Meaai

Suauu musu ma pese pese

Suauu musu ma pese pese - e mafai ona sili atu ona faigofie ma faigofie. O i latou e aoina mai pulou i totonu o le vaomatua, ou te mafaufau, manatua taimi o le masalosalo - o le a le ulu atu i totonu o le ato? O le mea lea, i le tulaga o le "lanu samasama" o masalosaloga e itiiti lava, ona o le pulou tutusa e na o se fox sesega, ma e ese le tulaga ese mai ona igoa igoa.

Suauu musu ma pese pese

I loʻu manatu, na o musika ma anufe anufe e tauva ma alope i lo latou gafatia ma le mea moni. E oʻo lava i le tele o le "non-mushroom" tausaga i luga o le maketi o loʻo iai se faioloa ma se pakete samasama "alope".

I le faaopoopo atu i le faʻaaogaina, e tele naua mea e sili atu nai lo isi meaalofa o le vaomatua. Muamua, o anufe toetoe lava a le mafai ona afaina ai lenei malie. Lona lua, e mafai ona e aoina tele vave pe afai oe laki i se faʻamalo. Tolu, e le tatau ona faamama. I se tulaga lautele, o fea e le o vaʻaia ai - o se tasi e aoga!

O mea e le o saunia mai le pese pese, i loʻu manatu, o fualaau sili ona suamalie o musika, cafe, pasta ma mushroom sauce, ma, ioe, mushroom soup ma chanterelles.

  • Taimi e kuka ai: 1 le itula
  • Auaunaga Per Container: 4

Meaʻai mo le gaosia o le mushroom ma pese pese:

  • 350 g o pese pese;
  • 1.2 l o le fasi moa;
  • 120 g o aniani;
  • 120 g kāloti;
  • 150 g pateta;
  • 30 g pasili;
  • 2 cloves o le kālele;
  • 50 g pata;
  • 20 ml o suauu suauu;
  • masima, pepa, faisua.

O se metotia e sauniuni ai sou mashroom ma pese pese.

Tatou amata i le faʻalavelave sili ona faʻalavelave - faʻamalo mafiafia. Faʻasusu atu alope i totonu o se vai vai malulu ina ia susu le pu ma manala.

Ona matou fufuluina lea o pulou i lalo o le pusa i le vai malulu, tuʻu i totonu o se mea e fai ai se meaʻai poʻo luga o se solo e faʻamago ai.

Matou te fufulu ma fufulu puʻamu

O le faavae o soʻo se moa mashroom, o le mea moni, o aniani o le saute, ma le tele, o le tofo. O lea, sasaa le suauʻu sasala i totonu o le apa, faʻaopopo se fasi pata, ona togi ai lea o le sipuni lapisi. Matou te pasi atu i se tulaga manino, faʻaopoopo atu ni nifo laka i luga o le lomitusi.

Fausiaina o aniani ma faaopoopo le galala

Faaopopo le pulou kuka i le sisi manino, tapuni le pan ma se tapuni, ma tuu simmer mo le 5-7 minute. O le tele o le vai o le a tu i fafo, e te le manaʻomia ona faʻaalu, e le pei o le sauniuni o puʻupuʻu falai.

Faʻasolo i kāloti, faʻapipiʻi i luga o se mea faʻapipiʻi, faʻaopopo i le vaʻa.

Faʻaopopo sina kāloti i le apa ma aniani ma musika.

O le isi, pi falala, 'otiʻoti i totonu o ni nai pusa, faʻaopoopo i isi vaega.

Totoina o le pateta pateta

Ona faʻaopopo lea o le fasi moa. Mo se meaʻai vegetarian, sui meaʻai moa ma fualaau faisu pe na o le sasaa vai.

Ou te teuina ni meaʻai moa i totonu o pusa i totonu o le pusaaisa, ina ia i ai pea se sapalai mo soupese ma sau sau.

Liligi fualaau faisua ma musulifulu i le susu

Tuu se faga laulaʻau i totonu o se vaimusu, masima e tofo ai. A uma le kuka, tapunia le suamalie moa ma se tapuni, kuka i le vevela vevela mo le 45 minute.

Faʻaopoopo mea manogi ma masima. Aumai i se vevela ma kuka i se vevela vevela.

5 minute aʻo leʻi kukaina, ia togi se puʻu o le pasesa vavalalata i le mashroom soup, faʻafefiloi, aveese mai le vevela, ma ia malolo mo le 20 minute.

5 minute aʻo leʻi kukaina, faʻaopopo greens

Matou te ofuina le suamalie o le mushroom vevela ma pese pese i luga o le laulau, faʻasusu i le pepa lanu uliuli fou ma le vaitau ma le kulimi kirimigi.

Suauu musu ma pese pese

I le ala, afai e te ulaina le masila ma pese pese i totonu o se mea faʻaleleia, e te maua ai se kulimi mumu ma le manaia. Ae ui i lea, e tatau ona maitauina, mo le mamae soups, o le taimi e kuka ai e tatau ona faʻaititia (pe a ma le 10-12 minute).

O le suamalie moa ma pese pese ua saunia. Le fiafia tele!