Meaai

Faʻatauga o meainu suamalie e aunoa ma se suʻi: sua o le suka i le fale

Ina ia faia le sua o le suka i le fale e aunoa ma se tamaʻi sua, e tatau ona e vaʻaia le tele o taimi, ma saunia foi mo galuega faaletino. O le taunuuga o le elixir suamalie ma suamalie o le a toe totogiina ai tau uma o lona gaosiga.

O sina mea e uiga i le apu o le apu

O fea oi tatou e le fiafia i le apu o le apu? Ae, o tagata uma e fiafia i lenei oloa ma ua sauni e inu uma i le taeao ma le afiafi. O le inuina o se meainu e faʻateleina ai le faʻalaumalieina, o lea e fautuaina ai e ave pe a uma se taumafataga. E leai se tagata nofo toatasi o le a musuina se ipu vai o le apu. E ui, e tusa ai ma a tatou Aesculapi, e le aoga i tagata uma. O le a le mea? O le vailaʻau vai i le apu e le masani ona afaina ai tagata ei ai le maualuga o le manava o le manava. O le mea lea, o le suavai e tatau ona faʻaumatia ma le faʻaeteete tele.

Aiaiga o suavai

O le suamalie o le sua mai apu, ona o le i ai o le suka masani, e masani lava ona suamalie. O le mea lea, o le suka e le o taimi uma e tatau ai mo sea sauniuniga. E leai nisi mea e manaʻomia, ae, e tusa ai ma mea umukuka, o le mea lea e tatau i le toʻatele ona teu oloa. Ina ia maua le sua o le apu mo le taumalulu e aunoa ma se suʻai, faʻaaoga se fualaau aina. O loʻo i ai le tele o fale gaosi oloa, masini vili ma masini eletise. I le fale, o le matafaioi a le au lomitusi e mafai ona taina e soo se mea e pala.

E tolu ituaiga o le faasaoina o le sua o le suka:

  1. O le seleseleina o le vai mafanafana e aunoa ma le kuka. O lenei filifiliga e manaʻomia ai le faʻavevelaina o le vai i le 95 tikeri, pe a maeʻa ona lafo vave loa lea i le pusa ma faʻamaʻi saʻo.
  2. O le seleseleina o le suka kuka. O le mataupu o loʻo aofia ai le faʻafefe o le sua mai le taimi o le kuka mo le isi 10 minute.
  3. O le seleselega o le seleselega o le sua suamalie fou. O le igoa e tautala mo ia lava: na o le suamalieina o le sua ua tuʻuina i totonu o fagu. E tasi le "ae." O ipu tioata ma le apple nectar e manaʻomia ai le faʻamalologa.

E i ai ni filifiliga i le auala e faʻafefe ai le sua mai le apu e aunoa ma se pulu. E aofia ai: le faagaoioiga o le lomitusi i tulaga tau alamanuia poʻo le gaosia o masini, o le galuega o se uʻamea e paʻu i totonu o se mea e teu ai meaʻai poʻo se mea faʻapipiʻi laupapa i totonu o se faʻavevesi i le fale.

Suʻeina o le suka apu Apple Paʻu paʻepaʻe

Kuka:

  1. Fufuluina, aveese laulaʻau ma vaega pala, ma le 7 kilokalama o fua. Leai se mea e tatau ai Otioti i ni vaega laiti ina ia sili atu ona faigofie ona maua le sua.
  2. Tuu i totonu o le ipu 5 lita ma sasaa vai i le au. E tele vai e manaʻomia ina ia le mu ai apu.
  3. Suauu ma faʻaitiitia le vevela. Kuki mo le 10 minute seia oʻo ina vaivai ia apples. Ave le afi ma faʻatali mo le masini e faʻamafanafana.
  4. Faʻamau i luga o le aʻai lemu i totonu o se sieve uʻamea.
  5. Sasaa 500 gla o le suka i totonu o le sua mama ma toe fufulu.
  6. Liligi le sua i totonu o fagu muamua ma le faʻamaufaʻailoga. Leai se mea e tatau ona e tatalaina.

