Fale taumafanafana

Aotelega o le Termex chailers (Thermex) - masini, ituaiga, faʻamatalaga, lelei

Soifuaga soifua maloloina, lea e matua manaʻomia mo se tagata faʻaonapo nei, e maua ai se faʻaauau ma le faʻalavelaveina le tuʻuina atu o vai vevela i lona fale. O le mea e leaga ai, o galuega a tagata lautele e le o taimi uma e mautinoa ai le faʻamalieina o lenei tulaga ona o le faʻafouina faifai pea o le suavai, aemaise i le taumafanafana. I le faaopoopo atu, e ui lava i le televave o le atinaʻeina o le alualu i luma o tekinolosi, ae le o tatou fale uma o loʻo faʻapipiʻiina ma tuʻuina atu le suavai vevela. O le tali saʻo i ia ituaiga faafitauli o le faʻapipiʻiina lea o se masini eletise (vaiinu) i totonu o se fale, se fale o le nuʻu poʻo le atunuʻu.

O le maketi faʻaonaponei mo lenei tekinolosi ua tumu i le fiaselau o faʻataʻitaʻiga mai atinaʻe eseese. O se tasi o taitai o le lalolagi i le gaosiga ma le faatauina atu o le vai vevela o le kamupani Italia o Thermex, lea na amata galue i lenei pisinisi i le 1947. O le laina o oloa gaosi na gaosia e le kamupani e aofia ai mea e faʻaaogaina - vaega mo le faʻavevelaina o vai o ituaiga, volumes, designs and shapes. Mafaufau i le masini o le Termex chailer, faapea foi ma ituaiga ma siata o faataitaiga na gaosia e se kamupani o loo tuuina atu le maketi i totonu o le atunuu faatasi ai ma lona tulaga maualuga mo le luasefulu tausaga.

O le polokalame o le vaomatua "Termex"

O le faʻaaogaina o le "Termex" o se mea e faʻavevelaina ai le vai, e aofia ai se tane vai ma se mea faʻavevela. Faʻatautaia mai se upega tafailagi eletise masani ma le voltage e 220V, o lenei masini e mafai ona tuʻuina atu le tele o vaega o le timu vai i le taimi e tasi.

O vaega autu ma vaega o le vaomatua e:

  1. Fale i fafo. O le tele o kiliva ei ai le atigi pito i fafo. O le tuusaunoaga o le faʻavelaina o le vai i se gafatia e 5, 10 ma le 15 lita, o lo latou tino e faia i le paʻu umi. 30 lita E mafai e le afi vaʻaia i Termeks ona maua uma le atigi sima ma le palasitika.
  2. Tele faʻaaogaina paipa vai. Se mea e sui e faia i le uʻamea.
  3. Faletusi totonu. O le elemene o le fausaga e faia i le maualuga o le malosi o le malosi o le malosi o le tino lea na faia ai togafitiga tetee. I nisi o faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻapipiʻiina le tane i totonu o le vai ma le 250 micron glass-porcelain Layer. O le mea e faʻafefeteina, e mafai ona faʻafeteina le mamafa o uta, faʻapea foi ma le puipuia o le faʻamaʻiina ma le faaleagaina o le casing, ma faʻateleina ai le soifuaga o Thermex chailers.
  4. Magnesium Anode O se masini e puipuia ai le atinaʻeina o le pala i vaega uʻamea e faʻafesoʻotaʻi ai le vai. E taua tele le faalauteleina o le ola o le oloa. Manaomia le suia faifaipea (tasi taimi i le ono masina).
  5. Faʻaauau le lagolago i le uʻamea. Se vaega e mafai ona aveeseina lea e faʻamalosi i le tino o le iunite. O le flange e avea o se mauga mo le elemene o le mafanafana (TEN), le magnesium anode ma le thermostat, e maua ai avanoa faigofie i nei vaega, faapea foi ma le vave suia. O le vevela mo le "Termex" faʻamaʻavale e aofia ai le nichrome, o loʻo tuʻuina i totonu o se 'apamemea' apamemea. O le masini e faʻaalia i se tulaga maualalo o le vai vevela ma le maualuga o le vevela o le vai.
  6. Tuanaʻi E puleaina le vevela seti o le vai vevela na faʻatulagaina e le tagata faʻaaoga ma le fesoasoani a se thermostat, liliu le mea vevela i luga ma le moli, ma ia otometi lava e teu ese pe a faʻaalu. O loʻo faʻapipiʻiina fale o le Italia faʻapitoa i le tele o le tele o le puipuiga.
  7. Telefoni tuʻuina vai. O le vaega e faia i le sila ma faʻapipiʻiina i le vaeluaga o le vaalele, lea e tufatufa atu ai le vai malulu i totonu o le tane, ma mafai ai e ia ona suia le maualuga o le vai vevela e aunoa ma le faʻafefiloi.
  8. Malosiaga faʻasalalaʻau. I le va o le masini ma le pusa i totonu o le vaomatua o loʻo i ai se vaega eleʻele o le faʻavaveina o le CFC FREE, lea e puipuia ai le vave vevela o le vevela, aʻo faʻaitiitia le tau o le malosi.

Laʻau o mea faʻamaʻavale "Termeks"

O eseʻesega i le va o Italia e faʻavelaina le vai i mea eseese o loʻo faʻaaogaina i le gaosia o vaega fanua, ituaiga eseese ma voluma, faʻapea foi le mana ma le faʻaoga eletise o masini.

