Fualaau aina

O faʻamatalaga e uiga i ituaiga sili ona lelei o kukama mo le ola i luga o le eleele

E foliga mai o se mea e pei o le totō o kukama e le o se mea tele. E tusa ai ma tagata malamalama, o le mea moni lava. Faamaoni, pe afai e te faʻamalosi oe i se malamalama mautinoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe faapefea ona filifili le ituaiga saʻo o fualaʻau. E mafai ona e malamalama i ituaiga uma kukoma e ala ile taliina o fesili e tolu.

E faapefea ona filifili le ituaiga saʻo?

  • O fea o le a tupu ai le fualaau faisua? I le avea ai o se tulafono, o le "greenbacks" e ola i totonu o se fale koli, fale lanu vaomatua poʻo le eleele avanoa. E le masani ai ma faʻalauteleina i latou i luga o se windowsill.
  • O afea e te manaʻo e maua ai se seleselega? E mafai ona e fiafia i kukama talavou i le amataga o Iuni. O le sili ona onosaʻi ua sauni e faʻatali seia oʻo ia Iulai poʻo Aokuso.
  • Mo le a le umi ou te manaʻo e maua ai fua o kukama?

E tusa ai ma lenei taʻiala, o le "vaʻavaʻaʻiga" e vaevaeina i totonu vave, ogatotonu ma tuai. E taua le manatuaina o ituaiga muamua o laau totõ e tele lava ina maʻi. E le gata i lea, pe a faʻatusatusa atu i isi, o loʻo i ai se taimi puupuu e fua mai ai. Afai e saʻo le filifilia o le kukama, latou te le fefefe pe o le paʻu palapala - sese pe moni, poʻo le paiotisis. O le mea taua o le gauai atu i le faateleina o le tetee atu o laau i nei faʻalavelave.

E taua le filifili pe oa fualaau aina e manaʻomia mo. E le gata i lea, e fiafia se tasi e gaosia i latou, ma e le mafaufau se tasi i le gaosia o le fou. Ma o nei letusi, vili ma vailaau eseese e iloga. E masani lava, e tofu i latou ma tulaga lelei.

O ituaiga sili ona lelei o kukama mo le galueaina o fafo

O le tele o ituaiga o meaola ua manatu e manuia o ni fatu. La latou faigofie ona iloagofie e le F1. E maua mai vailaʻau i le sopoʻia o fatu o le augatupulaga muamua. O sea ituaiga laau e tatau ona:

  1. faigata;
  2. fua tele;
  3. i ai se tofo mataʻutia mo le fua.

Ae ui i lea, e le fautuaina e aoina fatu mai ai. I le uma, o le vaeluaga o le matagofie e na o le tasi le tausaga. Afai o fatu na ave mai ai o loʻo totoina pea, o le tele o fualaʻau e leai se ola e mafai ona tupu.

Aperila F1

O le kulupu, lea e amata mai i le amataga ma le lautele, e fua mai i le 45-55 aso mai le taimi na amata ai ona totoina. I le auala, e faigofie ona tupu e le gata i le avanoa, ae faapena foi luga o le windowsill ma le faapaologa. O le mafuaʻaga mo lenei mea o le fua faʻatusatusa o le laau, ma lona "gafatia" i le faʻatonutonuina o le tagata lava ia. O fua e maua ai le palanikeke foliga e iloga i itu tetele. E masani ona oʻo i le 200-250 kalama, ma o le umi e oo atu i le 22-25 centimita. O faʻaopoopoga fiafia e itiiti le tausiga, leai se oona, teteʻe malulu.

Masha F1

O le kulupu o loʻo i ai le malosi e gaosia ai fualaʻau e aunoa ma le pa'ōina ma le faʻamalosia. I le faaopoopo atu i ai, e sili atu ona lelei (35-39 aso) ma maualuga-gauaʻi, o loʻo faʻaalia i se vaitaimi umi fua. O fua o manulele ma lapisi tubula; o latou foliga e masani ona faʻalanoa. Latou te maua le tofo lelei, 'aua neʻi' ai. E le gata i le fiafia, ae o le "tuusao mai le togalaau." Bonus - teteʻe i le tele o faʻamaʻi. O tulaga le lelei mo le tuputupu ae o le a le taofia ai oe mai le mauaina o se "togalaau suamalie."

Ant F1

E i ai uiga taua e pei o le faʻamalosia o le tagata lava ia ma ultra-precocity (35-39 aso). O le midleaf laau e faʻapulaaina le faʻalaina o le fua i luga o itu. O fua e ola e oʻo i le 12 simetimita le mamafa o le tubercle ma le paʻu. I le faʻaopopo atu i le leaga ma le lūlū paʻu, o le vailaʻau e puipuia mai i le olive toto.

Fontanel F1

O le uʻamea e aʻafia i pulu pipi ma ituaiga muamua. E na o le 48-55 aso e faʻatali ai mo fua. Faʻasolo i le tele o faʻamaʻi. Kukama ma tamai maʻi ma mea e le masani ai ua i ai foliga o se paʻu. Latou te le oona, ma e matua faʻafefe ma faʻafefe. O le umi o le kukama saunia-to-eat e 12 centimita, ma o le mamafa e tusa ma le 100 kalama.

