Fale taumafanafana

Mini puʻe e fesoasoani i tufuga ma tagata atamamai

O se pusa tioata o se meafaifale e faʻaaogaina mo le viliina ma le taina o vaega laiti. Po o fea lava e le talafeagai le faʻaaogaina o se vili poʻo le sikul ° uila ona o le limamatua o le vanu poʻo le itu, e lelei tele le faʻaogaina o se meafaigaluega faʻapitoa ole laʻititi.

O le mea faʻapitoa, o se afi maualalo maualalo ma se paʻu o loʻo faʻapipiʻi ai le uila. Le masini e aunoa ma le faʻasalalau, faʻatasi ai ma se faʻatonutonu o le vevela ma se ki.

O a mea e mafai e lenei meafaigaluega?

E tele taimi e taʻua ai se mea e faʻaaogaina ai se fale e faia i le fale, o se mea e faʻaaogaina, poʻo le mamanu o Dremel. O Dremel o le kamupani muamua i le maketi o mea faigaluega e fautuaina ai se pusa tioata lelei e avea ma mea faigaluega i totonu o le fale.

O faʻataʻitaʻiga laiti o loʻo faʻapipiʻiina i fautuaga nei:

  • fofoina o tamai pu;
  • e ala i le faʻatau;
  • togitogiga, viliina ma le faʻaleleiina i ni pulu faapitoa;
  • faʻamalosi, faʻamalosi, faamama, faʻamamāina mea;
  • ata mamanu.

Fausiaina

I totonu o soʻo se mea faʻapitoa e fai ai se masini miti, o lona uiga, o se masini mo le faʻataʻi saʻo. O galuega uma o loʻo taʻua i luga ua faia e ala i le faʻaogaina o meaʻai ma meafaifaʻaili ua faʻapipiʻiina i le pusa.

O se eseʻesega tele i le va o le mamanu ma le faʻasolosolo maualuga o le viliina o le faʻavavevave o le faʻasolosolo. O taʻaloga faʻalelei o lima lima lima o loʻo faia taʻamilosaga mai le 10 i le 30,000 i le minute. Ona o le maualuga o le saoasaoa, e leai se manaʻoga e faʻapipiʻi le mea faigaluega, aua e le tosoina i latou mai lima. O lenei tulaga e matua faigofie lava i le galue ma le togitogiga, olo.

Mo le faʻapipiʻiina o masini talafeagai poʻo le mea e gaosia ai le faʻaaogaina o le kiliva faigofie ma se mea faʻapipiʻi.

O se mea manaia e faʻapipiʻiina le puʻu o le samala ma se fusi faʻalautele, lea e mafai ai ona faʻaogaina ni pulu i nofoaga sili ona le mafai ona le mafai ona maua e aunoa ma se faʻalavelave le talafeagai. E faigofie tele le faʻaaogaina o se mea e faʻaaogaina pe a fai e le manaʻomia le taofi. Mo lenei mea, o le mea faʻapitoa e faʻagata i luga o se tulaga faapitoa. O lenei auala o le a faʻasaʻoloto ai ou lima, faʻaitiitia le vibration ma le pisa atoa.

O le a se mea e sili atu ona maua mai i tala faʻatupeina

O le paketi ma le maualuga o le masini i se tau taugofie o se hammer md050b mini fofo.

Uiga:

  • mana o le 8 watts;
  • paletini tolu mita 1-3 mm;
  • tpm e oo atu i le 15 afe i le minute;

Ona o le mamafa o lona mamafa (na o le 400 kalama), o le pusa tioata e faigofie tele ona faʻaaoga. Faʻatumu i se seti fofo o pipi ma mea e faʻaoga.

I le tau lava e tasi, o se isi faʻataʻitaʻiga lelei mo le faʻaaogaina o fale ma alamanuia, o le 'Igilisi poʻo le' Vhirlwind G 150 '.

Uiga:

  • mana e 150 watts;
  • saoasaoa aupito maualuga o le 30,000;
  • mamafa 1.16 kilokalama;

Se faʻataʻitaʻiga e sili atu ona mamana ma se tamaʻi tamaʻi tamaʻitaʻi e tusa ma le 3.2 mm. Tele lautele talosaga - galuega toe faaleleia, teuteuina, tipi, togitogiga ma sili atu. E i ai le faʻatonutonuina vave. E matua faigofie lava pe'ā galue i mea eseese o le tele o ituaiga.

DIY miliu vai

E tele auala faʻapitoa e faia ai ni faʻamatalaga laiti mai faʻatau afi ma vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻataʻitaʻiga mai se masini tuai faʻamauina o se masini faigofie ma faigofie. E faʻapefea ona fai se ituaiga mea e fai ai se mea e fai ai se mea e sili ona lelei ile auiliiliga.

E manaʻomia se elemene mo le faʻatinoga - o se masini mai se lipine puʻe o tausaga ua tuanaʻi. E galue mai le 6 volts, o lea e te manaʻomia ai se isi masini mo le mamanu.

E manaʻomia lou faʻatonuina o se pusi i luga o soʻo se punaoa poʻo le tipi i luga o le lathe (lea e tele taimi e alu ai). E le gata i lea, o le lumanaʻi o le lumanaʻi e manaʻomia ona faʻapotopotoina i se mea, o lea o le saunia o se mataupu faigofie o le a manaia. O le mea lenei e fai i le isi:

  1. Faʻasili ni uili se lua i le uila.
  2. Tuu se fofo o le fuainumera manaomia i totonu o le pusi.
  3. Lokaina le pusa i luga o le uila afi. O le paʻu o le lua o sita o le 1.5 ma le 2.3 millimita.

E faigofie le faʻataʻitaʻiga. O loʻo tumau pea le faʻaaogaina o le mana, ma o le vili o le a sui i se saoasaoa lelei.

O le fofo ole laititi (e le sili atu ma le 1-2 mm.) E faigofie ona malepe. O le mea lea, a oʻo i le viliina, taumafai e faatumauina le maualuga o le 90 tikeri.

E faʻapefea ona faʻapipiʻi le fausaga atoa i se auala muamua ma le faʻatusatusa?

Pusa talafeagai mai mai mea e oso ai maʻi. O le uila e iai ni uili se lua ma se collet, na saunia muamua, o le a fetaui lelei i totonu o le atigipusa o loʻo faʻaalia i le ata.

E le gata i lea, o le tino fale e mafai ona faʻapipiʻiina i ai se ki e faʻaali. Mo le faʻaleleia atili, ia vaʻai se pu mo le collet, poʻo le, i lalo ifo o le ulu o le ulu lava ia mai le tane faʻapipiʻi.

O le pito i lalo o le tane e faʻamauina foi mo le maea poʻo le uaea. I le itu o se mea leaga, o le sikuea e oti ma se naifi mo se ki.

I le saunia o vaega uma o le fausaga, latou te faamaeaina le potopotoga o le suiga ua faia i fale ua uma ona faia i le mataupu.

Mai se ituaiga fale e tasi ua faaopoopoina:

  • tau maualalo mo vaega o le fausaga;
  • laʻititi laʻititi;
  • faʻaaoga tatau ma le puleaina;
  • foliga taʻitasi ma foliga lelei.

Faʻaaoga lelei ma faigofie e gaosia ai.