Fale taumafanafana

O a cartridges mo se fofo ma pe faapefea ona filifili saʻo

O faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻavasegaina e pei o ni pusi. E faʻaaogaina paluga o le Collet e faʻapipiʻi ai se fofo, se mea malulu poʻo se paʻu o se mea faigaluega e faia i le uʻamea i se tulaga malulu. O se pulu vali masani e aofia ai se lima faʻamalosi faʻamalosi ma 3 petals tutusa (cams).

Collet o se nofoaga tutotonu e faia i le malosi ma le malosi o le uamea. I totonu o le masini kesi, faʻapipiʻiina i le ogatotonu. E i ai le 3 cuts in it, lea e tutusa lelei lava le taina o pamu (cams). Faatasi ai ma se faaitiitia o le lautele, o loo totoina faatasi ia petals.

Muamua cartridges mo masini faʻaaogaina o se paʻuvale ma se uili fetuunai i luga. Na sosoo ai, na faʻaopoopoina se lima faʻalelei i le masini.

O loʻo faʻapipiʻi pea le paʻu i le ogatotonu o le vili poʻo le sikulipili. I le isi itu, o le "paso" ua uma ona "tuu".

I totonu o se pulu vili, e sili atu ona faigofie le faʻaleleia o faʻataʻitaʻiga, moa ma tapuni faʻatasi ai ma nai laʻau laiti. O lenei meafaigaluega i totonu o le kekeli faʻapipiʻi e faʻapipiʻi i se pusi, e tulei i totonu cams i totonu.

Mo le kesi kamela, o mea nei e taua:

  • ki;
  • kili-pale;
  • leai se aoga;

O le kalama mo se masini ma le eletise e taua foi o se fofo. O le faʻaaogaina sili o le pusa mo le fofo o le vateatea lea o tafaʻetaʻu mo paʻu.

O se fofo maualuga e mafai ona faʻaogaina le faʻaaogaina o paluga mai le 1 i le 2 millimita i le 20 i le 25 millimita. E leai ni faʻasalaga taua i lenei elemene elemene e ese mai i le tau o le kalama lava ia.

Ituaiga o Drill Chucks

Mo fale ma meafaigaluega e fofo ai tomai, e faʻaaogaina se kiliva e leai se mea e faʻaaogaina.

Faatasi ai ma se paʻu, i ni nai sekone e mafai ona e suia le fofo e aunoa ma le toe faʻaaogaina o le lima lima. O le faʻamalosi faʻamalosi o le pama na vaʻaia ai le masini, lea o le a faʻatagaina ai le faʻamalolo mai o le mea e selesele ai mai le pulu. O le fofo e faʻamautu i le auala lava e tasi mo nisi galuega. O lenei ituaiga kesi e galue ona o se manoa uʻamea faʻasolo ma se tapuni faʻaofuofu.

O le faʻaogaina o le pusa e leai ni mea e aofia ai le faʻapipiʻiina o le pipi. O le mea e le mafai ona faʻaaogaina e leai se mea e mafai ona faʻaaogaina, e le mafai ai ona faʻamautuina ni faʻataʻitaʻiga lautele, lea e taʻitaʻia ai. Uiga mo se taamilo.

E tatau ona tatalaina ma faʻapipiʻi le kilika kesi autu i se ki faapitoa, lea o le a sili atu ona faigofie le leiloa i tulaga faigaluega. O se mea manaia o le tele o tagata faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina se mea e vaʻaia ai se mea e sili ona lelei e fai ai se meaʻai ma se ki, talu ai e mafai ona e pipiʻi faʻamalosi le vili poʻo le faʻamaʻaina, mo se faʻataʻitaʻiga, e tusa lava pe leaga.

Pe a faʻatau se faʻata, viliviliva poʻo se puncher ma se kilipa, faʻapipiʻi vave le ki mai le pusa i luga o le uaea ma faʻamau faʻamau pe nonoa i luga o se maea malosi. O faʻafitauli i le suiga o fofo o le a le tulaʻi mai lava.

O le pulou puʻupuʻu mo faʻataʻitaʻiga e sili ona lauiloa i totonu o hamms. O ia elemene o nisi taimi e tuʻuina i luga o se fofo poʻo se puʻe puʻe. E mafai ona faʻapipiʻi i luga o soʻo se mea faigaluega faʻapipiʻi mo le viliina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le mafai e masters masoa ona faatino se galuega e aunoa ma lenei mea faʻatino.

