Fale taumafanafana

Suʻe-------------------------gi mo se fale vevela;

Afai o loʻo i ai i le aiga ni fanau, o lona uiga, o se fesuiaiga i totonu o le atunuʻu e faigofie lava. O le faia o se taumafanafana i ou lava lima e faigofie lava, e na o le manaʻo ma le taimi e te manaʻomia ai. E faʻapea foʻi ma mea faigaluega ma mea faigaluega i le tele o le manaʻomia.

Ituaiga o fesuiaiga mo se nofo i le taumafanafana

E toatele tagata e fesili ifo ia i latou lava: pe faapefea ona fai se suiga i le atunuu? Muamua lava, e tatau ona e filifili pe o le a le ituaiga o fesuiaiga o le a manaomia. Ma a uma lena, e tatau ona e amata fuafua au mea e fai. I le taimi nei, o ituaiga nei e sili ona taatele, ma faigofie foi ona gaosia:

  • faʻafeiloaʻiga;
  • fafo.

O le auala pito sili ona faigofie e malamalama ai pe o le a le eseesega i le va o se tauvaga mo se nofoaga vevela mai se ata: o le a manino le iloa o le a.

E mafai ona faia ni fesuiaiga faʻapitoa e faʻaogaina ai faʻaoga. E mafai foi ona faia i ni mea eseese. O latou uiga autu o le taofia lea mai se laau poʻo se isi fausaga e maua i le maualuga.

O fesuiaiga masani e galue i luga o le mataupu faavae tutusa e pei o popo masani. Ae ua iloga i latou i le i ai o se mamanu faʻapitoa mo le faʻatauina o le nofoa lava ia.

O le gaosia o ituaiga eseese o swings e ese mai i lena tulaga mo le tutoʻatasi, e manaʻomia pea le faʻaopoopoina o le mamanu mo le tautau.

Telefoni i luga o laupapa: mea e manaʻomia ma meafaigaluega

O le faia o se suʻe-e-oe mai laupapa laupapa ma laupapa e faigofie tele. E na o le faʻapipiʻiina i luga o mea e manaʻomia i le taimi muamua:

  • laupapa (mafiafia - 20 mm, uumi - 500 mm, lautele - 100 mm);
  • faʻamau (lautele - 50 × 50 mm);
  • mea faʻapipiʻi meafaigaluega (fao po o faʻataʻotaʻi le tagata lava ia);
  • koluma (lautele - 200 mm, uumi - 3000 mm).

O le nofoa faʻailo o le a faia i laupapa ma faʻamalamalama sao. O paʻu o le a manaʻomia pe a faʻapotopotoina le faʻavaa, o le a avea ia laupapa ma nofoa, nofoa faʻamau. O le a manaʻomia ni pou laupapa e fai ma faʻalavelave masalomia. O le fa o ia mea o le a faamaufaailogaina ina ia faia ai le tusi "X".

I le faaopoopo atu i meafaitino, o le tele o meafaigaluega mo le gaosiga o laupapa o le a manaʻomia. O nei meafaigaluega e aofia ai:

  • vili po o se mea masani;
  • tagata faʻataʻisaʻi, planer;
  • se samala;
  • fofo.

O nei mea uma e masani ona maua i totonu o soʻo se faletaavale. O lenei seti o meafaigaluega e sili ona maualalo o le a lava lea e fausia ai lou lava taumafanafana.

Tuʻuina o nofoa

A e faia se taumafanafana i ou lava lima, e tatau ona e amataina lenei mea i le potopotoga o le nofoa nofoa ma lona toe faʻaleleia o laupapa i laupapa. E leai se mea faigata i lenei mea, e na o le taua le vaʻaia ma le saʻo ia pito i le va o pa faʻamau taitasi - e tatau ona tutusa i latou i le 90. O lenei mea o le a mafai ai ona ausia le mautu o le tulaga.

