Isi

O afea ma pe o le a le mea e faʻaaogaina ai le pateta mo pateta i eleele oneone

Fesoasoani fautuaga! I le tausaga ua tuanaʻi, ua totoina pateta i se nofoaga fou. Na vave ona lapataia i matou e faapea o le oneone o oneone. O le mea moni, o le seleselega e le o se mea e sili ona manaia - o le eleele ua matutu uma taimi, e tusa lava pe a uma timuga masani. Atonu o le a fofoina e le fomaʻi le faafitauli? Taʻu mai e uiga i le faʻaleleia o pateta i oneone oneone, faʻamolemole!

O le palapala oneone o se faafitauli matuia mo le tele o faifaatoaga ma tagata nonofo i le taumafanafana. E mafai, ae matua faigata lava ona maua se seleselega tele i ia eria.

Ae ao leʻi talanoa e uiga i le faʻaleleia o le eleele i luga o pateta i eleele oneone, o le a aoga tele le tuʻuina atu o sina mafaufau, talanoa e uiga i malosiaga ma vaivaiga o ia palapala.

O mea lelei ma le lelei o eleele oneone

O le aoga sili o le oneone oneone e faigofie lava i le galueaina - o le lalolagi e faigofie ona eli i luga. E le gata i lea, e mafanafana i lalo ifo o le amataga o le tautotogo o le la nai lo isi. Ae o le mea lea e muta ai uiga lelei. Le mautonu e amata:

  1. O le vai e alu vave le palapala oneone, e masani lava e aunoa ma le faʻavave;
  2. Faatasi ai ma le kiona, o le palapala e susulu vave;
  3. Soʻo se fuālaʻau e faigofie ona fufulu i le taimi o le timu poʻo le timu masani.

Tuʻuina mea uma o loʻo i luga, matou te liliu atu i le mataupu autū - faʻatoʻaina pateta. E taua tele lenei mea - o pateta e tosoina mai le tele o meaʻai mai le palapala, ma e manaʻomia ona toe faʻaleleia ina ia aua nei faʻamaʻafia atoatoa le eleele.

Faʻamamaina lelei le palapala

Fagapala le palapala i le taimi lava e toto ai pateta. E tatau ona faaopoopo se lima o peat poo le faapalaga i paiga uma i luma o le pateta. O lenei mea e mafai ai e oe ona faia se nai aluga, lea e le gata ina maua ai le pusa i mea e manaomia mo le tuputupu ae, ae tumau foi le susu pe a uma le timu ma le timu, pe a faʻaitiitia le oneone i nisi palapala papaʻe.

I nofoaga faapitoa lava, o le faapalaga poo le peat i totonu o vaieli e matua suamalie ao le i totoina pateta. E vave ona latou susu ma vaivai le tuʻuina atu o le palapala i le eleele lata ane, faʻapipiʻi le susu mo se taimi umi.

Faʻaalia lelei o ia lava e pei o se mea lanu lanumeamata lanumeamata. Ua saunia lelei - o vevela uma e ola i totonu o le togalaau ua susulu mo le tele o aso i le tele o le vai.

Pe a liua le lanu lanumeamata-lanu enaena ma o loʻo i ai se uiga lelei, e mafai ona faia le suavai. O se vaega o le vai o le a mautinoa e ui atu i le oneone, ae o le vaega o le a faʻafefiloi i le faapalaga poo le peat faatasi ai ma meaʻai.