliga o tane e le afaina. E tusa ai ma iloiloga o tagata nonofo i le mafanafana: o le sili atu foi lena. Apalapala e tatau ona tipi le pito i lalo. I totonu o se paʻu ma se mea vevela vevela vevela pe manifinifi, faia ni 3-5 atigi, ma le lapoa 1-2 mm. Vili le pipi i luga o le ua.

Faʻasili se pusa i luga i luga (fetaui i lalo) lata ane i laau taʻitasi ma faʻatumu i le vai. O se faiga faʻavae o aʻafiaga o aʻa e manaʻomia ai naʻo le taimi e faʻatumu ai vai.

Faʻasologa o le faʻavaivai

I lenei faʻatusa, e tatau ona e faʻaaoga fagu fagu atoa ma se gafatia e 2 i le 5 lita. faʻalagolago i le faʻatuatuaina o le faʻatulagaga. E pei o le paʻu, fai ni pu i totonu o le paʻu, 1 mm le lautele.

O lea e tatau ona e fausia se lagolago. I pito eseese o le moega o le togalaau, e tatau i se tasi ona eli i totonu o le pu, i luga o luga o luga o se mea e tuu ai se paʻu (nofoaafi, pulu). Faapipii pusa ua tumu i le ua i lalo i le pito i luga.

Ma o le vai e le faaleagaina ai le eleele, o le nofoaga e paʻu ai le mataʻu vai e tatau ona mulimulu.

O le lelei o le faʻaaogaina o vai mai pusa palasiti e le mafai ona faʻafitia:

  • o le palapala ua faʻamalulu saʻo i le aʻa o le laau;
  • faʻaleleia le suavai i le vai e vevela i le la;
  • le mafai ona faaopoopo saʻo le faʻasaina i le vai;
  • suiga o le talosaga.

Ae o le sili ona taua o le faʻaaogaina o le suavai e le manaʻomia ai le i ai o se tagata.

Faʻatoʻaga faʻatasi ma pusa PET

Soo se koneteina e mafai ona faʻaaogaina e ola ai le lau. O le mea autu o le faʻamautinoa o le faʻamalosia lelei ma aloese mai le vai i le pito i lalo o le tane. E mafai ona faia lenei mea e ala i le faia o se laufanua laugatasi o fagu palasitika, lea o le a le tele se avanoa, ae o le a avea ma se teuteuga o lau pa, pa puipui, puipui o le fale.

Vaʻai faʻamalosi faʻatasi ma le faʻamau i luga o fagu

Mo sea ituaiga galuega o le a e manaʻomia:

  • PET bottles, ma le gafatia e 2 -5 l;
  • telefoni vaivai.

1/3 o le itu o le fagu ua vavae ese. E vili le uʻu i le ua. I le isi itu o le tipi tipi ma se pulu (fao, vili), ua faia ai se tele o lua faʻavaivai.

O falaoʻamea e tumu i se meaʻai, o loʻo i totonu ia fatu laau po o fatu o le laau. O se fagu eletise vaivai e le faʻaaogaina se meaʻai ua faʻatūina i luga o le lautele. O isi koneteina e mafai ona faapipiiina i lalo o le tasi ma le isi pe i totonu o se mamanu siaki.

Faatoaga o le vavave o tane PET

O lenei mamanu e sili atu le faigata nai lo le taimi ua tuanai, ae e sili atu le lelei ma eseese i le tulaga tutoatasi. O le mea lea, ia fatuina se mamanu faapena o le a e manaʻomia:

  • 1-3 lita PET bottles.
  • fagu poʻo le pulupulu silisi ½ inisi.
  • fasi paipa vavalalata ma pulufana, lautele - i le faitalia a lē e ona.

O fagu e tipi pe a ma le afa. O le vaega pito i luga o le a faʻaaogaina e fai ai se togalaau faʻasaga, o le vaega pito i lalo o le a faʻaaogaina e fatu ai teuteuga, o le a talanoaina i lalo. O vaega pito i luga o fagu ua faapipii i lalo o le isi ma le ua i lalo. O le pulumu ma le fausiaina o pu e faataatia i laina taʻitasi taʻitasi. O le avanoa avanoa e tumu i le eleele poʻo le mea faʻapipiʻi. O le vaega pito i luga o le pulusese ua puipuia i le maualalo o le sami faatasi ai ma le fesoasoani a neuma ma kusi mai fagu palasitika.

