Meaai

Faʻamatalaga mai le manulele mumu ma le uliuli: ia faʻamafanafana le tau malulu i le taumafanafana

O le mea faʻapitoa mai le cherry birds o le a fiafia ia te oe i se mea e le masani ai i le malulu malulu ma o le a le faatagaina le tino e pagatia i le vai o le vai. O le inuina o le inu o se tasi lea o auala sili e iloa ai se mea e, pe a fou, e le fiafia i le alofa lautele. O loʻo i ai le tele o fua o fua; o mea uma lava e ese i le galue, ituaiga ma le tele o meaʻai. O le tofo, lanu ma le manogi o le mea faigaluega e faalagolago i luga o mea faʻaopopo. O faʻamatalaga faigofie nei o compotes mai le manulele mumu ma le uliuli.

O mataupu faavae lautele mo le sauniuni e faʻaaoga mai le manulele manu mo le taumalulu

Ina ia faia le inu o le mea manogi ma susulu, e tatau ona e faʻaaoga vine mama. Ae e le tatau ona latou maanuminumi, pala, wormy. O faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi e tatau ona vave lafoina i le taimi o le ulu faʻatasi ma lala, laulaʻau ma isi lisi. A leai, o le a faigata ona faʻamautinoa le saogalemu o le compote mai le manulele mumu mumu po o le uliuli seia oo i le taumalulu.

Taiala lautele mo le sauniuniga o compotes:

  1. O pipi ua fufulu lelei atoatoa aʻo lei faʻaaogaina, faasao mai lala, ma mamago.
  2. Faletupe masani e manaʻomia le gaosiga. O le auala e sili ona faatuatuaina o le faʻamaloloina o ipu i luga o le asu, i totonu o le ogaumu, i totonu o le microwave.
  3. E manaʻomia foʻi le faʻagasolo, e mafai ona e kuka pe sasaa i ai le vai vevela.
  4. Sugar mo sauniuniga i le taumalulu e tatau ona faʻaaoga mama mai le afifi. E sili atu le aua nei ave le oloa mai le laulau; o pala, lapisi e mafai ona ulu i totonu.
  5. Lafoaʻi i taimi uma le tapuni ma se ki faapitoa, ona tuu lea o le fagu i lalo ma ufiufi i se mea mafanafana, ia lelei le mafanafana.

E mafai ona e kukaina le talone manu felelei mo le taumalulu e aunoa ma le faʻamalositino ma faʻatasi ai ma isi apa kuka ua tumu i totonu o le apa. O le metotia muamua e itiiti le taimi e alu ai, ae le faʻamautinoa ai le saogalemu o le ava seia oʻo i le taumalulu. O sina mea itiiti lava mai le tekinolosi, o le solia o le gaogao e mafai ona taitai atu ai i le ulaula. Ina ia faafaigofie le tekonolosi ma faaitiitia le taimi e kuka ai, faalua le sasaa, faaaogaina auala e faaaoga, citric acid, lea e avea o se tausiga, e masani ona faaopoopoina.

Tulimanu manu felelei mo le taumalulu e aunoa ma le tui

O le auala sili ona faigofie ma sili ona saʻo sauniuniga o taumalulu sauniuniga. Talu ai e leʻi oʻo i le vai inu, e taua le matauina o le mama atoatoa, e tatau ona faasolosolo lelei togafiti, fufulu, mago. Iloiloina o mea e faʻaaoga mo le ipu e tolu-lita. O le aofaʻi o suka e mafai ona faʻatupulaia, ae le o manaʻomia. O le sauniuni e faʻaaogaina mai le manulele manulele mo le taumalulu e tusa ai ma lenei fua i totonu o fagu laiti e le fautuaina, talu ai i le faagasologa o le faʻamalosi i lalo o le palanikeke, o le faagasologa o le faʻamaʻiina o le tagata lava ia e fai, i ipu laiti e le mafai.

Meaʻai

  • 0.5 kilokalama o le manulele manu;
  • 0.3 kilokalama o le suka;
  • 1 tsp citric acid;
  • 2.6 lita o vai.

Kuka:

  1. Faʻasaga ma faʻagogo fua. Liligi i totonu o se fagu e leai ni mea.
  2. Faʻafefiloi le vai o le fua ma le suka, aumai i se vevela ma faʻafefe mo se minute e faʻamautinoa ai ua leai se aoga o le syrup.
  3. Faʻaopopo le acid citric i fua. Sasaa mea o loʻo i totonu o le meaʻai faatasi ai ma le sipuni kuka i totonu o le ua, tuʻu i luga o se tapuni le faʻamaonia ma vave ona taʻavale ma se ki. Lafo e faʻamalo lelei.

