Laʻau

Faamaumauga o le faaaogaina ma le faamaloloina o meatotino o le suauu taua tele

O eteru na maua mai laau paina e masani lava ona mafaufauina o vailaau e sili ona mamana. Ae ui i lea, o le tulaga maualuga i totonu ia i latou o loʻo nofoia e le suauu kiliva, o meatotino ma ona faʻaaogaina ua lauiloa talu mai aso anamua. O o tatou augatuaa na faia meaafale ma ipu mai le fafie o lenei tagata maoae maoae. I totonu o ia koneteina, o meaai na teuina mo se taimi e le masani ai, ao le susu e seasea ona afaina. O kapeneta Cedar ma ua tumau pea ona aoga tele i le toʻatele, talu ai latou te le amata moa. O vailaʻau o loʻo faʻaaogaina e lenei laau e pei lava o iniseti eseese e fefefe i le afi, aemaise lava namu, lago, ma siaki. E taua, ae ina ia mafai ona fufulu le ea o le taulaga, e na o le tasi le togalaau o nei laau e lava. Talu ai ona o ana mea faʻapitoa, o le suauu taua e tatau ona faʻaogaina i le cosmetology ma le vailaau mo togafitiga.

O fualaau pine e maua ai le gaʻo matua gaʻo. E tasi le laau e mafai ona maua mai i le 50 kilokalama o fua. O lea suauu manogi e tele taimi e sili atu ai vitamini E nai lo le olive olive.

Zhivitsa - tagata tausi maʻi

Mo le togafitiga o le tele o faamai, o le resin o loʻo faʻaaoga, o lona uiga, o le resini o se pine pine. Ioe, e mafai ona e mauaina oe lava ia. Ae ui i lea, e aoga le mafaufau o le "sua" ola o le a vave ona magumagu ma faigata. O le mea lea, e toʻatele e fautuaina le soloia i le sunflower po o le suāuʻu olive. Ina ia faia lenei mea, vevela le faʻafefiloi faʻafefiloi ma se fasi auro auro ile 50 ° C. O le mea malie, faʻatasi ai ma se togafitiga vevela, o mea aoga uma lava e taofia i totonu o le resini. O le mea e maua ai le fofo ua saunia mo le faʻaaogaina.

O le arasi i totonu o le arasi arasi o loʻo i ai se aafiaga moni i le tino. O le i ai i se siosiomaga faapena, o loʻo faʻagaoioia ai le malosi atoatoa o le malosi o le tino. O le mea lea, o se "au" tulaga ese o mea sili ona taua e mafai ona faʻaaoga mo:

  • vailaʻau vevela;
  • polyarthritis;
  • afaina o fao ma paʻu;
  • otaota;
  • prostate;
  • afaina o le paʻu o le paʻu;
  • herpes;
  • mumu o le mucous membrane (gaʻo tautala o mata, nasopharynx ma genital);
  • faʻamaʻi

I lenei tulaga, o le mea pito sili ona taua o le fuafua lelei lea o le togafitiga. Faatasi ai ma isi mea, o nei fualaau faasaina e mafai ona aveesea mea oona, cholesterol ma ituaiga eseese o toxins. I le taimi lava e tasi, o ia fofo (5%) o loʻo faʻaaogaina i togafitiga o vailaau faʻapitoa o viral respiratory, tonsillitis, pharyngitis, adenitis ma tonsillitis.

O nisi tagata atamamai e finau mai o le arasi elher e faigofie lava ona ufiufiina e le tino. Ae ui i lea, e tatau ona e faʻaeteete, aua o ona vaega e mafua ai allergies. O le mea lea, faʻalavelave, baths, compresses, massages - o le filifiliga sili ona lelei mo i latou o loʻo i ai se tino maaleale.

Tauvaga Faʻavavevave

O le palealii o le matagofie o se talavou, ma le matua, o le fafine o lana aulelei matagofie. E le o se mea e le fiafia, ae o aʻafiaga faʻaleagaina, faʻamaʻi ma faʻalavelave faʻaleagaina ei ai aʻafiaga i le tino o tamaitai lalelei. Ina ia mafai ona foliga lelei e ui lava i nei mea uma, o le tele o teineiti e faʻaaogaina le suauu e manaʻomia mo le lauulu. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e toatele na manumalo i faʻamaʻi eseese o le maaleale, e aofia ai seborrhea ma mea taumafa. E mafai ona e mauaina le mea naʻo le manaʻoga pe afai e te saunia lelei le fua ma fai i taimi uma taualumaga talafeagai. E le gata i lea, e tatau ona e filifilia se mea manuia o mea totino e talafeagai mo ituaiga ituaiga lauulu.

O le tele o kamupani gaosi mea e gaosia ai eleta e ala i le faʻaaogaina o laʻau, paʻu, faʻapea foʻi ma le paʻu o lala o arasi.

Lalo ma le Dandruff

E tusa ai ma se suʻesuʻega se tasi, o nei faafitauli e matauina i tupulaga talavou ei lalo o le 25 tausaga. O lenei vaega e aofia ai foi i latou o loʻo mafatia i faʻamaʻi o le manava ma le gaogao. Ae ui i lea, i tua i le 19 senituri, o se saienitisi Farani, saʻiliʻili i talafila i lalo o se microscope, na maua ai fungal spores i totonu. O latou ia o le mafuaaga autu o le alualu i luma o le faamai. Aua e te teena le paleni o le hormonal o se tagata, faapea foi ma lona gataifale ma le tulaga o le vaeluaga o mata. Ae ui i lea, o faʻamalologa o le suauu kili ma lona faʻaoga o le a fesoasoani e faʻagalo le "kiona" "i lou ulu mo se taimi umi. O se tasi lenei o fua lelei aoga:

  • liligi le sipuniti o arasi cedar;
  • o le faavae e tatau ona faia i se meainu malosi (cognac po o vodka) ma le lauti malosi, sasaa 1 tbsp o vaega taitasi. L.
  • togi tolu mataua o faga vailaau taua (sasa laurel).

