Laʻau

Farisi lemongrass Faʻasaʻo: faatonuga mo le faʻaaogaina o tincture

O vailaau masani e maualuga le manaomia. E tutusa a latou meatotino e pei oi latou na mafua mai, ae sili atu ona saogalemu mo le soifua maloloina. Afai e faʻaaoga tatau, o loʻo i ai se lelei lelei i le tino o le tagata.

Faatasi ai ma togafitiga masani o le faavae lea e faavae ile Schisandra chinensis. O a meatotino o loʻo i ai i lenei vailaʻau, oa ona uiga, faatonuga mo le faʻaaogaina? O nei fesili uma e fiafia i le tele o tagata e popole i lo latou ola maloloina.

Saina lemongrass

O se laau e le masani ai e mafai ona taʻua o le vine magnolia vine, muamua mo tulaga faʻamalolo faʻapitoaO ona foliga vaaia matagofie foi e manaia. Schisandra i Sasae Sasaʻe e pei o vine e pei o vine, e 15 mita le umi. E tupu aʻe i le itu i Sasae Sasae. O se laina eletise o se vailaau togafitiga e aofia ai lanu lanumeamata.

O vine e aliali mai i luga o le vine e avea ma mumu lanumumu i le autumn. O fualaau suamalie e i ai se tofo faapitoa. E mafai ona latou gaʻo-alofa i se manogi manogi, vevela. Afai e pipi le tama i alofilima, o le manogi o lemoni e mafua mai i le alofilima. Mai iinei na sau ai le igoa o le laau vine vine magnolia vine. E aʻafia ai le aiga o Araliev ma o loʻo i ai le tele o faʻamalologa.

I le lalolagi ei ai 25 ituaiga o laauae i totonu o Sasae Sasaʻe naʻo le toʻatasi le sui o loʻo faʻatupulaia. Ina ia malamalama i le mana atoatoa o se laau tulagaese, e tatau ona e iloa lona fatugaoa tele. Berries e aofia ai se aofaiga tele;

  • elemene taua;
  • minerale;
  • vailaʻau oona;
  • vitamini.

Talu ai ona o mea tulaga ese o le magnolia vine saina na amata ai ona latou faia ni meaola eseese. O i latou uma lava o loʻo i ai faʻamalologa o meatotino o gaioiga mamana. E oʻo lava i Saina anamua, na amata ona faʻaaoga e tagata 'aina ia fua o le laau, talu ai latou tuuina atu le malosi ma le malosi. Ua leva ona malamalama le Saina e faapea, o vine ei ai le malosi o le sua ma le faafouina, lea na matua taua tele ai i latou i le atunuu. O paʻu mamago ei ai fiber, mea taua ma gaʻo, gaʻo ma meainu. O le laau o se mea lelei faʻaleleia o meaola ninii. Mo togafitiga faafomaʻi, o lemongrass o loʻo faʻaaogaina i le:

  • pills
  • faʻamatalaga;
  • pulu;
  • mea laiti.

Lemongrass tincture

O le vaifofo sili ona taatele o le totoga o le vine magnolia vine. E mafai ona taʻua o se tasi o mea e sili ona lelei e faʻamalosi ai mo le totoga tutotonu, lea e taʻua ai le vailaau o se mea faʻapitoa. O se mea masani e mafai ona faʻaleleia ai le mautu o le tino. Fua tuʻuina atu iuga sili ona leleipe a fai o se tagata:

  • suia tulaga masani masani;
  • vaivai i le tino ma le mafaufau;
  • tofoina o le faʻaitiitia o le okesene;
  • i totonu o tulaga ogaoga.

Mo togafitiga faafomaʻi, e le gata o fua o lemongrass o loʻo faʻaaogaina. E faʻaaogaina foi o paʻu, lau, fatu, lea e faia ai le lemongrass extract, ma le tincture o le laau. faʻavae i luga o le ava malosi. O oloa uma e faʻatatau i le Lasafa i le itu i Sasaʻe o loʻo i ai le malosi o meatotino, e na o se fomaʻi e tatau ona faʻamaonia soʻo se fualaau faasaina. E mafai ona faʻatau i taimi uma i se fale talavai.

O Schizandra tincture e faia mai fatu o le laau ma o se mea inu ava mai le fua. Tincture release form - 50 ma le 25 ml fagu.

Schisandra faatonuga mo le faʻaoga

Oriental ua leva ona faʻaaogaina e le fomaʻi le tinia o lemongrass Far Eastern e faʻavaivaia le vaivai, toe faʻafoʻisia le malosi, faʻaleleia atili le vaʻai. O le laau e faʻaleleia atili ai le malosi o le tino, faʻamaonia ai faiga faʻavaomalo. O Schisandra o loʻo i ai se mea faʻaleleia ma le faʻaaoga. O le tincture ua fautuaina mo le malepelepe, o faʻamaʻi eseese, e aofia ai faʻamaʻi pipisi. E mafai foi ona faʻaaoga i fafo, mo se faʻataʻitaʻiga, mo faʻamaʻi manuʻape a latou faamaloloina mea leaga ma mo se taimi umi.

