Fale taumafanafana

Tatou te faʻatau ni faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mo ato i luga o Aliexpress

E tele oloa e tatau ona teuina i se nofoaga malulu e aunoa ma le ea. Aʻau, lauti, kofe, fualaau mamago, falaoa - o nei oloa o le a tumau pea mo se taimi umi pe afai e teu lelei. Ae mulimuli ane, e leʻo iai ni pusa o le tele o manaʻomia. I le isi itu, e mafai ona e faʻaogaina pusa masani. Ae faʻapefea ona taofia lelei? Faʻaaogā clothespins poʻo se faʻamaumauga masani?

O le mea moni, o tagata gaosi oloa ua leva ona foia lenei faafitauli. I luga o le initaneti o faʻatauga faapitoa mo taga e matua lauiloa lava. Latou te tapunia le taga. O le mea lea, o le a leai se tafega o le ea, ma leai ni iniseti o le a fetolofi i totonu. E le gata i lea, faʻafetai i lenei masini, o mea o loʻo i totonu o le afifi o le a leai se mea e faʻavaivai ma faʻapala.

O le faʻaaogaina o taga taga e faigofie lava. Muamua e te manaʻomia le tuʻuina o le meaʻai i totonu o se ato, ona faʻatoʻa tapuni lea o le ata i luga. I le auala, i le auala lava lea e tasi e mafai ona e puipuia ai lau telefoni mai le vai i totonu o le fagu pe a o savali i le timu.

I le faʻaopoopoga, e mafai ona faʻaogaina fusi mo ni kopa vavalalata o susu ma isi oloa gaosia. O le taimi nei e le mafai foi ona susu susu i luga o le faʻamoemoega.

Faʻamanuiaga o taga pepa:

  1. Faʻafaigofie. E faigofie tele ona faʻaogaina ia fusi.
  2. Tauvaga. O ata e mafai ona puipuia mea uma mai le siosiomaga mai fafo.
  3. Faʻamau. O lenei masini e le tele se avanoa i luga o le fata.
  4. Lotogatasi. O ata mo ato e fuafuaina mo le toe faʻaaogaina.

O le mea lea, e manaʻomia ai taga pepa i umukuka uma. Ae peitaʻi, o le a le tele o latou tau? I faleoloa i luga o le initaneti i Ukraine ma Rusia, o lenei masini e totogi ai le 41 rubles. Tau maualalo maualalo mo lenei masini.

Ae ui i lea, i luga o le upega tafaʻilagi a Aliexpress mo vaega e 5 o tutusa uma lava e tatau ona e totogia na o le 60 rubles. O lona uiga, e tasi le tau e 12 taula. O se tau e maualalo le tau mo se mea aoga tele.

Faʻapitoa o taga kuki Saina:

  • meafaitino - palasitika;
  • umi - 11 cm;
  • lautele - 1.4 cm;
  • lanu - lanumoana, lanumeamata, lanu viole, piniki, moli, lanu samasama;
  • 5 puʻe e aofia ai.

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o taga pepa o fesoasoani sili ia i le umukuka e teu ai soo se meaʻai fou. Ae peitai, e tatau ona e faatauina lenei masini na o se tagata gaosi Saina. I le uma, o lona aofaiga e itiiti ifo nai lo le tau na faʻaalia e le tagata gaosi oloa i totonu.