Afai e lava le nofoa, ona tatau lea ona faʻamalosia le faʻamaufaʻailoga e maua e ala i le viliina o faʻamau faʻamalosi i se tagata paʻu poʻo le lua. O vaega vavae e mafai ona faʻaogaina e faʻaaoga ai fao uʻamea ma totoa-pipi faʻatasi ma le fafie. O le faʻaaogaina o le pito i lalo e sili atu ona faigata, talu ai e talafeagai le vaeluaina o pu, ona faʻaofi lea o puipui i totonu ia i latou. Ae o ia mea faʻapipiʻi e sili ona lelei, pe a latou mafai ona ausia le malosi maualuga.

Pe a sauni le faʻavaa, e tatau ona ufiufi i laupapa laupapa. O fao ma le faʻaaogaina o kusi e mafai ona faʻaaoga e fai ma faʻamau, talu ai o le laʻititi laʻititi o le a paʻu i laupapa. E tatau foi ona e gauai faapitoa atu i le taualuga - e tatau ona mautu i le mafai, ona o le a taofia mulimuli ane le polokalama taofia.

Taofia mo se faasee

Leai se mea e sili atu le taua o le mamanu e iloiloina o le suspensions. O i latou e faia le taʻalo o se faasee.

Mo a latou gaosiga o mea nei ma aitema e manaʻomia:

  • lua vaega o se filifili uumi:
  • totoa, nati ma le pulumu o le tele o lapoa;
  • fofo.

I le faʻaaogaina o se fofo, e tatau ai ona vaʻai pu i puʻu (4 pcs.) - lua i totonu taʻitasi. E mafai foi ona e suʻeina se tasi o pu i le pito i luga, ma le isi i tua. A maeʻa lena mea, e faʻapipiʻi pulou i totonu o pu ma ua faʻapipiʻi filifili i le fulufulu lava ia. E le gata i lea, pe a faʻapipiʻi tuusao, e tatau ona e faʻasalalau le umi o filifili ina ia oʻo lava i le nofoa. O ata o swings mo faleoloa o le taumafanafana na faia i mea tau laupapa, lea e faigofie ona maua i luga o le Initaneti, e masani ona aofia ai faatonuga auiliili mo le faʻaopoopoina o le suspensions.

Faapipii

O le laasaga faaiu i le gaosiga o se fesuiaiga mo le nofo ai i le mafanafana o le faʻapotopotoga o se faʻatulagaga le tumau. E masani lava ona faia mai nisi fafie pe na o ni ogalaau.

Ina ia fausia, o le a e manaʻomia:

  • ogalaau (5 pcs.);
  • fao uumi, uʻamea, sikulima;
  • carbini (2 pi.).

Pe a uma ona saunia mea uma, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi ogalaau i luga o paʻu e faʻasaga i se auala e mafai ai e le nofoaga o le sopoʻia ona lava le maualuga mai le eleele.

O le maualuga lena o le umi lea o le filifili o loʻo i luga o le alatele e le oʻo i le eleele e tusa ma le mita e tasi. O ogalaau lava ia e tatau ona faʻafesoʻotaʻi faʻatasi i le vave e mafai ai.

A maeʻa ona faia faʻasatauroi i se uilalaʻau, e tatau ona eliina i totonu o le eleele. E manaʻomia lenei mea mo le tumau tumau. E fautuaina e vave siaki pe mafai e le fale gaosi ona taofi le mamafa i totonu o le 150 kilokalama - o le tele o taimi e lava lenei tau.

Ina ia mafai ona umi le umi o le tau, e tatau ona ufiufi i latou i se fomaʻi. Ma le vali foʻi - o le a le gata ina faʻaitiitia ai le susu, ae o le a maua ai foi foliga vaaia.

O le mea mulimuli, o le nofoa o le fusi lava ia e tatau ona faʻamautuina - ua faia lenei faʻataʻitaʻiga i le faʻaaogaina o kapini.

A maeʻa le faʻatinoina o mea uma o loʻo i luga ma faʻamago le vali, e mafai ona e amata faʻaaoga le fesuiaiga mo lona faamoemoega.