Meaʻai Auro Mumu

Kuka:

  1. Paʻu mūmū mūmū, tipi i fasi pepa ma tuʻu i totonu o se fagu.
  2. Sasaa vai inu, ufiufi ma se tapuni ma tuu mo le 7 itula. A maeʻa se taimi atofaina, e sasaa le sua i totonu o se pani, vevela. O le sisiina o apu mai le apa ua aveeseina ma tuu i totonu ia i latou le mea lava lea e tasi. I le taimi nei, aumai le sua i se faʻafefete ma sasaa i totonu o fagu lava e tasi, ae i ai apu fou.
  3. A maeʻa le 7 itula, sasaa le ipu inu inu i totonu o le apa ma faʻafefete. Sasaa le suka e tofo ma faʻavela mo le 10 minute.
  4. Liligi i totonu o fagu e leʻi faʻamaonia muamua ma faʻasolo i luga. Filo, afifi.

O le ipu e tolu lita le 1.5 kilokalama o apu tipi.

Apu Apple ma isi fualaau aina e aunoa ma se suʻi

O le suamalie o le suamalie o loʻo faʻamanuia tele, aemaise lava i le pulupulu, o lea e fautuaina ai e faʻafefe i isi vai poʻo vai pe a tago saʻo. Ina ia malamalama i le auala e faia ai le sua o le apu e aunoa ma se suʻi, e tatau ona e toe iloilo laasaga fautuaina i lea laasaga-i-laasaga i lalo. O se meainu faapena ma le paluga i le taimi o le gaioiga e le aveesea ai ni mea e faʻamalolo ai, ma faʻasaoina ai le atoa o oloa o loʻo faʻapipiʻiina i totonu.

Faatasi ai ma le 1 kilokalama o apu, 1 lita o le sua ma le pulupili o le a sau.

Apple ma Pumpkin Juice Recipe

O le tofo o le pumpkin e patino ma e le manino i tagata uma. Ma, iinei, i se paluga ma le sua o le apu, e sili atu le malie. O le fua o le pumpkin - apu e ave, mama, mai lou tofo. E mafai ona e ave le 1: 1, ae afai e te manao i se tele o le oona, ona tatau lea ona i ai nisi apu.

Kuka:

  1. O le pauki fufulu ua vevela, totoa ma lelei le gaosiga.
  2. Tuu i totonu o se pani, sasaa i totonu o le vai ma kuka ni paʻau.
  3. O le kuka na kukaina le eleke i totonu o se mea faʻafefeteina poʻo le olo i luga o se sieve.
  4. E faia uma 3 mea ma se apu.
  5. Liligi le mea e maua ai le pumpkin puree i le sua o le apu. Susu ma sasaa i totonu o faletupe. Lulu, afifi.

Apple Carrot Juice Recipe

O le suamalie suamalie o kāloti e fetaui ma le atoatoa o le apu. E le gata i lea, o le i ai o carotene ma vitamini B o le a faaopoopo atu i le vailaau o ato.

Kuka:

  1. Otioti fasi kātiti i fasipepa, ona kuka ai lea pe fufulu i luga.
  2. Tuu i totonu o se pulu ma maua ai le sukatiti mama.
  3. Otioti apu, kuka, palu le sua.
  4. Faʻafefiloi lua sua, kuka ma tuʻu i fagu poʻo fagu mo le taumalulu.

Apple Squash Recipe

E mafai ona faia se suamalie suamalie ma le suamalie e le zucchini. O ana meaola faʻapitoa, o le tele o le paseka o le a aʻafia ai le faʻalavelave ma le manava. O tagata maʻi maua i le maʻisuka e fautuaina foi e faʻaaoga lenei fualaau faisua. O le vai suamalie ma le zucchini i le fale e faigofie lava ona faia e aunoa ma se suʻi.

Kuka:

  1. O Zucchini e tatau ona vaʻaia ma faʻailoa. Na o le tipiina i ni vaega laiti.
  2. Kuki, i totonu o se fagu faʻamafanafanaina, faʻaosoosoina pea. 'Aʻai i totonu o se mea faʻaleleia.
  3. Ola e tipi apu apu ma faapipii lenei palu e ala ile sieve.
  4. Faʻafefiloi ni suamalie se lua i le paluga, faʻafefete ma tuʻu i totonu o fagu i le pito i luga. Lili ma afifi mo se aso.

O le sua o le Apple i le fale e aunoa ma se tamaʻi sua e lelei tele ma isi sua mai vine: raspberries, aronia, viburnum, strawberries. Mama ma fefiloi ma isi fualaau faisua, fualaau suamalie, o le apu suamalie e aumaia ai le faamalologa ma fiafiaga fiafia i fale uma. E aoga tele mo tagata matutua ma tamaiti, maʻi ma soifua maloloina, o le mea autu o le ulufale lea i le lisi ina ia manuia.