Fale taumafanafana

Faapipiiina o le Silicone Wafer Mold mai Saina

O tafega o se filifiliga sili lea mo se taumafataga o le taeao. I le uma, o tagata matutua ma tamaiti e fiafia ia i latou. I le faʻaopoopoga, e vave ma faigofie ona faʻamaʻavale. E mafai ona saunia le paluga i le afiafi, o le taeao e na o le sasaa atu i totonu o le moa ma tuʻu i le tao. Ma e le talafeagai le faʻaaogaina o se uʻamea. Tau lava ina ia maua se ipu faapitoa faapitoa e tao ai falaoa i totonu ole ogaumu.

O le faʻamaʻiina o le pepa mo le gao ua lelei mo na faletua oe fia vave vave ma fafagaina e fafagaina le aiga atoa. E matua faigofie lava ona faʻaogaina: naʻo lou manao e faʻatumu le fomu i le paluga, ona tuu lea i totonu o se ogaumu ua muaʻi faʻamalu mo le 5 minute. O le mea moni, o mea uma lava. O le taunuuga o le 5 taffles. E mafai ona faʻaaogaina fualaau 'aina, syrup, cream and even ice cream. Ma afai e le faaopoopoina le suka i le paluga, ona lelei ai lea o laumei i iʻa mumu, aano o manu ma isi oloa.

Faʻapitoa o le uʻamea siliki mo paʻu:

  1. Faʻafaigofie. I se tulaga faʻapitoa, e vave ma faigofie ona faʻafefiloi.
  2. Faʻamau. O le teuina o le fomu e le tatau ona tuʻufaʻatasia le tele o avanoa.
  3. Tauvaga. I le fomu, e mafai ona e taoina e le gata o solo, ae tele foi isi ipu e lelei mo se taumafataga taeao vave ma le fiafia.
  4. Mama. O fomaʻi faʻapitoa e vave ona faʻamamaina meaʻai.

O se siaki faʻapitoa e faʻamalosi ai le silicone o se faʻatau aoga lea o le a faʻaaogaina toetoe o aso uma. Ae o le a le tele o le tau? Ukrainian ma Rusia i luga o le upega tafaʻilagi faʻatau atu lenei oloa mo 340 rupu. Tau maualalo taugofie mo sea oloa.

Ae ui i lea, i luga o le upega tafaʻilagi o le Aliexpress, o le tino lava paʻu paʻu o le paʻu siliki e faʻatau atu mo le 90 rubles. O le mea moni, i lenei tulaga, e aoga le faʻatauina o lenei oloa iinei.

Faʻafanua o le Silica Waffle Mold:

  • meafaitino - meaʻai auro;
  • fomu o le fatu;
  • umi - 18.5 cm;
  • lanu mumu.

O le mea lea, o faʻamaʻi pepa faʻamalosi e mafai ai ona faʻatalanoaina le taumafataga ma fafagaina le aiga atoa mo le aso atoa. Ae o lenei oloa e tatau ona faatauina i luga o le upega tafaʻilagi a le Aliexpress, aua o le kamupanī Saina na te faʻatau atu siaki falaoa mo se tau maualalo.