O le kamupani Termeks e maua ai le tele o laina o meaola, o ia mea uma e iai ona lava foliga ma tulaga lelei:

  • FLAT TOUCH - kiliva o lenei faasologa o loʻo i ai se mea faʻapitoa, avanoa faʻapitoa, faʻapitoa. O mataupu ma tane i totonu o masini e faia i le uʻamea uʻamea. O se faʻaaliga LSD e tele-lanu e faigofie ai ona faʻatautaia le masini, ma o se ata foliga i fafo e mafai ai ona e faʻapipiʻi i totonu o totonu. O iunite e mafai ona i ai se voluma e 30 i le 100 lita, faʻapea foʻi ma le faʻasolosolo ma le faʻasologa. O le faʻaleleia o le vai 50 lita o lenei faasologa mai lenei faasologa o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa o maketi faʻavaveina o vai.
  • FUA PLUS - vaega o se foliga faʻalelei ma se tino faʻamaʻapaʻe paʻepaʻe ma se tane faʻanoanoa ua faia i le gaʻo faʻamaʻi. O loʻo faʻapipiʻiina faʻalaulelei i se pusa eletise eletise talafeagai ma le mataʻitipi LCD. O le tele o masini e eseese mai le 30 i le 100 lita. E maua uma faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻetaʻetaʻi avanoa.
  • ROUND PLUS - faʻavaveina o le vai faʻalanoa. O tane i totonu ma vai e faʻaleleia ai le tino e faia i le tino malosi malosi, lea na faʻaogaina ai isi togafitiga faʻaleagaina. O le telefoni e faʻaogaina ma faʻamaonia le mamanu. I le faaopoopo atu i faʻataʻitaʻiga i se voluma e 30-100 lita, faʻapipiʻi ma faʻataʻetaʻetaʻi, o le faasologa o loʻo aofia ai le tele o alalaupapa fola mo 200 ma le 300 lita.
  • ULTRA SLIM - o se laina o "liʻo" vaega, o loʻo faʻaalia e se tino vaapiapi (faʻatusa o le oloa - 27 cm). O le 50 lita Teriler, mai lenei faasologa, ua fetaui lelei mo le faʻapipiʻiina i nai niches. 30 ma le 40 lita Ultra Slim ata o loʻo avanoa foi. O iunite uma ei ai se faʻatulagaga i luga.
  • FUAFUAGA - faʻamaʻaloga faʻafefe vai. O le pito i totonu o le tanisa e ufiufi i se paopao antibacterial ma le manava - o le bio-glass-porcelain, lea e mautinoa ai le vai fou ma faalauteleina le ola o le vaomatua. O le gafatia o masini, e le gata i le itu, i luga ole fola ma le fola, e 30 mai i le 300 lita.
  • FUAFUAGA FAʻAMASINO - o vaega o loʻo faʻaalia i ni vaega vaapiapi ma le vevela o totonu o le tane.
  • SPRINT - o le laina o loʻo tuʻuina atu e alalaupapa faʻasalalau faʻatasi ma se pusa tioata e faʻafeiloaʻi ai vailaʻau e faʻaaoga ai le tekonolosi Glasslined. Vaavaʻaina "Termex" 80 lita Faʻapitoa Sprint ua faʻapipiʻiina i le faʻavaveina o Turbo Boiler. O le faasologa e aofia ai iunite ma se gafatia e 30 i le 100 lita, lea ei ai galuega tutusa. E naʻo le faʻaaogaina o le telefoni.
  • HIT - vaʻavaʻa faʻapitoa mo le 10, 15 ma le 30 lita. Faʻamatalaga mea - faʻamalosi palasitika. Faataitaiga eseese i le tulaga maualalo ma le maualuga o pala mo le fesoʻotaʻi i se masini vai.
  • ELITE - iunite ma fale apamemea ma tane. O faʻataʻitaʻiga i lenei faasologa e faʻatuatuaina ma iai se taimi faʻapitoa faʻamaumauga. O masini ua faʻapipiʻiina ma se faʻaogaina o komepiuta ma se masini mamao. O le faigofie o le faʻaaogaina o nei oloa e afua mai foi i ituaiga eseese o fale fale - o le a faʻasolosolo ma faʻasaga.

Tekinolosi gaosiga o mea faʻataunuʻu "Termex"

O le kamupani "Termex", i le gaosiga o ana oloa uma, o loʻo faʻaogaina ai le tele o tekinolosi faʻafouina fou e faʻaleleia le lelei ma faʻateleina le malosi o masini.

  • I le gaosiga o tane tanuina, o le auala e faʻaaogaina ai moli eletise i le masini moli.
  • O vaʻa faʻalelei faʻapitoa e faia e tusa ai ma le Faʻamau Faʻamau Lua, lea e mafai ai e le oloa ona maua le faʻatusa talafeagai e aunoa ma le aveesea o lona itu saogalemu.
  • Le faʻaaogaina o le tioata-vevela, o loʻo faʻaaoga e le kamupanī le Oxygen Free - o se tekinolosi e le faʻaogaina ai le okesene i totonu o se avanoa e tumu i le gas. O le lelei o sea ituaiga mea e faʻamauina e fuafuaina e faʻaaoga ai le ultrasonic scanning method Ultra Sonic Test.

O le faamasani i lenei faʻamatalaga, e mafai ona tatou faʻamaonia o le kamupani Italia o loʻo maua ai mea lelei e faʻaleleia ai le vai-mea e faʻaaogaina ai le afi - O mea e faʻaaogaina ai le eleele, lea e na o le sili atu le lelei o iloiloga.

Po o le a lava le eseesega o foliga ma lapopoa, o nei oloa e tasi le mea e tutusa ai - o oloa uma a Thermex e masani lava ona maualuga le manaomia i le au faatau, ona o le lelei tele o oloa ma o latou tau talafeagai.

Toe iloiloga ata o le masini suamalie 80 lita Termex