Meaai

DIY matagofie fua o le Eseta

Na tausia e loʻu tinamatua se mea leaga leaga ma se faamoemoega faapitoa i totonu o le falesa - na saunia ai se teuteuga o sasisi sipisi mo le valiina o fuamoa mo le Eseta, ma i tafatafa ane o se ato tapoleni lea na seleseleina ai e le tinamatua le lapisi aisa mo le tausaga. Sa ia 'inoino i lanu o meaai, togafitia i latou, faapea foi ma soo se fouga, ma le le talitonuina. O le mea lea, ou te leʻi mafaufau i le auala e valivali ai fuamoa mo se taimi umi ma ou te le faʻaaluina se taimi - ou te tuʻuina i totonu o se pani ma se paʻu enaena ma o le mea lena! I lenei tusiga, o le a ou talanoa e uiga i auala faʻaonapo nei e vali ai fua mo le Eseta.

Mamanu manaia matagofie

O pana ma le sipeti o se mea o le taimi ua tuanaʻi, o le tupulaga laʻitiiti e manaʻomia le matagofie i aso nei i luga o se laulau o le Eseta. O le matagofie o fua o le Eseta e faigofie, ae o le a umi se taimi. I le vasega sili, o le a ou taʻuina atu ia te oe pe faapefea ona teuteu fua o le Eseta i oʻu lava lima e faʻaaoga ai se ata o le tagata lava ia ma ata lanu.

E tatau ona ou fai atu i le taimi lava lena, o le a fesuisuiaʻi e le fuamoa se lanu paʻepaʻe pe afai e te faʻaaogaina le maualuga o lanu, lea e le o taugofie. Sachets, e tele na faʻatau atu i totonu o le pasese, o le mea e leaga ai, o loʻo i ai le vali, lea, i le mea sili, o le a tuʻuina atu ai lanu o pastel.

  • Taimi e kuka ai: 1 itula 20 minute
  • Aotelega: 10pcs

Easter Egg Coloring Ingredients

  • se fua o fuamoa paʻepaʻe;
  • 20 g o le 6% vinika;
  • mūmū, lanu meamata ma lanumoana lanu moana;
  • se tamai vaega o ata tifaga lava ia;
  • seleulu, pule, naifi pepa, penitala;
  • fuālaʻau manogi.
Easter Egg Coloring Ingredients

Auala fai kuka

Matou te tipi ese teuteuga mai le ata tifaga. Muamua, tatou te fuaina le pito i luga o le atigi e filifili ai le tele o le ata - e le mafai ona e tosoina fugalaau tetele, talu ai o le ata o lo o faapipiiina i laupepa.

Oti ese mea teuteu mo le valiina o fuamoa

I luga o le pepa pepa o le ata ma se penitala, maka fugalaau (4 fugalaau i le oloa), tipi i seleulu i tafatafa o le itu, ma tipi ni fasi ie manifinifi (e tusa ma le 2-3 milimita le mafiafia).

Faʻafeu lelei fuamoa moa. E tatau ona i ai i le vevela o le potu. Faʻaofi i totonu o le apa, faʻatumu i vai malulu, i le taimi lava e oso ai le vai, aveese mai le vevela, ufiufi ma se tapuni, tuu mo le 11 minute. Ona malulu lea i le vai malulu ma solo solo.

Laʻau teuteu i fuamoa ua tunu

Muamua tatou te faapipii fugalaau i le ogatotonu, pe a uma - o fasipepa o le itu, kelu fetu mai fasi pepa mai le pito mataʻutia ma le maoaʻe.

Fuamoa teuteu sauni mo le valiina

Aʻo leʻi tuʻuina le vali i le fofo, matou te faʻamalosi le faʻataʻitaʻiina o ata tifaga ina ia pipii mau i le atigi.

Vaʻaia o meaʻai

Liligi 100 g vai malulu i ipu, faaopoopo 10 ml o le vineta. Faʻaopopo le vali. O le faʻaogaina o le vaifofo e tatau ona matua tumu, faʻafefiloi lelei seia oʻo ina faʻamavae atoa fatu.

Tuu fua i totonu o ipu ma le vai lanu.

Matou te tuʻuina fuamoa e ufiufi i se ata tifaga i se vai lanu vali mo le 20 minute, o nisi taimi matou te liliu ina ia faʻaalia le lanu.

Fufulu fasi fuamoa vali

Matou te tufatufaina i luga o se fasi ie e le tatau ai ina ia faʻagogo le vali. O le veleina e tatau ona faʻanatura, se isi vaega o le lanu e mafai ona solo.

Aveesea mai fua na valiina ai fasi laau e faʻaaogaina mo teuteuga

Aveese ma le faaeteete fasipepa ma fugalaau. E paʻu le vali i lalo o le ata, e tusa lava po o le a le malosi e te pipii i ai, talu ai e le lelei le suluina o le atigi fuamoa, o le a tumau pea i luga vaega paʻepaʻe o le ata.

Mamanu manaia matagofie

Mo le susulu, gaosia le atigi faʻatasi ai ma se mataua o le suāuʻu fualaʻau. Pau lava lena. E mafai ona e faʻamanatu!