E tuʻuina atu le suavai i le masini mai le faʻaaogaina o le suavai, ma o se vaega o paipa vavalalata o le a avea ma vaega o le gaosiga o le suavai. O lenei mamanu e faʻatagaina ai le faʻaaogaina o le vai mo le faʻavaivai. O se togalaau faʻasalalau e faia i fagu palasisi e le manaʻomia ai se tagata nofo mafanafana, poʻo se tau tupe tele. E mafai ona e faia se mamanu faapena mai ni koneteina e le talafeagai e sili ona fetaui saʻo i lou nofo i le taumafanafana.

I totonu o le vaega o mea taufaatoaga, na na o filifiliga mo le faia o se togalaau laufanua na fuafua i ai. O le mea moni, e tele auala e faʻaaoga ai le TET o loʻo i ai mo faʻatauga. Mai fagu palasitika, e mafai ona e faʻamalamalamaina, palasitika ma 'oga uumi o loʻo faʻaaogaina e pei o fagu fugalaau, ipu, pusa mo fagalaʻau.

PET bottles mo le teuteuina o se fale mafanafana

Ona o ana mea totino, ua leva ona faʻaaogaina e le matou tagata nonofo i le mafanafana mea e maua ai palasitika e faia ai se togalaau teuteu. O le isi, tatou te mafaufau i nisi o faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina lelei o fagu palasitika o ituaiga eseese i le teuteuga o le togalaau.

Puipuiga o moega ma moega

O le mamanu sili ona faigofie o le pa o loʻo faia i pusa palasitika o le pa pupuni. Ina ia mafai ona faia se pa mautu o lenei mamanu, o le ae manaomia se tele o fagu o le lava voluma ma foliga, tumu i le eleele (oneone, omea)

O le taimi nei e oʻo i le mea laʻititi: matou te faʻapipiʻi le mamanu. Tatou teliina pusa taitasi i le afa o le uumi i totonu o le eleele, fatuina o se "pa pupuni fagu." A maeʻa le fausiaina. E mafai ona e tuua e pei ona i ai, pe e te valivaliina le pito i tua i soo se lanu o le nuanua.

E mafai ona e alu i se auala faigofie: aua nei eli i elemene o le fale teu, ae ia faapipii faʻatasi ma faʻamau.

O le mamanu o loʻo tuʻuina i luga o le mutia o loʻo faʻaalia ai tuaoi o se moega fugalaau poʻo se togalaau togalaau.

Togalaau

Ina ia faia se togalaau, o falesa o fagu PET 2 lita e manaʻomia.

  • o loʻo faʻapipiʻi le palapala.
  • ua tumu i se vaega o le oneone susu, o le mafiafia o le mafiafia e 70-100 mm.

O laʻau o loʻo tuʻuina atu i luga o le ala i le lumanaʻi ma lafoina ma le faʻaeteete i totonu o le oneone seia maeʻa maeʻa. O sooga i le va o le eleele ua lilofia i le oneone vevela, ma mo le lelei o le faʻaogaina - i se oneone sima.

Fugalaau mai fagu PET

Ua na o le teuteuina o se fale mafanafana faatasi ai ma le fesoasoani o "togalaau" o fugalaau palasitino.

O le faia o se tuufaatasiga e matua faigofie lava: e tatau ona e fafagu lou mafaufauga, piki se naifi, nisi o fagu palasitika ma se pusa uila mama.

Mai le tapering vaega o le fagu, e mafai ona e fatuina fugalaau matagofie o le a faʻaaogaina e faia ai ni teu ma teuteu galuega mo le fale ma le togalaau.

E selesele le ua, e ono gaʻo. Vili taʻitasi ma seleulu. Tatou te faʻafefeteina le pito o le paluga i luga o se moli susulu, e tuʻuina atu ia i latou le voluma. O totonu o le fugalaau e mafai ona tipi mai le palasitika i se lanu eseese. Matou te kelu (suisui) le fausaga e faʻaaoga ai le poli kelu poʻo le uaea felanulanuaʻi.

Fua o manu mo le teuteuga o togalaau

Ua tumu le Initaneti i ata o mea malie e faia i fagu palasitika. Afai e te filifili e teuteu lau togalaau ma manu malie mai meaola PET, ona sili atu lea o le filifiliga sili ona lelei o puaa ma paʻu.

O le talo e na o le:

  • i le vaega o le tapering, e lua tipi ua faia i lalo o le "taliga";
  • o taliga latou te seleseleina mai se pusa tioata.