Connie F1

O se ituaiga o le gherkin, lea e le manaomia ai le eleelea, ma ua i ai se fua o le faateleina. A maeʻa 43-45 aso (o le amataga o le totoina lea o fualaau), o le a fiafia le laau i lona seleselega. O le vaomatua o loʻo faʻapipiʻiina i le laʻau. Komepiiti e laiti - na o le 6-7 centimita le umi, 60-80 km i le mamafa, ia foliga foliga o se paʻu. Lelei foliga:

  1. tamai tuberous;
  2. faʻatasi ai ma vavao papaʻe;
  3. lanu lanu meamata.

O fualaau suamalie, suamalie, fualaau suamalie e matua le oona. O le kulupu e puipuia i le fugalaau; o le aʻa ma le paʻu palapala e le fefe i ai. O le kukama e tutusa lava le manaia o le fou ma le kuka.

Miranda F1

O le kulupu e iloga i:

  1. faʻamuamua;
  2. maualuga gafatia gafatia;
  3. tagata lautele.

I luga o se laau e aunoa ma le faʻafefeteina, o fua o loʻo i ai se ituaiga o fugalaau e foliga mai. O fua e ola i le 11-12 senetimita le umi, ma le 110-120 kalama - mamafa. E i ai a latou paʻepaʻe paʻepaʻe ma se foliga o le paʻu. Lanu lanu meamata ma lanu paʻepaʻe, ma i le ogatotonu - faʻapitoa foi. O fualaau suamalie ma se manogi lelei e lelei i salati ma piko. Faʻaopoopoga - le malulu ma le teteʻe atu i faʻamaʻi masani.

Faʻailoga atili F1

Ira F1

O lenei pipi-pefu o le ultra-matua. E tusa ma le 50 aso e fua ai le fua. O kukama matutua e ola i luga o le paʻu, ma le tele o tubercles, o le lanumeamata lanumeamata i lanu, ma le paʻepaʻe paʻepaʻe. Length - pe a ma le 15 inisi, ma le mamafa - e tusa ma le 85 karamu. O le mausali o le aano o manu e tofo lelei foi. E maua e le laau se fualaau lelei o kukama ma e puipuia mai i faamaʻi.

Emerald Stream F1

Toto amata - e tusa ma le 48 aso e fua ai le fua. O le togavao e fai si paʻu, malosi. O le ituaiga o fugalaau e tumau. Kukama e faʻalanoa i luga o le paʻu, faʻamaʻi, paʻu lanumeamata i le lanu, ma se paʻu manifinifi. Length - pe a ma le 50 inisi, ma le mamafa - e tusa ma le 200 kalama. O le tofo ma le manogi o kukama e matagofie tele. O latou nei:

  1. malulu malulu;
  2. paolo faapalepale;
  3. Aua e te pagatia mai le paʻu palapala;
  4. ia i ai se taimi umi e fua ai.

E le tatau ai i salakeke.

Corinna F1

O le kulupu e iloga i le maualuga o le gaosiga ma le ultra-precocity. Kukamasi o se faʻaleleia atili o Connie F1. O manoa nei, e oʻo atu i le umi le 10 inisi le loloto, lanumeamata lanumeamata, faʻatasi ai ma tamai tubercles ma paʻepaʻe paʻepaʻe, e aunoa ma le ita. E i ai la latou faʻatusatusaga lelei. O le kulupu e puipuia i le tele o faʻamaʻi. Pe a faʻamalu, latou te taofiofia le manogi ma le tele.

Gherkin "Madame" F1

O se uluai pulu pi-pollinated fualaau fualaau aina 48 aso pe a uma ona vaaia laau toto. O nei laau totō o loʻo pulea e le ituaiga o fugalaau. O le foliga o kukama e paʻu, e pupuu, ma laiti, e masani lava ona maua tubercles, paʻepaʻe paʻepaʻe, ma manifinifi, paʻu faʻalelei. E i ai la latou paʻu papaʻe. O le umi i le centimeter e 12, o le masini i le kalama e 85. O fualaau aina e le sili atu ma e le liu samasama. E leai se tiga. O le laau e le afaina ai le aʻa ma le palapala palapala, o loʻo i ai fua o fualaau aina suamalie. Faaaoga kukama fou, salimalie ma teu.

E le gata i lea, o ituaiga e le filifilia F1 e mafai ona totō i eleele tatala. Latou te maua foi le lelei o le faʻalauteleina oi latou i lenei auala.

O a ituaiga o ituaiga e le faʻaogaina faʻatoʻaga e teu ai togalaau?

Ina ia mafai ona ola i fanua tatala, e fautuaina e le au fai togalaau le tele o ituaiga o kukama.

Graceful

O le vailaʻau o le paluga pipi, vave oʻo mai - o fualaau aina e foliga mai pe a ma le 60 aso. E paʻepaʻe paʻepaʻe, faʻatasi ai ma nai pulumu laiti, e oʻo atu i le 13 inisi le umi ma le 140 kalama le mamafa. O le vailaʻau e malulu ma e puipuia mai i le vavao olive. O kukama e suamalie i foliga fou ma salima.

