Meaai

Sapalai peleti pike caviar mo aiga

E tele auala e pipi ai le pike caviar i le fale. O lenei oloa na muai manatu o se mea taua, talu ai e faigata ona maua i le tele o mea. Sa tautuaina Caviar i aso malolo ma pancakes ma isi mea masani. O lea e mafai ona faʻatau le pike i faleoloa, ae o le caviar o iʻa na maua ma o latou lava lima o le a sili atu ona lelei. O le vevela pike caviar e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa, o le faagasologa e vave ma faigofie. I le tofo, e le maualalo i caviar mūmū mūmū po o le uliuli, ae e sili atu meaʻai.

Sapalai o le pivo caviar mo togafitiga

Afai e maua le caviar i se pike, e tatau ona saunia eseese. Mo le 500 g o caviar fou, e te manaʻomia le 1 sipunifi masima ma sina vai. Atonu ei ai sina caviar, ona tatau lea ona fuatia ma fuafua le sili ona lelei o le masima.

Faʻasaga atu i le faaputuga:

  1. Muamua, e tatau ona e togi le pike, aveese le caviar mai le manava ma vavae ese mai ata tifaga.
  2. Ua sasaa le Caviar i totonu o se atigi pusa loloto, ua faaopoopo i ai le vai vevela (mo le siakiina mai microorganisms) ma ua faaosofia. Ona tatau lea ona tafe le vai, ma nai lo lena, sasaa vai i le vevela o le potu.
  3. Aʻo leʻi oʻo i le masima caviar, e tatau ona fufulu i lalo ole vai vai. Ona liligi lea i luga o se sieti lelei ina ia mafai ai ona tafe vai.
  4. O le isi laasaga e faʻafeiloaʻi saʻo le caviar. E tuʻu faʻatasi ma le masima ma faʻavevelaina seʻia oʻo lava ina vaeluaina fatu.
  5. Afai o le masima e amata ona fai se afu, e tatau ona aveeseina i se sipuni. Ma le isi, o fuamoa o loʻo tuʻuina i le malulu mo le 6 itula. A maeʻa lenei taimi, ua sauni le meaʻai e 'ai.

O se tasi lenei o fualaau faigofie mo le salve piviar i le fale. Afai e tatau ona e tautua mo le 'aiga o le afiafi, e mafai ona e amata kuka i le taeao po o le aso ua mavae. E teu le caviar i totonu o le pusaaisa mo se taimi umi.

Fua mo le salvador piviar caviar ma le pata

E faigata le maua o le pike caviar, talu ai o le puʻeina o lenei iʻa i le vaitaimi o lona vaitau ua puipuia e le tulafono. Ae ui i lea, o le pike e le tuʻuina uma fuamoa, o nisi e puipuia, ma e mafai ona maua i iʻa faatoa puʻeina. O lenei aofaiga o le a le lava, o lea e sili ai le alu i le maketi ma faatau mai lenei oloa i le aofaʻi saʻo.

O se tasi o metotia mo le sosolo pike i le fale o se fua ma masima ma fuālaʻau fuālaʻau. Mo le 500 g caviar, o le a e manaʻomia ni faʻamapu lua se lua o le masima ma sina vaega o le suauu:

  1. Muamua lava, e tatau ona maua se pulu (se ato o caviar) ma fufulu i lalo o le vai mai le filogia, e aunoa ma le tipiina. O lenei faiga e talafeagai i so o se fua mo le paluga pike caviar i le fale.
  2. Ona aveeseina lelei lea o le caviar i totonu o se pesini loloto, pe a faʻafefiloi ma le saʻo saʻo o masima. O le faʻafefiloi e faʻailoina i se vavae seʻia oʻo lava i le tumau o pateta palu. E tatau ona i ai i luga o le masini le afu susu.
  3. Ua aveeseina le pulu ma se sipuni, ma ua sasaa le caviar i le suauu mata. E taua le ufitia uma o fuamoa.

Afai e te masima caviar i le fale i lenei auala, o le a talafeagai mo le taumafaina mo le tusa o le vaiaso. E le sasaaina i le vai inu, talu ai naʻo le masima lava e mafai ona faʻaumatia faʻamaʻi pipisi.

E sili atu le aua le gaʻo se aofaiga tele o caviar i le taimi, talu ai e te manaomia le fuli i luga o paʻu mo lona teuina lelei. Ma le isi, e mafai ona faʻatau i soo se taimi o le tausaga i faleoloa poʻo le maketi.

Auala saline

I auala muamua, e tatau ona faʻapipiʻi saʻo masima i le caviar. Ina ia faia lenei mea, patipati i se tui, lea e soli ai le fausaga o fuamoa ma vevesi foliga vaaia o le oloa. Afai e te faʻaaoga se saline vai e taʻua o le "brine", o le a tumau pea le taamilosaga o fatu.

Laasaga o le kuka:

  1. Caviar i ato e ave mai le tino o iʻa, faamamaina ata ma tuu i totonu o se ipu loloto. Ona fufulu lea i le tele o taimi i lalo o le vevela ma le malulu e faʻaumatia ai meaʻai.
  2. O sima suamalie ua saunia i totonu o se pusa eseese. 1 lita o le vai o le a manaʻomia ai ni sipuni masima o masima. E sili atu le faʻaaogā o le vai e fufulu ai le caviar.
  3. Liligi le caviar i le vaifofo sauniuni ma tuʻu i ai mo le 30 minute. Ona sasaa lea o le paluga i totonu o se sieve e aveese ai le tele o le suavai. Caviar ua sauni e 'ai.

I se caviar ua saunia, e mafai ona e faʻaopopo se vaega itiiti o le suāuʻu fualaʻau. O mea faaopoopo faaopoopo e faaaoga ai le lanumeamata poʻo le sipisi, mea manogi e tofo ai.

Recipes mo salting caviar mai pike e le eseese tele. E mafua lenei mea i le mea moni o le pike caviar e i ai sona lava 'oa taua ma manogi ma e le manaʻomia ona faʻaopoopo mea manogi. O le mafuaʻaga autu o lona faʻafefe o le faʻateʻa ese lea o parasite ma isi microorganisms e mafai ona i ai ma tuʻuina atu i tagata. Caviar e mafai ona tautua i luga o se laulau i totonu o se isi ipu, ma pancakes e mafai ona tuʻu i le isi ipu. E iai foʻi meaʻai mo sandwiches ma tartlets ma le pata ma le caviar o pike. E lelei tele fualaau faisua ma aniani aniani.