O le tele lava o taimi, e faʻaaogaina ni taʻavale laiti mo se faʻamalama malamalama poʻo se sikulifili laupapa. O le maualuga o le fofo o le fofo mo se tamaʻi miti e mai le 0.1 i le 4.5 millimeters.

E matua faigofie lava le suʻeina o se pu, siitiaiti laiti ma mea teuteu.

O le tamaʻi tamaʻi miti o loʻo i ai le mamanu aupito faigofie o se pusa vave faʻapipiʻi. E masani ona faia i le apamemea.

E faʻafefea ona aveese ma sui se fagu uamea

O le ufiufi lavelave mo le fofo ua faapipiiina i luga o le paʻu o le meafaigaluega eletise ma ua faatulagaina ona o le filo tauagavale o le sikulima. E tatau ona aveese le kiliva faaleagaina mai lenei mauga, ae ia amanaʻia le faʻaogaina o faʻamau faʻapipiʻi.

O le fao ua taua i luga o loʻo i totonu o le kesi, e tatau lava ona e faʻavasegaina fusi i le tele e mafai ai, i se isi faaupuga, "malelemo" i le tapulaa. O le mea lea e foliga mai ai lenei taga i le ata:

E faʻapefea ona faʻaititia atili se mea e faʻaaogaina ai se fagu? I totonu e mafai ona e vaʻavaʻai i le sikuea lava e tasi na vaʻavaʻai ma se sikili sikola o Phillips. I le mauaina, e tatau ona e fesuiaʻiina i se faasologa saʻo i se faasologa ma se sikola vaalele. O loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga o meafaigaluega e le o faʻaogaina ai lenei fao. I lenei tulaga, o le kilika ua matua paʻu ese uma mai le ogalaau e aunoa ma se galuega sauniuni.

O se sikulima ma se filo lima tauagavale e leai sona aoga i le taimi e mafua ona o se suiga i le gaogao e tipi ai meafaigaluega. Mo le faigofie, e mafai ona e togiina le sikulima e ala atu i le sikulifili ua tuʻuina i se samala. O lenei gaioiga o le a mafai ai e oe ona faʻalolotoina le togavao e aunoa ma se afaina i le meafaigaluega.

A e le vavalalata, e mafai ona e faʻaaoga le ki i le 14 mo le faʻaogagofie.

E faʻapefea ona aveese le kiliu mai le fofo? O mea uma lava e matua faigofie lava, e aunoa ma le tosoina o se sikulima poʻo se pine i se lima tauagavale, o lima e vaʻaia le kiliva lava ia mo le sui poʻo le toe faʻaleleia.

Faʻaauau le toe faʻaogaina o le vailaʻau

E faigofie le maua o se vanu e talafeagai mo se vaʻaiga ma faʻapipiʻi i se filo ma se faʻatulagaga faapena.

E faʻapefea ona vave aveese le kilipa mai le vili o loʻo faʻaalia i lenei vitio puupuu:

Pe a sui, mafaufau i le ituaiga o fesoʻotaʻiga. E lua i latou:

  • faʻatau;
  • faʻamau.

O luga o le meafaigaluega e pei ona faamatalaina i luga.

E taua tele le iloa o se tamaʻi uamea ua faailogaina i ni ituaiga se lua:

  • 1.5-13 M12 * 1.25;
  • 1.5-13 1/2 - 20UNF.

1,5 - 13 - faailogaina o le tapulaa maualalo ma pito i luga mo le mea gaʻo ua faʻapipiʻiina i totonu o le pusa.

Pe a suia, matau lenei faailoga. Afai o le tau o loʻo faʻaalia i luga o le kilika mai lau faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le 1.5 -13 M12, ona e sui lea i se kilika ma le makaina tutusa.

O le ituaiga o fesoʻotaʻiga o loʻo faʻatulagaina sina faigofie. Pe a fai o le sui o le kelika ua faʻaofiina. O ituaiga nei e iai:

  • B10;
  • B12;
  • B16;
  • B18.

O se mea manaia e faʻapea o soʻo se kilika i totonu o le faleoloa meafaigaluega ma le makaina o le "B" o lona uiga o le faavae tonu o le mauga. O fuainumera i luga o le makaina (mai le 10 i le 18) o le tele o le lautele o le pito i lalo.

E faʻapefea ona aveese se kilika ma se fesoʻotaʻiga vavalalata mai se mea e vaʻaia? Le auala sili ona faigofie. Ua faʻamavae le fagu i se hammer masani, tuʻituʻi mai le pine.