Erofei

O le paluga eleʻele o le paluga i le ogatotonu o le vaitau o loʻo i ai le lautele Faʻatoʻa lelei uma mo piko ma fou. O le laau e malosi ma e tele sona faʻalaʻau. Ole laititi laʻititi - na o le 6-7 centimita, o le foliga o le faʻalanuga-ovateva, o se mea faʻafefe. E leai se mea e leaga ai le paʻu paʻu.

Tagata tauva

E manaʻomia le 45 i le 55 aso mo le faʻatoʻaga. O ia ituaiga o meaʻai, faatasi ai ma le faateleina o le gaosiga ma le tofo e le mafaamatalaina o kukama o se ituaiga mea e sili ona totoina. Fua e oo i le 12 centimita le umi, o ona foliga e faʻaloloa-ovale pe faʻalanu, faʻapipiʻi atoa le lapoa o le tubercle. Ma o le mamafa e leʻi faʻafefe - 120 grams. E mafai e le togavao ona faʻafesoʻotaʻi le aʻafiaga o siama ma le paʻu palapala.

Nezhinsky 12

E pei ona fai mai tagata fai togalaau, o se tasi o ituaiga mea e sili ona lelei. O le ogatotonu o le vaitau ma le paluga o pi. E le gata i lea, o kukama e le lelei i le tausiga ma puipuia mai i faʻamaʻi. O le vao e umi ona fiafia. Fua:

  1. puupuu
  2. faʻamaʻi-gaʻo;
  3. faʻatasi ai ma vaitusi uliuli;
  4. i ai o ni manu felelei ma se mea manaia.

O le foliga e faʻaloloa-ovoid, mamafa mai le 80 i le 100 kalama, ma le uumi - e oo i le 12 simita. O le vailaʻau e le afaina mai le paiotis ma le vavao olive.

Gaumalie

O le vave togavao e malosi tele, ma le umi o laʻau. O fua o le palaniki, faʻatasi ai ma tamai tubercles, peʻa lanu uliuli uliuli, e oʻo atu i le 12 simita. O le pulupulu e pala, ma le tele o sugars. O le laʻitiiti o le potu o le fatu e fautua mai e sili atu le tolaina o kukama nei.

O faifaatoaga mo le totoina i eleele tatala ma ituaiga eseese o "greenback" e pei o le "Phoenix" ma le "Far East" ua maua foi le aloaia.

O le a le tala a tagata fai togalaau?

O le mea moni, e pei ona latou fai mai, "tofo ma lanu ..." Ae peitai, afai e te faitau i iloiloga o le au faifaatoaga, e mafai ona e mauaina faamatalaga aoga o le a fesoasoani e fuafua ai le filifiliga o "greenbacks" mo le tuputupu ae i le avanoa.

Rodnichok F1 ma Masha F1, masalo sili ona fua. O le lona lua e lelei foʻi mo i latou e mananaʻo e totoina fualaʻau i luga o latou windowsill. Ae afai e ola pea kukama i le eleele avanoa, o le mea autu mo i latou o le faʻafeusuaʻi masani. O lea la ei ai se avanoa e selesele ai e oʻo ia Oketopa.

Alexey

E leai se mea sili atu nai lo kukama "Alligator" F1. Se umi umi o fualaau suamalie ma le manaia sili ona lelei - mo i latou e sili i fualaau aina fou. Ae o le masima o se ituaiga e sili ona lelei ona tipi i ni fasi keke.

Maria

"O le faʻamaʻiina o le faʻamaʻiina o Saina" F1, gherkins "Son Shelf" F1, keke o le ituaiga "Pickling" e iloga i le umi ma le tele o fualaau suamalie, taua tele o le tofo ma maketi, o le mea lea ua fautuaina ai mo le suʻeina. E le gata i lea, latou te puipuia mai faʻamaʻi masani.

Igor

O le a se isi mea taua e te iloa?

Faatasi ai ma ituaiga eseese o kukama eseese pollinated ma parthenocarpic, o lona uiga, e mafai ona gaosia le ovaries ma fua mai fua e aunoa ma le palotaina. A filifilia le muamua, e taua le maua o bees i luga o le saite.

O le i ai o fuga male ma fugalaau o le a fesoasoani e aloese mai fugalaau e leai ni mea. E masani lava o le muamua e tolu ona itu, ma le lua - o le foliga o le tetrahedral. Iloiloina le feusuaiga o le laau e le uluaʻi tamaitusi. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona vavae ese, ma vaai pe faapefea ona maua fatu. Mo se tamaʻi kukama, e tolu vaega, mo se tamaʻitaʻi kukama - i le fa.

A e filifilia na ituaiga kukama e sili atu ona lelei mo le ola i le lauʻeleʻele avanoa mo oe, e aoga le manatua e uiga i fatu o le fatu ua uma ona tofotofoina e le sili atu ma le tasi augatupulaga o fai togalaau.