Ua faʻapipiʻi le fausaga ma le kelu.

O mū e faia tutusa, ae naʻo le faʻataunuʻuina. O le mea sili o le faʻafefe lelei lea o lau foafoaga ma faʻamaonia.

Meatotino fale e faia i fagu palasitika

O le a se mea e mafai ona aoga i le tamaoaiga o se fale o le taumafanafana i le lotoifale? Brooms, alofiva, paʻu pusi, lapisi, pusa eseese mo le teuina o mea laiti. Ae o se maea faigofie i le tele o tagata nonofo i le mafanafana ua aloaia o se tasi o mea sili ona aoga ma aoga i le fale.

PET fusi faʻamau

O se maea mai se pusa tioata o le a fesoasoani i se tulaga le maalofia ma o le a avea ma se fesoasoani taua i se tagata nofoa mafanafana. E faʻapefea ona faia se maea malosi mai se fagu paʻukeke i ou lava lima? Mo le faia o se faʻamau mai se fagu PET (i luga o se gaosiga o galuega) e tatau ona e faia se masini faigofie, e aofia ai le:

  • paʻu mai se naifi faila;
  • 4-8 faila uʻamea ma le pito i fafo o le 25-30 mm ma le mafiafia o le 2 mm;
  • 2 faʻasolo faʻatasi ma nati, laʻau 4-6 mm, umi 40-50 mm;
  • laupapa (fasi plywood, chipboard), 16-25 mm mafiafia.

Matou te tuufaatasia le mamanu. Matou te vaʻavaʻai atu i pu mo puipui i luga o le laupapa. O le a ofuina ni pulou mo i latou. O le mamao i le va o puipui e tatau ona i ai, o se mamao e tutusa ma le afa afa o le tagata faʻataʻavale pea e tumau i le va o le faresaisa. Faʻapipiʻi nei le au faila i luga o pou. O le maualuga o le "pyramid" mai le tulaga o le a tutusa ma le lautele o le lipine. Matou te tuʻuina le lau i luga o le pito i luga, faʻatasi ai ma se mea faapipii, faʻapipiʻi i nai fatu.

Mo le mauaina o se lipine, tipi le pito i lalo o le fagu (e aoga mo le teuteu o togalaau), tulei le pito o le fagu i le va o le lau ma le tulaga.

Variaga o le faʻaaogaina o maea mai pusa palasitika. O le malosi ma le mama o le laupepa e faʻaaogaina e le au faifaatoaga e faʻatau ai fualaau faisua, laau, faia ni lagolago mo le aʻeina o laau toto, lalaga meafale, mea faʻapipiʻi togavao, ma isi. O se vaega o lenei lipine o le mimilo pe a faʻaalia i le maualuga o le vevela. A vevela, o le PET tape assembly-tightens!

Fafaga le togalaau

E tusa ai ma ona uiga faʻapitoa, o se mumu e faia i fagu palasiti e le maualalo nai lo le faʻatauina o analogues. Ina ia faia e oe lava ia ituaiga oloa e aoga i le aiga, o le a e manaʻomia:

  • 7 Pulu pusa, lapisi 2 l;
  • suauu;
  • uaea
  • lua fao (fao);
  • awl, seleulu, naifi.

Mo fagu vai e ono, tipi le ua ma lalo. E selesele le pito i luga o le 5 cm le lautele o le fasi pepa i le 5-6 cm. Oti le pito i lalo mai le pusa e le afaina (aua le paʻi i le ua!). Ma le isi, toe fai le taotoga e pei o mea faigaluega muamua.

Matou te tuufaatasia le mamanu. Matou te tuʻu le isi mea faigaluega i luga o se fagu ma le ua. Matou te tosoina le oloa e maua ai mai itu ma faʻapipiʻi le tulaga o le mea faigaluega i le uaea. E tumau pea le na o le totoina ma faʻapipiʻi le tagata e umia.

O se pulu fagu paʻukeke ua sauni mo le faʻaaogaina. O le faagasologa atoa o loʻo faʻamatala auʻiliʻili i le ata.

Scoop mai pusa palasitika

O lenei oloa o le a avea ma se faʻaopoopoga sili i se broom e faia i pET ipu. E faigofie mea uma: ave se pusa paʻu ma fai se faailoga i luga o le foliga o le lumanaʻi lumanaʻi.

Oti faʻamalosi i le laina e faʻaaoga ai se naifi faila. O se taʻavale mai se vailaau palasitika e umi se taimi.

