Fale taumafanafana

Faʻafefea ona filifili se samala mo le faʻaaogaina patino?

O le filifilia o le meafaigaluega saʻo e suʻe ai meafaigaluega o lona uiga o le faafaigofieina o galuega toe faaleleia ile fale mo se taimi umi. E faʻapefea ona filifili ma le manuia se vaʻaiga o le samala, ina ia aua nei solofa i le ituaiga ma ia maua ni meafaigaluega maualuga?

I ni nai tausaga talu ai, na o le malosi eletise eletise na faʻapipiʻiina i luga o le uʻamea ma le sima na faʻaaoga i le olaga i aso faisoo. O se meafaigaluega faʻapitoa, faʻapitoa faʻapitoa sa faʻatau atu i fafo atu, e le mafai ona alu i se faleoloa faufale ma filifili se masini talafeagai.

O mea uma ua suia, ma le le lava o oloa mo le faitau aofaʻi ua liua i fefaʻatauaiga faʻatau atu e fesoʻotaʻi ma fefaʻatauaiga ma tauvaga. I le taimi nei, e leai se faʻafitauli i le maua, ae o loʻo i ai ni mailei faʻatasi ma le filifilia o le ata saʻo o le mea faigaluega, o le filifiliga a se tagata fai mea faamaoni.

O le a le eseesega i le va o se fofo ma se puncher ma vice versa

O le suiga o le vaega galue, e pei o se puʻu puʻu, o se uiga o se tagata e faʻaogaina. O le mea lea, e fenumiaʻi tagata e fai ma mea mamafa. E leai lava se eseesega i upu, ae o le punch e galue i luga o le faʻavae o pneumatics, ma soʻo se pulou (mamafa) e faʻafetai ai i le masini.

O le mea lea o le eseesega i luga o le saoasaoa o luga O le faʻaaogaina o pupuni i le sima, piliki ma puipui maa e faʻaitiitia ai le mamafa faaletino i le tagata faʻaoga. Mo soʻo se aʻafiaga o aʻafiaga, o galuega talitutusa e fesootaʻi ma le vaivai tele, ma o le faiga o le "hammer brilling" e faʻaaoga vave ai vaega o le vailaau vave.

Matou te faaiʻu e tatau ona sili atu le puncher ma sili atu le mamafa nai lo se puʻega ma se mea e faateia ai.

O le masini ma uiga o le faʻamalo o le samala

O tagata uma na te maua lafoga e tusa ai ma galuega e vaevaeina i ni vaega se tolu:

  1. Pese Na o le galuega e puʻeina ai le hama. O le tele o taimi, e le faʻaaogaina ia pusa i aso faisoo, ae faʻaaogaina e avea ma mea faigaluega faʻapolofesa faʻapitoa mo vaʻaiga vavalalata.
  2. Faalua auala. Faʻataʻitaʻiga faʻamalosi ma faʻasolosolo faʻasolosolo masani pe na o le faʻailoga.
  3. Tolu tulaga. Ua faʻapipiʻi le meafaigaluega i galuega uma o loʻo faʻamaonia mai i parakalafa 1 ma le 2.

O le filifiliga o se sulati e faavae, muamua lava, i uiga o le mana ma aʻafiaga malosi. O le maualuga o nei faailoilo, o le sili atu foi lea o le fofo ua filifilia.

O le aʻafiaga o le malosi o se mea faigaluega o nisi taimi e le fetaui ma malosiaga ona o mamanu mamanu.

Ituaiga o mea faigaluega mo se pusa:

  • masani;
  • leai se mea.

O fea o meaʻai e mafai ona filifili ai se hama? Mo galuega fale poʻo galuega fale, o se ata leai se mea e leai se aoga e fetaui lelei. Suiga o le paso i lenei faʻatulagaga e faigofie, faigofie ma vave.

Faʻavasegaga o hammas rotate i le mamafa:

  1. Lunuka. E oo i le 4 kilokalama. Mana e le sili atu i le 700 watts. Faʻaauau se pusa SDS-faaopoopo faʻatasi mo se fofo e sili atu ma le 26 mm.
  2. Tele. Mai le 4 i le 8 kilokalama. Mana mai le 700 i le 1500 watts. Faʻalagolago i le faʻatulagaina, o SDS-plus ma le SDS-max ua faʻapipiʻi.
  3. Uma. E silia ma le 8 kilokalama. Malosiaga e sili atu i le 1500 watts. Faʻatulagaina na o le SDS-max cartridge mo tafaʻi maualuga e oʻo i le 60 mm.

Bosch fausaga faʻataʻitaʻiga sili ona lata mai o hama faʻasolosolo faʻatasi ai ma pusa SDS-luga mo tafaʻi mai le 16 i le 25 mm.

