Meaai

E faʻapefea ona faia pizza masani i le fale

Afai i totonu o le pusaaisa pe a uma le tausamiga o loʻo i ai le tele o sisi ma sisi, e mafai ona e saunia vave pisa mai ia i latou. O le fua e faigofie tele ma e oʻo lava i se amataga i pisinisi o le umukuka e mafai ona taulimaina.

E pei ona masani ai, o le faavae mo pizza o le paluga falaoa ma le faatumuina o tagata uma e filifili i lona tofo.

Vaega o le faia o palu palu

Mo le suʻega, e tatau ona e faia muamua se paluga:

  • sasaa le fefete (malogo, 1 sachet) i totonu o se fagu;
  • liligi sina suka (e le silia le 0.5 tsp), faʻafefiloi;
  • sasaʻa le mea faʻafefiloi ma le vai mafanafana (50 g);
  • momotu le lumps ma se sipuni ma tuʻu ese ina ia oʻo mai le fefete i sina mea itiiti.

O le fefete e tusa ai ma so o se fua e tatau ona solo i totonu o le vai mafanafana, ae leai se mea i totonu o le vai vevela.

I totonu o se isi ipu, sasaa le falaoamata (2 tbsp.) Ma le afa o sipuniti masima. A o faaopoopo atu se mea laititi o le fefete, ia taofi lemu le paluga. O le a avea ma se mea e sili ona mausali - e le o le fefe, o le paluga o le a "tu" ma avea ma mea vaivai. Uu le paluga ma fai se polo. Afai e tatau ai, faʻaopopo atili falaoamata - o le paluga e tatau ona faʻaaogaina, lanu, e aunoa ma ni mūmū ma vaʻa.

E lelei i le gaʻo le paluga faʻamamaina i itu uma i le suauu olive ma tuu i se nofoaga mafanafana ina ia talafeagai.

Pizza topping

Ina ia mafai ona lelei le pizza, e fautuaina e faaopoopo sau saumati i lona fatuga. O le fua mo lana sauniuniga e le faigata foi:

  • tipi 1 leti laititi;
  • tapunuina ma le lelei tolu pulou laulaau;
  • sisi le sipuni i sina mea itiiti ma le kalaka i le suauu;
  • faaopoopo le pateta tomati (100 g) ia i latou ma mafanafana mo ni nai minute e aunoa ma se vai, ona faaopoopo lea o le suavai i se aofaiga e maua ai se sau mafiafia;
  • faʻamago: lavrushka, o le basilisi poʻo le sukagogo, suka (1-2 tbsp.), pepa palapala ma masima e tofo ai;
  • Taʻu le sauuga mo le 20 minute.

Pizza fai

Saunia se pepa e tao ai le falaoa ma taʻavale se fasi faʻalanuʻu o le paluga e tusa ma lona tele. Faʻuʻu le masini ma le pata poʻo le tuʻuina o le palapala, taofi le paluga ma toe faʻapaʻu. Tuu le puni i totonu o le ogaumu mo le 2 minute ina ia faʻafefete le paluga.

Ua oʻo nei i le taimi e amata ai le tuʻuina atu o le faʻatumu. O le paluga na sau i totonu o le ogaumu na faʻauʻuina uma lava i le saumalie sauniuni, pito i luga ma le sisiini sisi uamea ma fufuluina i le susu. Afai e manaʻomia, e mafai ona e tuʻuina tomato fou.

Ina ia faʻapipiʻi le sisi ile pizza, e lelei le faʻaaogaina o se faʻafefiloi o ituaiga e lua: sisi ma se mausali mausali e pei o le parmesan ma le mozzarella. Grate le kulimi malosi, ma o le sipisi susu e mafai ona faʻaaoga lelei.

Tuu le pizza i totonu o le oven mo le kuata o le itula seia oʻo ina aliali mai se pulu auro. I le mea mulimuli, tuʻu laulaʻau i se pizza ua saunia.