Nai lo le acid citric, 30-40 ml o le suasami o le citrus e mafai ona faaopoopo i le mea faigaluega. O lenei mea e faʻaaogaina e tumu ai le mea faigaluega ma se manogi manaia.

Tulima e lua-cherry ma le apu compote

O le fua mo se mea inu fefiloi ma se manogi manaia ma le taumafanafana. Tekinolosi faʻaluaina ua manatu e sili atu le saogalemu, lelei mo fualaau suamalie. E masani ona faʻaaoga pe a selesele tomato, kukama mo le taumalulu. Mo le sauniuniga o le compote mai le manulele manu ma apu, ua fautuaina e faaaoga fualaau suamalie e aunoa ma ni anufe, nifo ma isi manua. E le fetaui fualaau aina suamalie, o le a le mafai e le vaega ona mou atu foliga ma o le a le manaia tele.

Meaʻai

  • 400 g gaʻo;
  • 250 g manu felelei;
  • 500 g apu;
  • vai.

Kuka:

  1. Liligi fufulu vine i se fagu mama. Fufuluina apu, solo le malogo, tipi i ni vaega tetele. Aloese mai le oona, o lo latou i ai i le compote mai le manulele manu e filifili.
  2. Sasaa mea o loʻo i totonu o le apa i le vai inu, tuʻu i luga o le tapuni, ae aua le mimilo. Tuu le avanoa mo le sefulu minute. Faʻaofuofu le tapuni i pu, faʻafefe uma le vai mai le apa i totonu o le fagu, tuʻu i luga o le ogaumu.
  3. Faʻaopopo le suka i le vai. Afai e suamalie apu, ona oʻo lea i le tofo e mafai ona e sasaaina 0.5 tsp. citric acid, o le a avea foi o se fesoasoani faaopoopo.
  4. Suauu le sipuni mo le 2 minute, sasaa meaʻai i lalo o le ua. Faʻamau le tapuni i tua, tata i luga le fagu ma se ki, aveese seia maeʻa maeʻa i lalo o le pusa.

Se fua faigofie mo le compote mai le manulele mumu mumu ma le aloiafi

O se tekinolosi manaia lea e alofia ai le faʻamaʻapeʻapeina o ipu ua tumu i totonu o le apa. O le sauniuniga o lenei vaiinu e faia i ni vaega se lua, o le a tele ni itula e alu e faʻaaogaina ai mea aoga i le siva. O fualaʻau mumu ua i ai se tofo itiiti. O le mea lea, mo le sauniuniga o le compote mai le manuʻumu mumu, e fautuaina e faʻaaoga mea faaopoopo. E masani lava o le faapelepele, fusi, fuamalie, soʻo se fualaau e fetaui ma le taimi matua. O se tasi o filifiliga o le paʻu ua tupu. O le ava e maua e le gata na tumu, ae faʻapea foi vitamini. E tolu lipene mea.

Meaʻai

  • 200 g o le vao vao;
  • 500 g o manulele manu;
  • 270 g o suka;
  • 2.3 lita o vai.

Kuka:

  1. Salu vai, faaopoopo le suka, faʻapipiʻu mo le tolu minute.
  2. E vaʻaia fua o le manulele manu ma se vao vao, e fufulu lelei, ae e le mafai ona faʻamago.
  3. Faʻaaogā meaʻai o le inu i totonu o le pani i le vevela vevela ma vave ona tape le ogaumu. Ufiufi, alu mo le lima itula, e mafai ona e umi teisi. A o faagasolo lea taimi, ua suamalie ia vine i le pulu, tufatufaina o latou tofo.
  4. Faletupe saunia. Aveese fua mai le compote ma se sipuni slotted ma faʻafeiloaʻi i totonu o se pusa faʻamalosi. Tuu le siva i luga o le ogaumu, vela mo le lima minute. O le laasaga mulimuli i le sauniuni o se mea faigofie mai le manulele mumu mumu, o le faatumuina lea i le vai inu. Faletupe o loʻo faʻamaufaʻailogaina. Tuu le faʻamaʻamilo lelei ile pito i lalo ile palanikeke mafanafana.

Soo se compote o le a sili atu ona manaia pe afai e te faaopoopoina mea manogi i ai: vanilla, cinnamon, cloves. O le tofo lelei o le mea faigaluega o le a maua ai se fasi mea totino. O se manogi manaia o le a maua ai le lemoni po o le moli moli, e mafai ona e tuʻuina ni nai fasi lapisi.

O fualaau mo le kukaina o le faʻamalosi o cherry ua sili atu le telē, ae toetoe lava oi latou uma e faavae i nei tekinolosi faʻavae. I le faʻaopopoina o fualaau 'eseʻese ma fualaʻau, faʻatonutonuina le aofaʻi o suka ma mea manogi, e mafai ona e suia ma e oʻo lava ina maua ni mea fou. Faʻataʻitaʻiga!