Malosiaga ma taimi o aʻafiaga

Mo se pupuʻu, o le aʻafiaga o galuega, fuaina i taʻaloga, e taua tele. O le gaosiga o le masini, ma le lapotopoto o le pu e masini, e faalagolago i le aʻafiaga o le malosi. Mo galuega i aso taʻitasi ma se pusa hamu, o se tasi lea o faʻamatalaga sili ona taua.

E tāua tele le atinaʻeina o le ola i le "pito i luga" vave, ma o le tagata e faʻaaogaina lenei galuega mo se taimi umi e aunoa ma se ofusa, aemaise lava i se faʻataʻitaʻiga tasi.

Ole taimi o aʻafiaga e aʻafia ai le saoasaoa o le meafaigaluega. O le tele o taimi e taia ai e le piston palu le elemene galue, o le televave atu lea o le pu.

E aliali mai o le malosi ma le tele o taimi e fuafua ai le maualuga o le faʻatinoga. Faatasi ai ma se filifiliga tutoʻatasi o se puncher, e tatau ona e iloiloina le aofai o galuega i le faʻaaogaina, ona faʻaaogaina lea o uiga o le taimi o le aʻafiaga, fuafua le faʻatupulaia o le gaosiga.

Auala e filifili ai se samala mo le fale

E sili ona saʻo le amataina o le filifiliga, amata mai le mamafa ma le mana. E leʻo manaʻomia ni faʻatonuga sili-lelei mo le fale.

O Hammers mo le faʻaaogaina o le fale o loʻo i totonu o meafaigaluega faʻaogalua i le tau, le mana ma le mamafa.

Taiala talafeagai mo tulaga o fale ma ituaiga nei:

  1. Mana mai le 600 i le 900 watts.
  2. Aafiaga mai le 1.2 i le 2.2 J.
  3. Totogi e tolu-laasaga. Faʻailoaina, vaʻavaʻai ma aʻafiaga, aʻafiaga e aunoa ma se suiga.
  4. O le saoasaoa o le suiga e mafai ona fetuunai.
  5. Faʻafesoʻotaʻi faʻamalosi e faʻafefe ai faʻamaʻi.
  6. Lulu leai se mea.
  7. Toe sui le fagu eletise e aofia ai.

E tusa ai ma nei uiga, e tolu taʻiala taʻutaʻua e iloga:

  1. Makita. Faʻamatalaga faʻamalamalama lelei ma haʻamu faʻataʻamilo, faatasi ai ma se faʻamautinoaga mo le tele o tausaga. Ua latou faatuina i latou lava o ni meafaigaluega mo galuega i aso faisoo, faigofie ona toe faaleleia. Taugofie taugofie tau maketi, faigofie ona faagaoioia. O le fea puncher e filifili mo se fale o se ituaiga? Tagata faʻaoga e faʻaaoga i le makita Makita RK 2450. Manaomia (aoga) 700 Watts, Impact of 3 Players, revolutions of up to 4.5 thousand.
  1. Bosch. Siamani lelei ma faʻapotopotoga. Avanoa i le matata o mea faigaluega faʻapitoa faʻaletino ma masini mo meaaoga. Soʻo se faʻataʻitaʻiga e siaki i le taimi, tulaga o le tau. Hammers ua faʻapipiʻiina ma le faʻatinoina o le fetuʻutuʻaiga lelei o le saoasaoa o le paso (fofo, vili). A e faʻatau meafaigaluega mai lenei gaosimea, faʻalogo i le lanu o le mataupu. Blue classifies faʻatautaia se faamoemoega faʻapitoa. O le sili ona lauiloa o le BOSCH GBH 2-24 DF. Faatasi ai ma se malosi e 790 watts, o se faateʻia o le 2.7 J, o le pusa e aofia ai se siata SDS-faaopoopo faʻatasi ma se kilika faʻataʻaloga vave ma faʻamalosi.
  1. Hitachi. O le mea sili ona lelei i la tatou maketi mai Iapani. I tau i le lava lava vaega e pei o Makita, ae o nisi o faʻataʻitaʻiga o meafaigaluega eletise, e aofia ai hammers rotary, e mama i le mamafa. E te manatu o le a se mea e mafai ona e filifilia mai lenei gaosiga? Faʻafofoga i le Hitachi DH 22 PG, ma le malosi e 620 watts, tafaoga o le 1.4 J ma e na o le 1.9 kilokalama e mamafa.

Talitonu i le faufautua i le filifilia o se pupuʻu, ma soʻo se isi meafaigaluega e le talafeagai. O le maualuga o le faʻalogo i fautuaga. Filifili ma faʻatau se faʻataʻitaʻiga e te manaʻomia le mea sili e fetaui ma ou manaʻoga.