Meaai

Laʻau Ui - Caesar Roll

O mili vao o ni meaʻai maloloina i le fale. I lenei fua, o le a ou aʻoaʻoina oe i le auala e vave saunia ai se mea taumafa mai mea faigofie o le a apili i tagata matutua ma tamaiti - Caesar Roll. O le fautuaga lenei e aunoa ma le mayonnaise, ketchup ma isi e le o mea sili ona aoga. Pau mea e te manaʻomia e kuka ai, o se fasi moa ua kukaina, fualaʻau ma falaoa pita fou. O le falaoa a Peter e tumu i le salati e fuafua i le masani a Kaisara o le a lava lona faamalieina e fafaga ai se tagata matua. I le taimi lava e tasi, o le vaega o loʻo i ai le tele o gaʻo afaina ma le tele o vitamini lelei ma minerale o loʻo maua i fualaau faisua fou.

Laʻau Ui - Caesar Roll

E mafai ona e suia le fua i lau mea e te fiafia i ai - faʻaopoopo le ata o le logo, sui le parmesan ma le sisi o se isi vasega, nai lo le moa kuka, saunia se pepa taʻavale ma vela. E taua le manatuaina o le sua o le tipolo, fuamoa, olive olive, pepa fou lanu uliuli ma le masima suamalie uma galuega ofoofogia. E leai ni sauga faʻapisinisi e mafai ona suia le faʻamaonia o meaʻai faʻamaonia.

  • Taimi e kuka ai: 20 minute
  • Auaunaga: 2

Meaʻai mo le faia o moa moa:

  • 250 g o moa ua kuka;
  • 70 g o mea leaga;
  • 1 2 lemoni;
  • 200 g o kukama fou;
  • 150 g tamato;
  • 100 g parmesan;
  • o se faaputuga o dill ma cilantro;
  • lua falaoa pita e lua;
  • 15 ml le gaʻo olive olive faaopoopo;
  • 5 g o le sinapi;
  • meaʻai ulaula paprika, pepa uliuli, masima masima.

Se metotia o le faia o taʻavale ma moa.

O se taʻaloga manaia o le a faʻaalia e le gata i le susu o le susu. Lafu vae, ogavae po o taʻavale e talafeagai lelei mo le saunia o lenei ipu. Matou te aveeseina le paʻu, matou te fufulu aano o aano mai i ponaivi, matou te faʻaaogaina le pipi i filo. Faaopopo fasi shallotisi, fasi pepa lanu uliuli, ulaula ulaula mo meaʻai. Somi le sua mai le afa o lemoni, faaopoopo le laulaʻau laulaʻau. Faʻaiʻu meaʻai ina ia mafai ai e le sua o le tipolo ona gaosia le aano. A o faagasolo le faagasologa o le tilotilo, o le a tatou tausia fualaau faisua.

Pickle boiled meat meat

Nai lo lanu masani o salati lanu meamata, tatou te tuu kukama fou i le faiga o meaai o le lola, lea o le a maua ai le tele o susu. Uu kukama, tipi i fasi vela poʻo fasi pepa, faʻaopopo i le ipu salati.

Tipi taofi kukama

Oti tipi, mūmū mumu, tamato aano, ma faaopoopo i kukama ma aano o manufasi. Uʻu mea uma i le masima i le sami, faʻafefiloi ina ia mafai ai e fualaau faisua ona aumai le sua.

Tipi fuamato mama

Faʻaopopo palemia parmesan ma le taupou o olive olive i le pesini, faʻafefiloi mea uma. O le masima masima e maua ai le susu mai fualaau faisua, o le a faʻafefiloi ma le sua o le lemon ma le suāuu olive ma e leai se saula e manaʻomia - o le salalafa o le a foliga mai e sili atu ona suamalie.

Grate leisi, faaopoopo le suauu olive ma le fusi teuteu masima

I luga o le pito o se falaoa pita mafiafia matou te tuʻuina ai se fualaau faisua ma aano o manu, matou te faʻasaina ina ia i ai avanoa avanoa i itu (1.5 centimita le tasi). Faʻasalaina lelei le dill ma le cilantro, fufuluina i laau.

Matou te tufatufaina atu aano o manufasi ma fualaau faisua i luga o le pito o le pita ma fufuluina i vao

Matou te liliu pito o le pita i totonu, matou te fuliina i luga ma se tusi tele. E mafai ona e lūlūina le pepa taʻavale i totonu o se mea faʻagogo e māmā mūmū le paluga. E le gata i lea, o le fautuaga, e faigofie lava ona tuʻuina le laupepa i totonu o se taga pepa pe tipi foi i se naifi malosi i ni vaega laiti.

Faʻapipiʻi le faʻatumu o falaoa pita, fusi i totonu o se apa ma tautua.

Lili pou - Ua saunia le Roll Caesar. Vave vave ona tautua i le laulau ma ... Le fiafia!