E ala i tu masani, e tatau i se fafine ona fufulu ma le faaeteete se vai malulu faamaluluina i totonu o aʻa. Ona ia afifi lea o lona ulu i le polyethylene ma le solo solo. A maeʻa le itula ma le afa, e fufulu le masini i lalo o le fagu. O le faʻataʻitaʻiga e toe faia i le 5-7 aso. O se taunuuga, e lua masina o le a le pasi, ona o le taunuuga o le a manino.

O le susunuina o le afi e pei lava o masani ai ma togafitiga faapena. Ae ui i lea, o le vevela mamafa, mumu ma le leiloa o sela atoa o faailoga taua ia o se mea e oso ai.

Siʻitia tuputupu aʻe

A maeʻa ona foia e se tamaititi faafitauli faigata, e manaʻomia e ia le faʻamautuina o lauulu lauulu. Ioe, e taua le malamalama o lauulu e tele vaega o le olaga. E le gata i lea, o aso uma e toesea ai le selau o ona lauulu. Ina ia piʻo vave ola, e mafai ona e faia lenei masini:

  • faataapeina le aofaiga tutusa o masima i le sami i totonu o le sipuni sipuni o lefir (yogurt);
  • faaopoopo le 2 tsp. meli;
  • faaopoopo le arasi ma le suauu vine (sili ona maua mai le maa), 30 ml i le tasi;
  • folasia laulaʻau o lavender ether (2-3 pala.).

Massage le mea e faʻaaogaina i luga o le ulu. Faʻapipiʻi i mea manogi ma tuu ai i lenei setete mo le 60 minute. Fufulu ese lenei masikoli e sili atu ma se aofaiga tele o moa, sosoo ai ma le faʻaaogaina o le pulu. O le faʻaaogaina o le arasi arasi i lenei auala e saofaga i le tuputupu aʻe malosi o curls.

Fusi Faalilolilo mai le Horse Horse

Mo le tele o seneturi, o loo taumafai tagata mo le matagofie ma le talavou. E tele saga na latou faamatalaina o latou manatu i le lalolagi e ala i tafaoga a tamaiti. O le mea moni, o le kuka i le vai inu, ona faapipiiina lea o ni nai taimi i le vai aisa ma ua leaga nei. O le asō ua faigofie tele ona faia se fagu foliga talafeagai ma le suauu kili, ma e tele faafitauli e mafai ona foia i ni nai masina. O nisi o nei paluga e mafai ona susu, ao isi e mafai ona aveesea le gaʻo. Ae o le lua oi latou o le a fiafia i tamaitai uma.

Talavou e faavavau

O faʻafefete i tafatafa o laugutu ma mata o le a faʻaleleiina lelei pe a uma le 30 aso o le faʻaogaina o se maso. O le va i le va o taualumaga e tatau mai le 3 i le 5 aso. Ae ui i lea, o le togafitiga e tatau ona faʻaauau i le isi masina. O le paʻu o le paʻepaʻe ma lamolemole pe afai e te faʻafefiloi mea nei:

  • se sipuni o le honeycomb;
  • sefulu lago o le eletise autu;
  • lanu oona - 15 g.

Ona tatau loa lea i le fafine ona tufatufa atu le paluga i luga o foliga. Faʻataʻatia ma le faʻaeteete le moe i autafa o mata. E fautuaina se tasi e faia lenei mea, e pei o se uo teine ​​po o se afafine. A maeʻa le 20 minute ua fufulu le masini i le vai vevela.

A maeʻa ia faʻavae, e mafai ona mumu le paʻu, ae e le o le fefe. O le ita e aveeseina i se kulimi po o se gaʻo gaʻo.

Talavou leai se totogi

O nei faʻalavelave mataʻutia e mafua ai le tele o faafitauli i luga o le paʻu lanu o se talavou. Masalo o mea faigata ma le masalosalo o le tagata lava ia e na o le afa oi latou. Ae o maʻi paʻu latou te mafua ai e mafai ona faaleagaina ai le ola o se tamaititi. O le mea lea, e sili atu le taua i le taimi muamua e faʻaaoga ai se masini ma:

  • se teuteuga o le chamomile (1.5 tbsp. l.);
  • arasi (10 pulou) ma le almond (5 pusa.) suauʻu;
  • Ether o cloves, faʻapea foʻi ma vine (fatu), 2-3 e faʻafefe taʻitasi.

Lubricate i se ituaiga elixir maʻi e tatau ona avea ma foliga atoa. O le umiaina o se ufimata e le silia le afa itula. O le toe faia o le taualumaga e taua i aso uma 3. A faʻamamaina, e fautuaina le faʻaaogaina o le vai e tumu i le suamoni / lime suamalie. O se masina o togafitiga faapena o le a fesoasoani i se talavou foliga matagofie ao fiafia i lona talavou.

E le tatau ona fufulu foliga pe a uma ona fufulu le masini. Afai e manaʻomia, e mafai ona e patipati ma se solo pepa.

O le ausiaina o nei metamorphoses maoaʻe e mafai ona o le agavaa ma faʻaaogaina mea taua o le suauʻu arasi. Ae ui i lea, e le tatau ona e ave faʻatasi ma nei faʻavae. O le va i le va o togafitiga e tatau ona le itiiti ifo ma le tolu masina.