O le mea e faigofie ona fufulu

Ina ia faia se masini mulumulu faigofie mai se pusa tioata, e tatau ona vavae ese le pito i lalo o le atigipusa, liliu i luga agai i lalo, faia ni pu mo le faʻapipiʻi i luga o le pito i luga.

E mafai ona e mulumulu ou lima e ala i le vaʻesea o le pikiapu laʻitiiti ina ia tafe le vai e ala i se vaʻavaʻa.

Pusa o mea e teu ai mea laiti

Soʻo se tagata e ona nofo i le taumafanafana e tele naua mea laiti i le fale. Tasi le faafitauli e tatau ona faʻavasegaina ma avanoa pe'ā manaʻomia. Ina ia teu mea laiti, e faigofie ona e faia ni koneteina mai pusa palasitika. Soʻo se mea o loʻo lata mai e talafeagai:

  1. I le itu pito i luga, tatou te faia ai se pu, o lona tele e tatau ona faigofie ona aumai ni mea mai le koneteina.
  2. I totonu o le tapuni matou te viliina ai se pu ma vili i se pu ma se diamita 2 mm.
  3. Matou te tuʻuina se mea faʻalava i lalo o le ulu o le puipui.
  4. I le isi itu tatou te faʻaaogaina i se kulimi.

Matou te tuufaatasia le mamanu. I lalo o le fafie, faʻasolo pito o le uaea ma fai se laumei. Matou te afifiina le tapuni i se matasele i luga o le koneteina. I le taimi nei, e mafai ona faigofie ona tuʻu i luga o luga o luga. O se fao masani e mafai ona galue e avea o se elemene mo le tautau o le fagu i luga o luga o luga.

Afai e te faʻaaogaina pusa palasitino mai vailaʻau fale poʻo le masini moli, ona mafai loa lea ona e faʻapipiʻiina se atigi fagu atoa mo le teuina o mea laiti.

Pusa afaina

Mosquito ma lago o "tuaoi" faavavau o le tagata, lea e toetoe a le mafai ona aveesea. Ae ui i lea, e mafai ona faʻaitiitia le faitau aofaʻi o tagata e ala i le faʻaaogaina o PET lauiloa e pei o mailei.

Oti ese le vaega o le pusa palasitika, fuli ma tuu i totonu o le vaega o totoe ma le ua i lalo. Suauu suamalie e mafai ona faʻaaogaina e pei o se pusi. Afai e te faaopoopoina sina fefete i le tuufaatasiga, e mafai ona e lafoaia na o leua ma laumei, ae faapena foi ma afu vao.

O le vili faigofie o le tau mai se fagu PET o le a fesoasoani i le faʻafefe ese o manulele mai mea totō fou, tulieseina maile mai se nofoaga.

E faigofie lava le mamanu: matou te tipi ma punou i le pito o vaega o le fagu i foliga o lau. Matou te faʻapipiʻi le oloa gaosi i se uaea mafiafia poʻo se laau. E fesuiaʻi e le mata le vane. O se vibration o loʻo faʻasalalau i luga o le taʻiala, lea (e tusa ai ma faamautinoaga a tagata atamamai) e le fiafia tele tama ma e fefefe manufelelei.

Tagata fafaga manu

O le tagata e sili ona faigofie i luga o le fasi fanua o le a tosina mai manulele o le a fesoasoani i le e ona le fale e tau ai manuʻa ma iniseti.

E le faigata ona latou faia: ia tipi ese pupuni i le itu o fagu paʻu paepae e lima lita. E aoga le auʻau ina ia tautau ai le fafaga ile lala.

O PET o loʻo i ai greenhouses

O tufuga uma o loʻo talanoaina i luga e faigofie lava ona fai e soo se tagata nofo mafanafana.Ae afai e iai sou poto masani i le kamuta, ona e faʻaaogaina lea o PET o loʻo mafai ai ona e faia se fale mafiafia matagofie, e aunoa ma se mea e le mafai ai ona totoina fua vave i la tatou tau.

O ia fausaga e tele mea lelei, o le mea taua e taugofie. PET e sili atu le malosi nai lo le polyethylene film ma sili atu le taugofie nai lo le polycarbonate masani. O le fausiaina o fagu palasitika e mafanafana ma mama. E mafai ona toe faaleleia i taimi uma e ala i le sui o se mea ua faaleagaina.

