Faatoaga

Lanu uliuli. Mata o le a fesoasoani i le atunuu?

Amata e sauni lau 'upega tafaʻilagi mo le totoina poʻo le totoina o fualaau faisua, e masani ona tulaʻi mai se fesili saʻo - "O le a le mea o le a tupu ae o le a totogi uma taumafaiga?" Ina ia maua le tali saʻo, e tatau ona e iloa nisi o faʻaaliga taua e uiga i fanua faifaatoaga.

Faʻaleleia eleele

Ua lauiloa o le tele ma le maualuga o le fualaʻau e faʻatatau tonu lava pe o le palapala i luga o lau 'upega tafaʻilagi e matua lava lelei. Ma o le faʻaleleia o eleele e fuafua ai le i ai o le humus i totonu.

E te fesili - o fea oi ai le "auro uliuli"?

Ae o fea - o le tuufaatasiga o le humus e aofia ai mea e pei ole aoga malie.

O mea faʻamalosi o se tasi o faʻalavelave tele i le fausaga o mea faʻalenuʻu masani, lea e sili ona paʻu i le lanu ma o loʻo i ai se manogi masani. O le i ai o mea faʻamalolo e faʻafiafia ma faapelepele ai chernozem.

O le matafaioi o le faʻatoʻa maualalo o le tino faigata e faigata ona faʻamaualuga!

Fesoasoani faʻamalosi e faʻaleleia ai le lelei o le seleselega

Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina faʻaogaina o mea faʻamalosi:

  • faaleleia le fausaga o soʻo se palapala
  • eleele niniʻi eleele e avea ma mea e sili atu ona malosi
  • o le gafatia o laau e taofiofia ai faamaʻi, lamala, faʻaleleia o vai, faʻafeiloaʻi faʻateleina gaʻo o suauu tiso i totonu o le eleele faʻalautele
  • o le faʻaleleia o meaʻai e ala i laau e faʻalauteleina, o lona uiga o le itiiti ifo o le faʻamalaina o le minerale e manaʻomia e aunoa ma le fetuutuunai o fua
Humid Acid Soil Improvers

Fesoasoani faʻamaʻalo e puipuia lelei ai laau mai le pala ma isi vailaʻau faʻamaʻi ma siama.

Ae ui i lea, o mea e maua i mea malie i totonu o le eleele i luga o lau 'upega tafaʻilagi e tatau ona faʻaleleia i taimi uma, ona tuʻuina atu lea e lau laau ni fua lelei ma aoga i tausaga taʻitasi!

Faitau i matou i luga o fesoʻotaiga faʻaagafesootai

Facebook
VKontakte
Aʻoga

Faʻasoa i la matou YouTube YouTube: Life Force