O le faʻamalologa o le faʻamalolo o loʻo faʻasagaina foi mo le maualuga o le toto, o se faʻaitiitia o le leo o le cardiovascular system. Afai e te faʻaauau, o loʻo faʻaleleia le gaosiga o le carbohydrate ma o se taunuuga, e susunuina gaʻo tele. A maeʻa le taimi pe a uma ona faʻaaogaina le tincture, e mou atu le tulaga faʻavaivai, e toe faʻafoʻiina le faʻaleleia o le tino ma le urogenital function. Schisandra tincture e matua lelei lava mataalia i faafitauli nei:

  • popole
  • bronchial asthma;
  • anemia;
  • faʻamaʻi o le ate, fatugaʻo, manava.

Ua leva ona faamaonia o lemongrass e toe aumaia ai sela o le tino. O tagata Indigenous o Sasaʻe Sasaʻe na latou maitauina e mafai e le laau ona faʻamalosi lelei le aveeseina o le maʻi pipisi. E masani ona faʻaaoga le tincture i le i ai o faʻamaʻi paʻu e pei o psoriasis, dermatosis, vitiligo, planhen planus ma isi.

Talu ai o lemongrass e mafai ona lelei faʻaleleia faiga faʻavalea i le tino, e fesoasoani i le tau faasaga i faʻamaʻi pipisi. Afai e te faʻaaogaina le tincture ma se gau, e mafai ona e faʻaputuina se tele o le biological malosi i se taimi puupuu ma lagona le fiafia mo se taimi umi.

O le faʻamaina o le ava malosi e faʻaaogaina ai le faʻalavelave masani ma le moe, e pei foi ole maʻi ole asthenic. Afai ei ai se faʻaauau pea o le tino ma le popole, e fautuaina le tincture e faʻaaoga i aso uma i le taeao ma le afiafi ao leʻi oʻo i taumafataga, 25 faʻafefe. E fautuaina foi le inuina o le tincture pe a galue i tulaga matuia. Vasega o togafitiga e 3-4 vaiaso.

Contraindications

E le mafai e tagata uma ona faʻaaogaina le siʻosiʻomaga o lenei masini malosi. Afai ei ai le tele o mea e le mafai ona tupu, o lona uiga e le o fautuaina e inuina le fualaau faasaina. E lē gata i lea, e le mafai ona faʻaaogaina mo tagata o loʻo mafatia i le maʻi o le maʻi, o le le mautonu ma le le atoatoa, i le gasologa o le gasegase o faʻamaʻi pipisi. E le fautuaina e faʻaaoga mo le maʻitaga ma le lactating women, i le tulaga o le le faʻamaoni i le fualaau faasaina.

O faʻamaʻi uma e mafua ona o le malosi o le gaosi o le Schisandra chinensis. O faatonuga mo le faʻaaogaina e tatau ona faitauina ma le faʻaeteete, talu ai o le laau e matua aʻafia ai le faʻaoga o le tino. Mo lenei mafuaaga, o le fualaau faasaina e le tatau ona tuʻuina atu i tamaiti ei lalo o le 12 tausaga.

Gaʻo faila i le fale

Ina ia saunia le tincture o lemongrass Far East oe lava, e tatau ona i ai fualaau mama o le laau. Ua nutililii ma tuu i totonu o se fagu tioata tioata. O mea o loʻo i totonu o le pusa e sasaa atu i le 100 ml o le ava malosi ma faʻamaʻa ona tapunia. O le fofo o loo tumau pea i se nofoaga pogisa, pe a ma le 7-10 aso i le vevela o le potululuina i nisi taimi. A maeʻa lena mea, e tatau ona faʻamamaina mea uma e aofia ai, faapipiiina fualaʻau ma toe taofi le mea o le aso 2-3 ma toe faamama. I le noatia ma le fai fuafua i le tekinolosi uma o gaosiga, e mamā ma manino le taoto.

E tele auala e saunia ai togafitiga mai le vine magnolia vine. E i ai suʻega eseese mo le faia o ni vaega o se vailaʻau faʻamaʻi mai fatu o fua o fua. E faia foi fualaau mai fualaau aina fou, o le lauti o loʻo fausiaina mai vine.

O nei mea uma e maua mai se faʻamalosolo ma le faamaloloina o Schisandra e mafai ona faʻaolaina oe mai le tele o faʻamaʻifaaleleia le soifua maloloina. E le tatau ona tatou faagaloina o le i ai o se malosi malosi, e ono afaina. Aʻo leʻi faʻaogaina, e tatau ona faia se suʻega i se fomaʻi. Afai e leai se faʻailoga, ona avea lea o le fualaau faasaina o le a manuia moni ai le tino.