E lua faiga faatekonolosi mo le fausia o greenhouses ma gazebos:

  1. Mai papatusi.
  2. Mai elemene atoa.

Ma le isi, mafaufau i le faagasologa o le faia o se koliva mai pusa palasitika atoa.

Faʻavaa

Toeitiiti lava o mea uma e talafeagai mo lona foafoaga:

  • O le faʻamaufaʻailoga uamea e umi ma umi, ae taugata.
  • Laʻau - taugofie ma faigofie ona fai, ae puupuu-ola.
  • PVC pipili o se filifiliga sili ona lelei pe afai ua lava lau numera o paipa ma tuʻuga e te le manaʻomia e faʻatau.

I soʻo se tulaga, afai e te filifili e fai se kapoti mai pusa paʻu i ou lava lima, ona fai lea o le ata o mea sili ona taugofie mo oe.

E tatau ona malamalama i ai: o le fausaga uʻamea o le a manaʻomia ai le fausiaina o se faavae faavae, lea e faʻaateleina ai le tau o le poloketi. O le lagolagosua o le pipisi PVC e le manaʻomia se faavae, ae manaomia le faʻamalosia e faʻafetaia ai gusts o le matagi.

Faatumu

I le avea ai o se fale mo le fausiaina o teutusi, e sili atu le faʻaaogaina o pusa PET tutusa, ma le 2 l lea e te manaʻomia e aveese ai le igoa.

Mo greenhouses, o le maualuga 1.5 i le 2.5 e ono manaʻomia mai le 400 i le 600 PET elemene.

Tekinolosi faufale

O loʻo faʻaauau le falemalama mai elemene o loʻo faʻaaogaina mai fagu PET. O elemene fale taitasi (fagu) e tipi ese le pito i lalo. Ona faʻaputu ai lea o elemene i le pito i luga o le tasi ma le isi, ma faia ai se "pepa palasitisi" le lelei. Mo le faʻamauina o lenei elemene, ua tosoina se maea poʻo se nofoaafi i le ogatotonu. O le iunite maeʻa ua faʻatonuina luga i luga o le faʻavaa. Faʻaauauina le faʻagasologa o le faʻagasologa seia maeʻa le faʻavaa: o le auala lea ua faʻasaina puipui ma ua tapunia le taualuga.

Fale Faʻamaʻi Laau Pipi

O fale sili atu ona ogaoga nai lo ogasami ma greenhouses e mafai foi ona fausia mai PET. O le isi, tatou te mafaufau i se metotia e fausia ai se fausaga fou mai i fagu palasitika, faʻaaoga i le faatinoga le mea na tupu i tagata na fausia le Bolivian:

  1. Totoina o se faavae faavae ma faatu ai.
  2. Matou te fatuina se sui mo piliki, nai lo pusa PET o le lava voluma o le a faʻaaoga. E tumu i oneone, oneone poo le eleele, lea e masani ona tumau pe a uma ona eliina se lua faavae.
  3. Elemene e fesoʻotaʻi ma faʻapipiʻi i laina. E faʻaaogaina se oneone e faʻaaogaina ai oneone-oneone.
  4. O le faʻamalosia o le meli ua tuʻuina i le va o laina.

A maeʻa ona tuʻuina atu, na o na o le fausiaina o elemene e tumau pea e aunoa ma se fofo. Mo le faʻaopoopoga faaopoopo, e fautuaina e le au faufale ia nonoa faʻamau, O le taimi nei ua na o le faʻapipiʻiina lelei o puipui, faʻamalo le mea na faʻaaogaina mo le fausiaina.

O lenei tekinolosi e mafai ona faʻaaogaina mo le fausiaina o fale tetele: pa puipui, garages ma fale e nonofo ai le tasi-tala, lea, e tusa ai ma matai, e matua mafanafana ma malolosi.

I lenei tusi, o tali na tuʻuina atu i le fesili pe mafai faapefea ona faʻaogaina fagu paʻu i le faatoaga. O le mea moni, o se talosaga fou mo lenei mea e maua i aso uma, e le mafai ona faʻamalieina soʻo se tagata masani, ona o le paʻu o le plastika e masani ona le gaosia ona o le maualalo o tupe maua. O le tuuina atu o se "olaga lona lua" i koneteina PET, matou te faamamaina le paneta o lapisi o loʻo tanumia i eleele lafoai poʻo le lafoina i totonu o tagata faʻataunuʻu, oona ai le siosiomaga.