Meaai

Green borsch

O le amataga o le taimi o le tautotogo, o le mea moni, o le borsch lanumeamata. I le a le isi sou susu e mafai ona e tuʻuina atoa se faʻalelei o le amataga o le tautotogo? Faʻaputu muamua fualaau aina i totonu o le togalaau ma faaopoopo faʻamalosi i le borsch se paolo atoa o le maarate, lanu, lanumoana lanumeamata o le amataga o le tautotogo. Muamua lava, o le mea moni, o le mea taua autu o le maasiasi; e manaia tele le faaopoopo i ai o upega laiti i le borsch, e mafai ona e tuuina le laulaau ma lanu aniula lanu; ma le faaopoopo i ai o le dill ma le pasili.

Green borsch

Green borscht mai se ituaiga na o mea e sili ona lelei. E le mafai ona e faʻauluina kāloti ma aniani - e ui lava o le masani ai e masani ona faʻafefiloi le borscht o le a sili atu le auro, mauoa.

Ae o se filifiliga sili atu ona aoga ma maloloina o le kukaina lea o le borsch lanumeamata e aunoa ma le falaiina, na o le tulaga lenei - ae le o luga o le vai, ae o aano o manu po o moa. Faatasi ai ma ni aano o aano o aano o manufasi, o le ipu o le a sili atu ona faamalie ma manaia. E mafai ona e kukaina le talo i luga o se fua o fualaau aina, ona tuu ese lea o le aano o manu i totonu - filifili po o le fea filifiliga e sili ona e fiafia i ai.

Meaʻai mo Green Borsch

Mo le 2.5-3 lita o le vai poʻo le susu:

  • 3-5 pateta (faʻalagolago i le lapoa);
  • 1 kalama;
  • 1 siʻitiʻiti laʻitiiti (filifiliga);
  • o se faaputuga pepelo;
  • se lanu lanumeamata lanumeamata;
  • se tamai vaega o pi ma pasili;
  • se tamai upega laiti;
  • masima e tofo (ou te tuʻu le sipuni 1);
  • fuālaʻau fuālaʻau pe'ā e kuka ma kuka.

Ina ia auina mai:

  • Fuamoa e vevela - 1 poʻo le afa i le tautua;
  • Paʻu kulimi.
Meaʻai mo Green Borsch

Fuga lanu meamata lanumeamata

Afai e te kukaina le borsch i luga o le susu, muamua e kuka le aano, aua e umi se taimi e kuka ai fualaʻau ma lau. O se fasi povi, puaa po o se moa e talafeagai. Auina le aano i totonu o le vai malulu, vevela seia oʻo i le kuka ma isi 2-3 minute; ona faʻafefe lea ma tusi ata. Kuki le aano i luga o le vevela vevela, ma sina vevela, toetoe lava a kukaina: moa - 20-25 minute; aano o manu - 30-35 minute. A amata ona suamalie le aano o manu, ua oʻo i le taimi e faaopoopo ai fualaʻau i le susu.

Otioti kokoti, pateta ma saunia lau

Afai e te kukaina le borsch i luga o le vai, matou te amata mai le taimi nei: matou te tipi pateta i totonu o poloka, kāloti i liʻo ma sasaa i totonu o le vai vevela. E mafai ona e faʻafeiloaʻi se vaega o le kāloti i luga o se fatu mafiafia ma salu i totonu o le suauu manogi ma gaʻo tipi, ona faʻaopopo ai lea o le fuga i le borsch. Ae, e ui lava o kāloti falai ma aniani e tuʻuina atu ai soupelu se lanu auro matagofie, o le borshchik lanumeamata lea ou te manaʻo e kuka e aunoa ma le falaiina. E sili atu le fetaui mo le tamaoaiga o le taumalulu, e pei o le pea, ma le amataga o le tautotogo e tatau ona mama ma fou.

Cook pateta ma kāloti

Aʻo fufuluina fualaau faisua mo le 7-10 minute i luga ole vevela vevela, saunia le lanu. Tatou te faaititia le sorrel i le vai malulu mo le 3-5 minute, ina ia susu mai le pefu ma vaega eleele ile lau, ona fufulu ai lea i lalo o le vai tafe. Tatou te faia tutusa i laʻau, pasili, pi, ma aniani lanumeamata e mafai ona fufulu i lalo o le tap.

Soram sorrel Fufulu greens Tipi greens

Tipi le lau. O le mea e le mafai ai e le upega, e mafai ona sasaa ai le vai inu, tuu i totonu o se mea e teu ai, ma a manaia, tipi.

Faaopopo saula, upega, masima, faʻanoanoa, kuka mo 2-3 minute. Ona sasaa atu lea o le gutu i totonu o le apa - aniani, pasili, leu ma kuka mo se ulugalii mo ni nai minute, mulimuli ane e mafai ona e tapeina le afi: ua saunia le borsch.

Faʻaopopo greens i, masima Kuki isi 2-3 minute Green borscht ua saunia

O isi kuka e faaopoopo faʻamaʻi maso saʻo i le borscht ao faʻavelaina, faatasi ai ma laau. E masani ona ou kukaina ni fuamoa vevela i totonu o se isi apa, sasaa i luga i le malulu, malulu ma mama, ma pe a ou auauna atu ou te tuu i totonu o ipu taʻitasi, tipi i ni pusa po o ni afa, ona sasaa lea o le borsch.

Green borsch

E matua lelei lava le tuʻuina o se sipuni o kirimi kulimi poʻo se kulimi i se borshchik lanumeamata.

Le fiafia tele!